Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Galaxy S3'e Apple Şoku!


Önerilen İletiler

galaxy-s3-600x350.jpg

Apple yine gündemi ve Samsung’u meşgul etmeye devam ediyor. Artık Samsung’un belası haline gelen Apple saldırmaya devam ediyor.

 

Apple, Galaxy Nexus ve bazı diğer cihazlara karşı yaptığı şikayetine Galaxy S3, Verizon Galaxy S III, Galaxy Note ve Galaxy Note 10.1‘i de ekledi. Bunun üzerine Samsung cephesinde “Galaxy S3 Paniği” başladı.

Bu dava, Apple’ın geçtiğimiz hafta kazandığı davadan bağımsız, farklı bir dava. Dahası, güncellenen yazılımların yeni nesil telefon ve tabletleri dava edilmekten kurtarmadığı görünüyor. Apple’ın davayı açma nedeni ise Samsung’un ihlal ettiğini iddia ettiği 8 Apple patenti. Bu patentler arasında ’721 numaralı “kaydırarak kilit açma”, ve ’604 numaralı Samsung’un telefonlarından kaldırmaya başladığı “evrensel arama işlevi” var. ’647 numaralı patent de size yabancı gelmeyecek: Apple’ın 2010′da HTC’yi dava etmekte kullandığı patent, telefon ekranında görünen bir telefon numarasına dokunarak örneğin arama yapmayı ele alıyor.

 

Kaynak:sanalport

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu davaların sonu nereye varacak anlamıyorum.Her gün ya Samsung ya da Apple biribirine dava açıyor, dava masrafları avukat masrafları diyeceğim iki firma da dünya devi, onlar tabiki sektörde öne geçmek için yapıyorlar bu birbirlerine karşı sürekli patent davası açma olayını.Ama anlamadığım nokta şu neden bu sadece cep telefonu sektöründe var da diğer teknolojik ürünlerde böyle haberler duymuyoruz yani kar marjı mı inanılmaz yüksek de firma ekmegı dıgerıne yedirmek istemiyor yoksa tamamen prestij meselesi mi.Yani ben Mercedes ile BMW arasında, örnek olarak veriyorum bu iki şirketi, hiç böyle birşey duymadım ya da medyaya yansıtılmıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sürekli gündemde kalıp reklamlarını yapıyorlar, dava masraflarını oradan çıkartıyorlardır bence..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.