Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklere Özel En Yeni Hediye Seçenekleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Tunes for Two - Kalp Kulaklık Ayırıcısı

tunes_for_two_kalp_kulaklik_ayiricisi_500.jpg

 

Müziğinizi paylaşarak aşkınızı pekiştirin

 

Aşk ve sevgi paylaşmak demektir ama öyle kuru kuruya paylaşmak olmaz. Gerçek aşka ulaşmak için herşeyi paylaşmanız gerek, hatta dinlediğiniz müziği bile. Bu kalp şeklindeki kulaklık ayırıcılar ile bir mp3 playera iki kulaklık bağlayarak hem aşkınızı ve sevginizi pekiştirin hem de dinleme sırası kimde kavgalarına son verin.

 

Jewelry Box Anubis - Anubis Mücevher Kutusu

jewelry_box_anubis_anubis_mucevher_kutusu_500.jpg

 

Mısırlıların meşhur Anubis i artık takılarınızı koruyacak

 

Takılarınızı korumak için Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu artık emrinize amade! Jewelry Box Anubis pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek.

 

iBend XL - iPad ve Tablet Bilgisayar Standı

ibend_xl_ipad_ve_tablet_bilgisayar_standi_500.jpg

 

iPad ve tablet bilgisayarları yaslamak için ergonomik masa standı

 

iBend XL sayesinde masanızda hiç bir yerden destek almadan iPad’inizi veya tablet bilgisayarlarınızı dik bir şekilde tutabileceksiniz. iBend XL ipad ve tablet bilgisayar standı ile teknolojideki yeni akıma siz de merhaba deyin!

 

Corkers - Şişe Mantarı Hayvancıklar

corkers_sise_mantari_hayvanciklar_500.jpg

 

Şişe mantarından sevimli 6 farklı hayvancık oluşturabileceğiniz parçalar

 

Sevdiklerinizle beraber geçirilen harika akşamdan bir hatıra kalsın istiyorsanız Corkers Şişe Mantarı Hayvancıklar’ı içtiğiniz şarap mantarının üzerine monte edin. Corkers sayesinde eğlenceli akşamlar ölümsüzleşecek.

 

Distortion Candlestick - Çarpık Mumluk

distortion_candlestick_carpik_mumluk_500.jpg

 

Her an düşecekmiş gibi duran harika tasarımlı mumluk

 

Evinizin en mükemmel tasarım aksesuarına merhaba deyin; çünkü Distortion Candlestick her an düşecekmiş gibi duran harika tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmek için geldi! İlginç aksesuarlardan hoşlananlar Çarpık Mumluk’a bayılacaklar.

 

Sparrow Ice Scraper - Güvercin Buz Kazıyıcı

sparrow_ice_scraper_guvercin_buz_kaziyici_500.jpg

 

Güvercin şeklindeki çok kullanışlı buz kazıyıcı

 

Soğuk ve karlı günlerde artık sizi düşünen Güvercin Buz Kazıyıcı nız var! Sparrow Ice Scraper ın harika kuyruğu sayesinde elleriniz donmadan rahatlıkla araba camlarınızdaki karları ve buzları temizleyebileceksiniz.

 

Aşıklar Kağıt Havluluk

asiklar_kagit_havluluk_500.jpg

 

Birbirini öpen aşıkların olduğu harika kağıt havluluk

 

Kavuşamayan aşıkları kavuşturmak artık en büyük hedefiniz olacak. Aşıklar Kağıt Havluluk’un harika tasarımı ile erkeğin etrafına taktığınız kağıt havlu tükendikçe sevenleri bir araya getirmeniz bir o kadar kolaylaşacak!

 

Erotic Heart - Erotik Kalp

erotic_heart_erotik_kalp_500.jpg

 

Aşka heyecan katan erotik kalp kutusu

 

İlişkisine yeni heyecan arayanlar veya farklı bir boyut katmak isteyenler için tasarlanmış Erotik Kalp ile tanışmaya hazır mısınız? 100’den fazla erotik görev içeren Erotic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizle tutklu bir oyunun tadını çıkarın.

 

Romantic Heart - Romantik Kalp

romantic_heart_romantik_kalp_500.jpg

 

100 den farklı romantik görev içeren kağıtlardan oluşan kutu

 

İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100’den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

 

Space Explorer - Uzay Kaşifi Projektör ve Gece Lambası

space_explorer_uzay_kasifi_projektor_ve_gece_lambasi_500.jpg

 

Birbirinden ilginç uzay resimli projektör ve gece lambası

 

Çocuklarınızın odasında veya salonunuzun duvarında uzaydan bir parça görmek isterseniz Uzay Kaşifi Projektör ve Gece Lambası tam size göre! 24 adet NASA resmini duvarınıza yansıtma özelliğine sahip olan Space Explorer’ı isterseniz gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.

 

Glow in the Dark Pens - Karanlıkta Parlayan Kalemler

glow_in_the_dark_pens_karanlikta_parlayan_kalemler_500.jpg

 

Karanlıkta parlayan yazılar yazan kalemler

 

Akşam karanlığında ister çizdiğiniz yıldızların parlaklığını izleyin, isterseniz de okuduğuz kitabın önemli yerleri karanlıkta parıl parıl parlasın, hepsi Glow in the Dark Pens ile çok basit! Karanlıkta Parlayan Kalemler akşam karanlığının en vazgeçilmez yıldızı olacak.

 

Shirt Shuttle - Gömlek Çantası

shirt_shuttle_gomlek_cantasi_500.jpg

 

Gömleğinizi buruşmadan taşıyan harika koruyucu çanta

 

Seyahatlerde en yakın arkadaşınız Gömlek Çantası olacak! Shirt Shuttle ın mükemmel tasarımı sayesinde gömleklerinizi buruşmadan ve yakaları ezilmeden jilet gibi giyebileceksiniz. Shirt Shuttle ile tüm ofisin en şıkı siz olacaksınız.

 

Hand and Foot Nail Clippers - Kombo Tırnak Makası Seti

hand_and_foot_nail_clippers_kombo_tirnak_makasi_seti_500.jpg

 

El ve ayak şeklinde özel tasarım tırnak makası seti

 

El ve ayak tırnaklarınızı kestiğiniz makasları karıştırmamak için Kombo Tırnak Makası Seti imdadınıza koşuyor! Hand and Foot Nail Clippers sayesinde el ve ayak şeklindeki tırnak makasları günlük bakımınızın vazgeçilmezi olacak.

 

Fun Cable Ties - Kablo Düzenleyici Hayvancıklar

fun_cable_ties_kablo_duzenleyici_hayvanciklar_500.jpg

 

Birbirinden eğlenceli hayvancık motifli kablo düzenleyiciler

 

Evinizdeki veya ofisinzideki kablo karışıklığından kurtulmak isteyenler için Kablo Düzenleyici Hayvancıklar harika bir çözüm olabilir. Esnek kolları ve gövdeleri sayesinde ortalıkta dolaşan kabloları bir araya toplayan Fun Cable Ties’a bayılacaksınız!

 

Jewelry Box Mummy - Mumya Mücehver Kutusu

jewelry_box_mummy_mumya_mucehver_kutusu_500.jpg

 

Mumya şeklinde tasarım mücevher kutusu

 

Değerli eşyalarınızı mumyanın laneti ile korumak isteyenlere Mumya Mücevher Kutusu’nu hararetle tavsiye ediyoruz! Jewelry Box Mummy’nin korkutucu görüntüsü sayesinde hiç kimse özel eşyalarınıza sizden izinsiz dokunmaya cesaret edemeyecek.

 

Clap On Cube Alarm Clock - Sese Duyarlı Küp Saat

clap_on_cube_alarm_clock_sese_duyarli_kup_saat_500.jpg

 

Elinizi çırptığınızda saati gösteren müthiş saat

 

Karanlıkta uyurken saate bakmak isteyip uzanmaya üşeniyorsanız Clap On Cube Alarm Clock sizi uzanma derdinden kurtaracak! Sese Duyarlı Küp Saat elinizi çırptığınızda ışıklarını yakarak 10 saniye boyunca saati size gösterecek böylelikle uzanmanıza ya da birşeye basmanıza gerek kalmayacak. Elinizi çırparak saate bakmak hayret verici değil mi?

 

iRis Smart Battery Pack with FM Radio - Radyolu Yedek Şarj Kılıfı

iris_smart_battery_pack_with_fm_radio_radyolu_yedek_sarj_kilifi_500.jpg

 

Yedek şarjlı radyolu harika iphone kılıfı

 

iphone nuz varsa tahmin ediyoruz ki en büyük derdiniz şarj sorununuzdur. iRis Smart Battery Pack ile artık şarj derdiniz kalmayacak. Çünkü bu FM Radyolu Yedek Şarj Kılıfı ile iphone nuz kılıfının içinde her zaman bir yedek şarjı daha olacak. Böylelikle saatlerce konuşup mesajlaşıp Facebook ta gezinirken aklınız şarjınızda kalmayacak.

 

Baggu Alışveriş Çantası

baggu_alisveris_cantasi_500.jpg

 

Pratik ve katlanabilen rengarenk alışveriş çantaları

 

Çevreye duyarlılığı öncelik edinenler için tasarlanmış Baggu Alışveriş Çantası ile alışverişlerde plastik poşet kullanmak tarih olacak. Böylelikle yılda sadece 1 kişinin ortalama kullandığı 500 plastik poşeti kullanmamış olacak ve doğanın en büyük dosyı olacaksınız. Üstelik Baggu çok kullanışlı, katlanabilir ve pratiktir. Yanınızda her zaman katlayarak taşıyabileceğiniz Baggu lar ile alışverişten sonra hem aldıklarınızı rahatça taşıyabilecek hem de çevreye duyarlı olacak içiniz rahat şekilde eve dönebileceksiniz.

 

Whoo Owl Luggage Tag - Baykuş Bavul Etiketi

whoo_owl_luggage_tag_baykus_bavul_etiketi_500.jpg

 

Bagajınıza sahip çıkan baykuş etiketler

 

Havalimanında yüzlerce bavul arasından kendi bavulunuzu bulmak işkenceye dönüşüyorsa bu sevimli baykuş bavul etiketleri Whoo Owl Luggage Tag sizi bu dertlerden tamamen kurtaracak. Baykuşların arka yüzündeki bölüme kişisel bilgilerinizi yazarak bavulunuzun kaybolmasını önleyebilir, şirin renkli baykuş etiketleri ile bavulunuzu ilk bakışta bulabilirsiniz.

 

USB Chocolate Hub - Çikolata USB

usb_chocolate_hub_cikolata_usb_500.jpg

 

Çikolata şeklindeki usb çoklayıcı

 

Eğer dizüstü bilgisayarınızın ya da netbook unuzun usb girişleri size yetmiyorsa bu çikolata şeklinde usb çoklayıcı USB Chocolate Hub ile bu sorunu tatlıya bağlayabileceksiniz. Her usb ye ihtiyacınız olduğunda ağzınızın sulanacağını garanti ediyoruz.

 

USB Thunderbolt Hub - USB Şimşek

usb_thunderbolt_hub_usb_simsek_500.jpg

 

Şimşek şekilli 4lü usb çoklayıcı

 

Eğer dizüstü bilgisayarınızın veya netbookunuzun usb girişleri size yetmiyorsa şimşek şekilli bu harika usb çoklayıcı size çok yardımcı olacak. Bundan sonra asla usb sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

 

Spider Photo Clip Mobile - Örümcek Foto Askısı

spider_photo_clip_mobile_orumcek_foto_askisi_500.jpg

 

Tavandan sarkan örümcek foto askılığı

 

Görüp görebileceğiniz en ilginç fotoğraf askılıklarından biri karşınızda: Örümcek Foto Askısı! Tavandan sarkarak duran bu harika foto askısı Spider Photo Clip Mobile ile tüm güzel fotoğraflarınız bir ağ gibi odanızı sımsıcak sarsın... En güzel anılarınız Örümcek Fotoğraf Askısı ile sadece duvarlarda değil odanızın en orta yerinde bile canlansın.

 

Celluon Magic Cube - Sanal Lazer Klavye

celluon_magic_cube_sanal_lazer_klavye_500.jpg

 

Sanal bir klavyeniz olsun ister miydiniz?

 

Eğer telefonunuzun ya da ipadinizin klavyesi olmadığından zorlanıyorsanız Celluon Magic Cube size bir sanal lazer klavye yaparak bu sorununuzu kolayca çözebilir! Her türlü düz yüzey üzerine yansıtma ile tam boy sanal bir klavye oluşturan Magic Cube; iPhone, iPad, Macbook ve diğer akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarların hepsi ile uyumludur. Artık iphone nuzdan ya da tablet pc nizden yazı yazarken ekranın içine sıkışıp kalmayacaksınız.

 

Paper SLR Pinhole Camera - Pinhole SLR Kamera Seti

paper_slr_pinhole_camera_pinhole_slr_kamera_seti_500.jpg

 

Kartondan yapılan müthiş SLR Kamera

 

Klasik fotoğraf makinelerinden sıkıldıysanız sıkı durun Pinhole SLR Kamera Seti karşınızda! Tüm kameraların metalden ve plastikten olduğu bu dünyada en farklı fotoğraf makinası benim olsun diyorsanız kağıttan yapacağınız Paper SLR Pinhole Camera ile en farklısının sizinki olacağını garanti ediyoruz. Bu arada şaka yapmıyoruz bu fotoğraf makinası gerçekten çalışıyor!

 

Parrot AR Drone 2.0

parrot_ar_drone_20_500.jpg

 

iphone, ipad ve android uyumlu gelişmiş Parrot AR Drone

 

Parrot AR Drone 2.0 ile artık sınırsız özgürlüğün tadını daha fazla çıkarma vakti geldi! Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu High Definition ana kamerası sayesinde artık görüntüler daha canlı. Ek sensörleri ile anlık yükseklik ve hız ölçümü yapıp eskisine göre çok daha iyi uçabileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın en büyük yeniliği ise artık iPhone ve iPad’in yanısıra Android telefonlar ve tabletler ile de kontrol edebilecek olmanız!

 

Bendy Morph - Morph Kalem Tutucu ve Notluk

bendy_morph_morph_kalem_tutucu_ve_notluk_500.jpg

 

Morph karakteri kalem ve not tutucu olarak karışınızda

 

Ofis hayatınıza düzenli mi düzenli, bir o kadar da şirin bir arkadaş Morph Kalem ve Not Tutucu giriyor! Esnek ve şekilden şekle girebilen plastik kolları sayesinde Bendy Morph ile masanızdaki fazla kalem ve not kağıtlarını kolayca toplayabileceksiniz.

 

Lid Sid - Tencereci Sid

lid_sid_tencereci_sid_500.jpg

 

Tencere kurbanı Sid

 

Yemeklerinizin çok lezzetli olması için Tencere Kurbanı Lid Sid imdadınıza koşuyor! Tencere kapağının birazcık aralanması gereken yemeklerde kendini tencere ve kapak arasına koyarak feda eden Tencereci Sid mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

 

Shark Bottle Opener - Köpek Balığı Şişe Açacağı

shark_bottle_opener_kopek_baligi_sise_acacagi_500.jpg

 

Mutfağınıza macera katacak köpek balığı açacak

 

Köpek balıklarından korkma sırası şimdi de şişe kapaklarınızda! Mıknastıslı Köpek Balığı Şişe Açacağı ile tüm kapaklar daha onlara dokunduğunuzda korkusundan açılıverecek. Shark Bottle Opener a hiç bir kapak 1 saniyeden fazla dayanamayacak...

 

Hankie Cep Not Defteri

hankie_cep_not_defteri_500.jpg

 

Ceket ön cebi mendili görünümündeki cep defteri

 

Artık takım elbise giymişken not defteri taşımak işkence olmayacak çünkü Hankie Cep Not Defteri ceketinizin ön cebi mendili olarak ceketinizdeki yerini alacak. Ceketinizin ön cebine koyduğunuzda aynı bir mendil görünümündeki Hankie Cep Not Defteri aslında ihtiyacınız olduğu her an çıkarıp kullanabileceğiniz bir not defteri!

 

Toxic Laundry Bag - Toksik Atık Çamaşır Sepeti

toxic_laundry_bag_toksik_atik_camasir_sepeti_500.jpg

 

Kirli çamaşırlar için en ilginç çamaşır sepeti

 

Haftasonu yaptığınız halı saha maçı, gittiğiniz piknikten üzerinize dökülen yemekler, 3 gün giydiğiniz çoraplar sıcak hava ile birleşmişse onları artık Toksik Atık Çamaşır Sepeti ne atma zamanınız gelmiş demektir. Toxic Laundry Bag ile kirli çamaşırlarınızın yeri belli olacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.