Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler için Duygusal Doğum Günü Hediyeleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Hanımlar, cüzdan, kravat, ayakkabı, gömlek, kazak… Hediyeden çok zorunluluk gibi duran bütün bu tarz şeyleri geçmenin vakti geldi. Yani harbiden, kim erkek arkadaşına cüzdan veya kravat hediye eder ki? Bugünlerde babalar bile böyle hediyelerden nefret ediyor. Bana inanmıyor musunuz? Babam bir sonraki doğum günü için bir PlayStation 3 istediğini söyledi ve bunu ben uydurmuyorum. Bana güvenin. Konu erkek arkadaşlar olunca, gerçek şu ki; olması gereken eşsiz bir şey, gerçekçi bir şey, kalbine ulaşabilecek bir şeydir. Hele de bu hayatınızın erkeğinin doğum günü ise? Hanımefendi, şimdi bu hayatınızın en önemli günlerinden biri ve başınızın şimdi ne derecede döndüğünü çok iyi anlıyorum. Beyin hücrelerinizi rahatlatmak için, burada, onu duygu ve sevgi seline boğmanıza yarayacak bazı hoş hediye seçenekleribulabilirsiniz. Her zaman bir Play Station, bir İsviçre Çakısı veya Sennheiser stereo kulaklıklar olmak zorunda değildir. Onu sinsice şaşırtacağız. O yüzden, işte size onunla bağlarınızı tam kalbinden güçlendirecek,erkeğe alınabilecek hediyelerden, son derece duygusal doğum günü hediyelerindenbazıları.

Erkek İçin En Duygusal Doğum Günü Hediyeleri

Onun doğum gününü unutulmaz bir doğum gününe çevirmek için harcadığın çaba, tek bir başarılı plan yapmak için vazgeçtiğin onlarca plan, onun yüzündeki gülümsemeyi görebilmek için harcadığın saatler… Pekala, önemli olan hediyedir diyen biz kadınların aksine, erkekler için (tamam, erkeklerin çoğu diyelim) önemli olan hediyenin arka planındaki düşüncedir. İnanması zor mu? Aşağıdaki duygusalsevgiliye doğum günü hediye fikirlerinden birini uygulayın ve yanıldığınızı görün. İşte başlıyoruz!

Bir Takım El Yazması Kartlar

el-yazmas%C4%B1-kartlar-300x225.jpg

Onun hakkında hissettiğiniz her şeyi güzel bir el yazısıyla yazdığınız kartlar. Emin olun kimse duyguları küçümseyemez. Onu sevmenizin nedenlerini yazabilirsiniz ya da onun hakkında hissettiğiniz her şeyi. Daha da iyisi, yazarken biraz mizah kullanabilirsiniz, yaratıcı olun ve esprilerinizle onun kalbini çalın. Komik doğum günü kutlamaları veya manileri bulabilir, bunları kağıda yazabilirsiniz. Tecrübeyle sabit, inanın, ben bir kaç kağıda bunlardan yazdım, kurdeleyle güzelce sardım ve iki mumun önüne doğum günü akşamı işten dönmeden hemen önce yerleştirdim… Artık harika bir doğum günü hediyesi var! Hey, bırakın hepsini okusun, sonra ortaya çıkın.

Sevdiği Şarkıların Yüklü Olduğu Bir iPod

ipod-hediye-300x199.jpg

İşte size fırsat, bir iPod, görüldüğünde havalara zıplatacak harika bir hediyedir. Buna rağmen, onun en sevdiği şarkılar yüklenmiş halde verirseniz bu her şeyi değiştirir. Onun en sevdiği grupların tüm şarkılarını iPod’a ekleyin. Daha da iyisi, ona Mutlu Yıllar dileyen bir ses kaydı oluşturun ve bunu ilk dosya olarak en başa alın. Nasıl fikir ama? En sevdiği grupların şarkılarını bulmak için harcadığınız sayısız saate değer, değil mi?

Unutulmaz Bir Karaoke Gecesi

karaoke.jpg

Akşam yemeği partisi için en sevdiğiniz restoranı seçin, erkek arkadaşınızı oraya götürün ve sürpriz! Bir karaoke gecesi! Sıranızın gelmesini bekleyin ve onun en sevdiği şarkıyı herkesin önünde söyleyin. Şarkıyı ona ithaf edin ve kendinizi rezil ederken size nasıl baktığını görün (ay, şarkı söylemeyi bilmiyorsanız durum böyle olabilir). Not: Seni Seviyorum’da Hilary Swank’ın yaptığı gibi. Pekala, neden onu sahneye çağırıp beraber söylemiyorsunuz? Bu bana göre erkek arkadaşınız için en ideal duygusal doğum günü hediyesi, sizce de öyle değil mi?

Futbol Maçına Bilet Ayırt

ma%C3%A7.jpg

Futbol olmak zorunda değil, herhangi bir spor müsabakası olabilir. Sadece yakın bir zamandaki sevdiği maçı takip etmeniz ve iki kişilik bilet ayırtmanız lazım. Onun en sevdiği spordan nefret ediyor olabilir misiniz? Onunla bu maçı izlemeye gitme kararınız yeterli değil mi? Çok duygusal değil mi? Onun sizde en sevdiği yönünüz bu. Bunu birlikte planlayabilirsiniz, sadece ikiniz ve bırakın neşelensin. Hediye sorununuz da böylece çözülmüş oldu!

Kaç Yaşında?

%C5%9Feker-hediye-kutular%C4%B1.jpg

Erkek arkadaşınızın tüm yıl boyunca söyleyeceği yeni yaşı kaç? Diyelim ki, bu doğum gününde 21 yaşına giriyor. Tüm yapmanız gereken 21 ucuz ürün satın almak ve tüm bunları sizin tarafınızdan hazırlanmış süslü bir hediye sepetine koymak. Bu öğeler, bir kalemden bir duş jeline, elektrikli tıraş makinesinden bir çift çoraba kadar değişkenlik gösterebilir… Onun için kullanışlı olabilecek herhangi bir şey! Aslında, bu hediyeler onu ne kadar tanıdığınıza ve ihtiyaçlarını gerçekten ne kadar bildiğinize göre değişir. 21 maddelik bir liste yapın ve hepsini sepete doldurun. Her birine bir numara verin ve onları tek tek açarken ki heyecanını izleyin.

Erkek arkadaşınız için duygusal doğum günü hediyesi onu ağlatacak bir hediye anlamına gelmiyor tabi ki. Bir sevgi belirteci, bir hatıra, gerçekten ona önem verdiğinizi gösteren bir avuç çaba, hepsi bu. Geçen her yıl, ona daha yakın olacaksınız. Hayat her ikiniz için ne zorluklar hazırlıyor olursa olsun. Bana göre, ona verebileceğiniz en iyi hediye varlığınızdır. Allah’ım, bu çok duygusal oldu. Burada bitirsem iyi olur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.