Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeğe En Güzel Hediye Önerileri


asisedef06

Önerilen İletiler

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_500.jpg

 

Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

 

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

 

DONAN KUPA

donan_kupa_500.jpg

 

Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

 

İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.

Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

 

DİLEK FENERİ

dilek_feneri_500.jpg

 

Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!

 

Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz “ah bir kaysa da dilek dilesek” diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri’ni yoksa! Üstelik 1 pakette farklı renklerden oluşan 5 dilek feneri bulunmaktadır!

 

Cuplens - Objektif Bardak

cuplens_objektif_bardak_500.jpg

 

En yararlı objektif

 

Fotoğraf meraklıları bilir, iyi bir objektif çok iş yapar. Ama pahalı objektiflerin bile yapamayacakları vardır ki onları da Cuplens yapar! Çok fonksiyonlu replika objektif Cuplens hem bardak, hem kalemlik, hem küllük, hem para kabı...

 

Crystal Garden - Büyüyen Kristal

crystal_garden_buyuyen_kristal_500.jpg

 

Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal

 

Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.

 

Fırat Figürü

firat_figuru_500.jpg

 

Karikatürlerine bayıldığımız Fırat artık figür olarak karşımızda

 

Her hafta Fırat'ın maceralarını takip eden Fırat hayranlarına müjde! Fırat artık figürü ile sizlerle olacak. Uğur Gürsoy'un Fırat ı her zamanki şirin görünümüylü elinde kocaman salçalı ekmeği ile onu almanızı dört gözle bekleyecek!

 

İçecek Şapkaları

icecek_sapkalari_500.jpg

 

Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için

 

Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.

 

DRIINN

driinn_500.jpg

 

Cep telefonları sürünmesin!

 

Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.

 

Yazılı Ödül Kupası

yazili_odul_kupasi_500.jpg

 

Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

 

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

 

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_500.jpg

 

Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

 

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

 

iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı

ibook_cuzdanli_iphone_kilifi_500.jpg

 

Cüzdanlı kitap şeklinde iphone kılıfı

 

iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski, deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.

 

Shot Oyunu

shot_oyunu_500.jpg

 

Shot çektikçe güzelleşen masaüstü shot çekme oyunu

 

3 ya da 4 kişiyle oynanabilen, tuvalete gitmenin yasak olduğu, içinde 4 adet shot bardağı bulunan, kısacası shot’ladıkça güzelleşen bu oyunda kaybetmek yok! "Abdi” adıyla da bilinen shot çekme oyunu, artık kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alışılagelmiş oyunların pabucu dama atılıyor!

 

Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri

furry_handcuffs_kurklu_ask_kelepceleri_500.jpg

 

Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler

 

En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!

 

100 DOLAR TUVALET KAĞIDI

100_dolar_tuvalet_kagidi_500.jpg

 

<div>Dolar hiç bu kadar değer kaybetmemişti!</div>

 

<div>Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da "paranın ne önemi var?" diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size göre! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı görenlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.</div>

 

Stress Chest - Stres Göğüsleri

stress_chest_stres_gogusleri_500.jpg

 

Stres göğüsleri ile tüm stresinize göğüs gerin!

 

Tüm o demirden ya da plastikten stres topları canınıza tak ettiyse, artık stresinizi gideremiyorsa yumuşacık stres göğüsler imdadınıza yetişecek. Bu harika Stress Chest ler tüm stres ve sinirinizi anında yok edecek.

 

Şeşbeş Duvar Saati

sesbes_duvar_saati_500.jpg

 

<div>Gözleriyle saati gösteren şaşkın saatler</div>

 

<div>Duvarlarınızı süslemeye aday en ilgi çekici, komik ve görenleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! Gözlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı gösteren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık çok keyifli olacak. Bırakın tüm o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!</div>

 

EQUALIZER T-SHIRT

equalizer_t_shirt_500.jpg

 

Herkes üzerindeki demode t-shirtleri çıkarsın artık!

 

Herkes üzerindeki demode t-shirt'leri çıkarsın bakalım. Çıkar, çıkar çıkar hadii! İşte size bu yılın moda t-shirt'ü: T-Equalizer. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun tüm gözler üzerinizde olacak.

 

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100_dilde_seni_seviyorum_kavanozu_500.jpg

 

Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!

 

Annenize, sevgilinize, eşinize ya da dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu gerçekten çok sevdiğinize emin olacak.

 

Amazing Mugs - Sıradışı Kupalar

amazing_mugs_siradisi_kupalar_500.jpg

 

Sıradışı tasarımlı kupa bardaklar

 

Atın o sıradan ve sıkıcı kupa bardakları bir kenara, artık Amazing Mugs Sıradışı Kupalar sizlerle! Bu şok edici güzellikteki tasarıma sahip Sıradışı Kupalar ile herkes kupanıza hayran kalacak.

 

GİYİLEBİLİR DÖVMELER

giyilebilir_dovmeler_500.jpg

 

Kim demiş dövmeler kalıcıdır diye?

 

Dövme sahibi olmak havalıdır. Peki sonradan ya pişman olursanız? Çıkartırsınız olur biter! Yeni dikişsiz malzemesiyle, bu dövmeleri istediğiniz zaman giyin, sıkıldığınızda çıkarın. 7 farklı modeliyle o günkü modunuza göre bile dövmenizi seçebilirsiniz.

 

Hot Bottle Hand Warmer - Sihirli El Isıtıcı

hot_bottle_hand_warmer_sihirli_el_isitici_500.jpg

 

Kendiliğinden pek çok kez ısınabilen muhteşem el ısıtıcı

 

Soğuk kış günlerinde biranda ısınmak istiyorsanız Hot Bottle Hand Warmer tam size göre! İçindeki özel maddesi sayesinde 5 saniyede kendiliğinden ısınabilen Sihirli El Isıtıcı yı sakın kaçırmayın!

 

ŞOK KALEM

sok_kalem_500.jpg

 

Kim sizin kaleminizi çalmaya cesaret edebilir ki?

 

Yoksa siz de ofisinizde ya da sınıfınızda birilerinin sürekli olarak gözünüz gibi sakladığı kalemlerinizi çalmasından mı şikayetçisiniz? Şok Kalem sayesinde kimse sizin kaleminizi izinsiz kullanmaya ya da çalmaya cüret edemeyecek! Şok Kalemi izinsiz kullanan kişi ucunu açmak için tepesine bastığında hiç ummadığı bir şok yiyecek!

 

SUDOKU TUVALET KAĞIDI

sudoku_tuvalet_kagidi_500.jpg

 

Artık tuvaletten hiç çıkmak istemeyeceksiniz!

 

Normal bir insanın hayatında 4200 saatini tuvalette oturarak geçirdiğini düşünürsek son derece faydalı bir buluş... Gerçek sudoku bağımlılıarı için mükemmel bir hediye!

 

DESKTOP MEMO

desktop_memo_500.jpg

 

En becerikli masaüstü yardımcınız

 

Artık ofisinizde, hatırlatmalarımı neye yazacağım, resimlerimi nasıl asacağım, notlarımı nereye iliştireceğim demeyeceksiniz! Masaüstü yardımcınız Desktop Memo sizin tüm masaüstü ayak işlerinizi halletmeye geliyor. İster özel kalemiyle notlarınızı üzerine yazın ister mıknatıslarıyla kağıtlarınızı tutturun, herşey sizin elinizde!

 

SİHİRLİ ŞİŞE TUTUCU

sihirli_sise_tutucu_500.jpg

 

Harry Potter bile bu kadar iyi sihir yapamazdı!

 

Abra Kadabra! Bu müthiş şişe tutucu şişelerinizi adeta havada uçuracak. Yer çekimine meydan okuyan bu tasarımı gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız! Denge prensibi üzerine kurulu, yarattığı optik yanılsama ile sizi hayrete düşüren bu zincir aslında bir şişe tutucu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.