Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Lütfen Üniversite için Yardım Edin


tuhafiyeci

Önerilen İletiler

Liseden yeni mezun oldum ve bu sene ÖSS'ye girdim. Tercih dönemi yaklaşıyor ve bir araştırma içindeyim. Kafamda belirlediğim okullar arasında Öz Yeğin Üniversitesi'nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de var. Açılan bu bölümden mezun olan öğrenciler üniversite diplomasının yanında uluslararası geçerliliği olan bir sertifikanın da sahibi olacaklarmış. Okuduğuma göre özel yetenek sınavıyla öğrenci alan okul sınav puanının yanında sözlü ve yazılı mülakat yapılıyor. Gazetelerde falan okulun ilk mezunlarını bu sene verdiğini okudum. Bu bölüm benim oldukça ilgimi çekti, sizlerin de fikirlerini almak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Tercihlerini yaptin ki bilmiyorum ama umdugunu bulmani temenni ederim. Bahsettigin bölüm gayet gelecegi parlak bir bölüm olabilir sayet sen bu konu hakkinda kendini gelistirir ve disardaki ek kurslara katilirsan.Peki hic yurt disinda egitim veren bir kurumda bu tarz bir programa katilmayi düsünmedin mi? Niye diye soracak olursan bir cok ünlü restoranin sef ascilari hep avrupadaki belli basli bazi egitim kurumlarindan sertifikalar alarak meslege giriyorlar. Ama sen meslegini kendi ülkende ögrenirsin daha sonra alaninda ilerlemek icin bir süreligine yurt disina cikabilirsin.Sana basarilar ve bol sanslar diliyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.