Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Adsense Nasıl Onaylatılır-Yöntemler


bitir

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar;

 

Eğer amacınız ADSENSE hesabı almak ise, yapmanız gereken öncelikle site içeriğinin sağlam tutulması. Özgün içerikti şuydu buydu dememe gerek yok zaten. Bir çok kişinin yöntem veya bilmeden söylediği şeyleri örnek vererek açıklayayım; Blogspot’tan blog aç bir-kaç özgün yazı gir, flixya’ya üye ol video resim paylaş, docstoc.com a üye ol ofis dosyaları yükle falan.. Hepsi hikaye. Google tüm algoritmalarını değiştirdi. Özellikle ADSENSE arka planda çok sağlam çalışıyor. Her ihtimali hesaplıyor.

 

Şimdi özetlersek; ilk yöntemimizle başlayalım… Sitenizin tüm sayfalarının içerik ile dolu olduğundan emin olmadan başvuru yapmayın

Bir sitemiz var,www.bitir.net, Şimdi bu adrese daha önce başvuru yaptınız ve kabul edilmedi mi ?

Artık kabul edilecek..

Yeni bir mail adresi alıyoruz. Veya daha önce ADSENSE ile ilişkilendirilmemiş bir mail adresini kullanabiliriz. Başvurumuzu yapıyoruz. (Başvurunun nasıl yapıldığını anlatmaya ihtiyaç duymuyorum) Ama başvuru sayfasında dikkat edilmesi gerekenler şunlar olacak;

* Alacaklı adının ADSENSE verilecek hesap numarasının sahibinin adıyla bir olması,

* Adres bilgilerini girerken TR karakter kullanılmayacak olması,

* ADSENSE nereden duydunuz seçeneğini “Konferans” olarak işaretlemeniz. (ADSENSE ile ilgilendiğiniz için ADSENSE ile ilgili konferanslara falan gidiyor bu eleman onaylamamız lazım hesabını diye düşünecektir Google)

Başvuru tamamlandı aynı gün içinde bir mail gelecek ve ilk Onayı geçtiğinizi, ADSENSEye giriş yaparak reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerektiğini söyleyecek. Buraya kadar herkes gelebiliyor. Önemli noktalar bundan sonrasında saklı.

 

İlk onayı aldık ve reklam yerleşimi için ADSENSE paneline girdik. Sitenize uygun kare reklamları seçmenizde fayda var. Onaylanmasını hızlandırıyor tecrübeyle sabit.. Sitenize bir adette bağlantı reklam birimi eklemeniz yeterli olacak.

Reklam yerleşimini de yaptık. Şimdi Google’ın ikinci onayı vermesini bekliyoruz. Muhtemelen vermeyecek. Burada ise yapmanız gereken ilk şey siteden kodlarınızı kaldırmamak. Sitenizin kabul edilmediğine dair mail geldiğinde, tekrar başvuru yapacaksınız ancak kodları kaldırmadan yapacaksınız bu başvuruyu. Bu işlemi yaptıktan sonra hesabın onaylanma ihtimali %99.9 .. Ve onaylanma ertesi gün gerçekleşir.

 

%0.01 lik oran nerede diyorsanız, sitenizdeki içerikte. Eğer siteniz bu yöntem ile onaylanmıyorsa, bilin ki içeriğiniz eksik veya ADSENSE politikalarına ters. Konuya küçük bir örnek vereyim; sitenizde ***** kelimesi geçiyorsa başınız ADSENSE ile dertte demektir. ADSENSE içeriğe önem veriyor ve reklamlarını bu tür kelimelerin bulunduğu sayfalarda yayınlamıyor. Yayınlamadığı sayfaları da belleğine alıyor. Bir veya birden fazla bu durumla karşılaşırsa ihtar çekiyor mail ile. Daha sonra çoğu zaman düzeltmenizi beklemeden hesabı banlıyor…

Bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınızı onaylanmadı ise üzülmeyin bir yolu daha var.. Ve bu da yeni bulduğum bir yöntem. Yapmanız gereken sadece daha önceden ADSENSE onayı almış bir site ile başvuru yapmak. Aynı gün içinde ilk onay maili geliyor. İkinci onay mailin gelmesine gerek kalmadan saatler içinde hesap onaylanıyor. Burada dikkat edilmesi gereken ise; başvuru yapacağınız sitede herhangi bir adsense kodunun olmayacak olması.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.