Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları


ertank

Önerilen İletiler

Bir erkeği etkilemenin yolları

 

Erkekleri etkileme ve baştan çıkarma 'yı

öğrenmenin en önemli bölümü erkeklerin duygularının nasıl çalıştığını öğrenmektir.

 

Farkındaysan erkeklerin nasıl düşündüğünü öğrenmek demedim.

 

 

Kadınların düştüğü en büyük hatalardan biri biz erkeklerin düşünce şeklini anlamaya çalışmaktır.

 

 

Erkeklerin beyinleri duygusal değil mantıksal yönden daha baskın şekilde işliyor. Günlük hayatımız da bir şeye karar verirken duygularımız yerine mantığımızı kullandığımızı bir çok bilimsel araştırma da görebiliriz.

 

 

Birazdan keşfetmeye başlayacağın şey,

 

erkekleri etkileme

konusunda kullanabileceğin en güçlü ve gizli stratejilerdir. Bunları kadınların çoğu asla öğrenemeyecek.

 

Bir Erkeği Etkilmenin yolu - 1. Strateji

 

 

İlgisine Hükmet...

 

Bir çok kadın kaliteli bir erkekle konuşurken gittiğinde çok zayıf ve karşısındakinin onayını arayan, onun her istediğini yapmaya çalışan bir yol izliyor.

 

 

Onunla göz göze gelir gelmez, daha ilk saniyelerde onun ilgisine hükmetmen gerekir.

 

 

Bunu yapmamak bir daha asla ilgisini çekememene ya da güçlü bir etki bırakamamana neden olabilir.

 

 

Kadınların yaptığı büyük yanlışlardan biri "dolaylı" davranmak ve sinsi bir şekilde önce onun arkadaşı olmaya çalışmaktır.

 

 

Çekiciliği daha ilk saniyelerde yaratmadığımız takdir de bunun telafisi gerçekten çok zordur, bazen imkansızdır.

 

 

Sakin özgüvenle, doğru vücut dili ve ses tonu ile ona yaklaşmalı ve konuşmalısın.

 

 

 

Bir Erkeği Etkilemenin Yolu - 2. Strateji

 

 

Aşırı Hevesli Görünme...

 

Erkekler davranışlarına bakarak ne kadar "talepkar" olduğunu rahatlıkla anlayabilir.

 

 

Aşırı çekingen davranan kızlar özgüvensizlik ve kendini yargılayıcı biri olduğunu belli eden bir "koku yayarlar". Ve bu da o erkeğin senden soğumasına yol açar sadece.

 

 

Şöyle düşün: Erkekler konusunda başarılı olan kadınlar, nasıl hareket ediyorlar? Erkeklerin yanındayken nasıl davranıyorlar?

 

 

Haklısın - çok rahat ve hiç bir sorunları yokmuş gibi davranıyorlar.

 

 

Bundan sonra ne zaman kendini bir erkeğin ilgisini çekmeye çalışırken ya da ona muhtaçmış gibi davranırken yakalarsan bunu anında bırak.

 

 

Bir Erkeği Etkilemenin Yolu - 3. Strateji

 

 

Yardım almaktan korkma...

 

Kadınlar kendini geliştirme konusunda daha açık fikirli olsalar da, yine de kendi en iyi hali olmanın büyüsüne inanmayan arkadaşların vardır muhakkak. Bütün gününü yatarak ve televizyon izleyerek geçirenler arkadaşlarından bahsediyorum.

 

Halbuki bir konuda bocaladığımız da ilk yapmamız gereken bunu kendimize itiraf etmektir ki, daha da gelişebilelim.

 

Kişisel gelişim kendine vakit ayırmayı ve kendine değer vermeyi gerektirir. Sadece bir erkek için değil, bundan önemlisi kendin için kendini geliştirmelisin. Bu biz erkekler için de geçerli elbette.

 

Şu insan egosu gerçekten yolumuza büyük engeller koyabiliyor. Ve karakterimizi amacımıza uygun hale getirmediğimizden dolayı karşımıza çıkan fırsatları kaçırabiliyor ve hüsrana uğrayabiliyoruz.

 

 

Gururumuz, aramızda belki de bu konuda en iyi olacak insanların gizli stratejileri keşfetmesine engel oluyor.

 

 

Kadınların erkekleri nasıl etkileyeceğini içgüdüsel olarak "sadece bilmesi" gerektiği inancı gerçekten tembel insanların en büyük bahanelerinden. Evet, kadınlar tavlama konusunda erkeklerden avantajlılar, ancak alelade değil, "harika bir erkekle" tanışmak, tutkulu bir ilişki yaşamak ve sana olan ilgisi ve yakınlığını KORUMAK konusunda gerçek bir eğitime ihtiyacın var.

 

 

Ancak ne yazık ki hayatımızın her alanını dolaylı ya da direkt olarak etkileyen bu konu ne okullar da ne de üniversiteler de öğretilmiyor. Halbuki çekici bulduğumuz biriyle her açıdan müthiş uzun süreli bir ilişki, ruhumuzu dengeleyeceği gibi, aile ve iş hayatımız daki stresi alan bir rehabilitasyon şeklidir aynı zaman da...

 

 

Kendine değer ver.

 

 

Kendini devamlı yenile.

 

 

Sadece bu konuda değil her konuda başarılı olmanın ilk şartı kendimizi amacımıza göre hazırlamaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ewt dogallik en aciliyetli konu oldugu icin vurgulamak istedim ;

 

cunku cesitli sabah programlarinda;

 

oksit sari sacli

 

kurumus tutun tenli ; kokos tipler gercekten dikkatimi cekiyor .. . solaryumcular biggrin.png

 

 

heryonden bakimli vs olmalarina ragmen icleri curumus bir aleladelik aurali haldeler .. (niye yaziyorum cunku onlarla hic anlasamam ve benden nefret ederler biggrin.png )

 

 

sadece sabah programlarinda degil ; hemen her yerde

 

 

sanirim bi erkek olarak telaslica hareket eden kadindan hoslanmam ... dogal ve makul hareket etmek ; bence en vazgecilmez ve arzu edilen kadinlarin sirridir : ))

 

cunku en dogal haldeyken, dogal bi tahrik ve etki gucu hazir bekler hep .. telas ve cekinme endisesi dogallikla birlikte ortadan kalkar .. bazen direk bazen imali yollar hep hedefini bulur ozellikle dogal ve akilliysa wink.png

 

ha en onemlisi ;

temadaki maddeler ve uygulamalar

 

ancak dogal akisinda iken etki edicekleri sekilde tecrube edilmis ve siralanmistir ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

canım dennise'ciğim..flowers.gif

havva'dan;

daha başka ne bekleyebilirsin ki?

onun işi-gücü bu..

eli altında snakesi..

ağacın altında - ya da cern'de-

nerede adem var..

kafalamaya çalışıyor işte..

tabii saçı boyalı.. kaşı karalı olacak..

güneş te salmaz mı sarı saçlarını..

rapunzel..w00t.gif

 

eh havva'da..

hava bulutlu olduğunda..

solaryumu kullanacak elbet..

 

hadi bana by..69.gif

 

..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 2 ay sonra...

Benim sevdiğim çocuk sınıfa yeni geldi fakat çoğunlukla konuşmuyor sakin fakat espri anlayışı çok güçlü ve çok calıskan saten bizim lise çok çalışkan bir lise ben bu çocukla hem nasıl konuşmaya çalışacak hem de yanına hangi sebeple gidecek birde gittiğimde ilk kez konuşmuş olacam ve nasıl gorunmeliyim saten çok göz göze geliyorum ve ayrıca ben önde o arkada oturuyor acil lutfen

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 5 hafta sonra...

1. Bacak bacak üstüne atmak.

2. Kırmızı ruj sürmek.

3. Topuklu ayakkabı

4.ye hiç gerek yok zaten...

1. Bacak bacak üstüne atmak.

2. Kırmızı ruj sürmek.

3. Topuklu ayakkabı

4.ye hiç gerek yok zaten...

bence bunlara hiç gerek yok sevecekse böyle sevin
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Erkeği yatakta etkilemenin yolları konusunda en önemli olan şey doğallıktır. Yapay olarak kesinlikle bir bayan erkeğini etkileyemez. Hele konu birebir temas ve his üzerine kuruluysa gözler yalan söylemez. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli şey bence doğallık, isteğini belli etme ve uysal olma olarak özetlenebilir. Erkekler bir kadının gerçekten kendisini isteyip istemediğini anlayacak kadar zekilerdir.

 

Kadınların yılmadan bıkmadan usanmadan bu konuda erkeğine yönelik onun sevdiği şeyleri yapma yoluna gitmeli ve hoş vakit geçirmelidir. Çünkü amaç ruhsal iletişimi ön planda tutmaktır. Böylelikle partner olacak kişiler sağlam temeller üzerine kurulmuş olacaktır.

 

Duygusal ilişkiler bağlamında bir kadının erkeğini mutlu etmek için cinselliği kullanması en temel nokta oluşturacaktır. Ancak erkeklerin kadınlardan ilgi beklemesi, bu alanda daha fazla olmaktadır. İstekli bir kadına karşı hiçbir erkek karşı koyamaz. Bu nedenle de erkekleri bu tarz kadınlara daha fazla dikkat etmektedir. İlgili ve istekli olan kadınlar için genel bir öğe olan cinsellik, erkekler için kadınların ilâhlaştığı bir konum yaratacaktır. Erkeği yatakta etkilemenin yolları ise araştırılması gereken bir konudur. Erkeklerin yatakta her zaman ilgili bir kadına ihtiyaçları vardır. Onlar için genel bir ibare olan cinsellik, her zaman mutluluk kaynağı olacağı için sizin sağlayacağınız iyi bir cinsel yaşam onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayacaktır.

 
  erkeği yatakta etkilemenin yolları

 

Erkeği yatakta etkilemenin yolları, her zaman seksi bir kadından geçecektir. Günlük yaşamında seksi bir görünüşü olmayan kadınların, aslında yatak odalarında ne derece etkili bir sevişme ortamlarının bulunduğu bazı çevreler tarafından araştırılmıştır. Bu nedenle erkeklerin dış görünüşe önem verdikleri kadınlar aslında çok da istekli oldukları söylenemez. İstekli olan kadın her zaman iç dünyasına zengin olan kadın olacaktır. Erkekler için iç çamaşırı yatakta oldukça önemlidir. Bilinen basit ama etkileyici noktalar her zaman erkekler için en cinsel tarafları oluşturur. Erkekler iyi fizikli olan kadınlarla sevişmeye bayılırlar. Bu nedenle fiziksel olarak her zaman iyi olmanız aynı zamanda tamamen çıplak olmamanız gerekecektir. Üzerinizde bir parça mutlaka seksi bir kıyafet olmalıdır. Bu sizin yatakta gücünüzü arttıracak ve muhteşem birine dönüşmenizi sağlayacaktır. Sevişirken mutlaka makyajlı olmanız gerekir. Makyajlı olan kadınların erkeklerin daha fazla seksapelitesinin artmasını sağlayacaktır. Erkeklerin en sevdiği bir diğer konu ise oral sekstir. Bunu yapan kadınlara her zaman ayrı bir gözle baktıkları için vazgeçilmezlik noktasında her zaman yeterli bir düzeye geleceksiniz. Oral seks mümkün olan her erkek için geçerlidir. Bu nedenle buna önem vermeniz yerinde olacaktır. Fantezi kıyafet giyimleri de erkeği mutlu eden bir diğer konudur. Her zaman seksi olmak yerine onlara göstereceğiniz farklı seks konuları onları mutlu edecektir.
 

Erkeği yatakta etkilemenin yolları, aynı pozisyonda kalmamaktan geçer. Tek pozisyonlar kalmadan, aktif olacağınız her pozisyon erkeğin mutlu olmasında önemli bir konum oluşturacaktır. Erkeğin mutluluk duyduğu her alan için yatak ayrı bir yere sahiptir. Erkekler yatakta her zaman çok pozisyonla mutlu olurlar. Değişik pozisyonlar alabilen kadınların erkeklere karşı daha etkili olduğu görülmüştür. En çok ve en hassas noktalara değinmeniz ve onları keşfetmeniz önemli olacaktır. Kadınların erkekleri tam olarak tanımalarında her zaman bu nokta önemli olacaktır. Erkekler tam olarak olaya kendi bakış açılarını koymalarına izin verilmesini istemektedir. Kadınların istekli olması ve şehvet konusunda eksiklerinin olmaması erkeği mutlu eden bir diğer nokta olarak kadınların karşısına çıkacaktır. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

Bana yardım etmeniz gerekiyor sevgili forum kullanıcıları sevdiğim oğlanın benden once5 sevgilisi olmuş ama bana derste bakıyor mazeretler le yanıma gelip konuşuyor bizde hemen tav olmamak için atar yapıyoruz ama derste gözlerine sevgiyle bakıyorum 4aydir çıkma teklifi falan etmedi bende kıskandırmak denemek istiyorum kıskandırmak için yardım edicek kisiyi nasıl etkiliyebilirim yardım!!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.