Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bugünkü Dolunaydan Sonra Burçlar


Önerilen İletiler

İKİZLER; Vıdı Vıdı Yapmadan Olduğu Gibi Kabul Et Hayatı..

 

OĞLAK;Köşe Kapmaca Zamanları..

 

 

 

KOVA;Evren Senden Yana,Kıymetini Bil..

 

KOÇ;O kadar çok insanlar düşüncelerini paylaşıyorsun ki,her şey karışıveriyor birdenbire.Sakin olmalı ve düşünerek hareket etmelisin.İş konusunda yeni adımlar için alacağın destek sana iyi gelecek.Ama öfke ile kalkan zararla oturur unutma.Aşk konusunda içinden geleni yap ve harekete geç.

 

 

BOĞA;Bugün hem keyifli, hem de biraz karışık hallerde olacaksın.Aşk hayatında ne istediğine karar vermişsin sadece biraz gaza gelip harekete geçmen lazım.İçinde ki heyecan yaşama isteğini yeniden doğurmuş durumda.Buda yeni projeler yeni işler ve yeni enerjiler olarak sana geri dönecek.

 

İKİZLER;Vıdı vıdı yapmadan hayatı olduğu gibi kabullen artık,bu hallerinin kimseye faydası yok.Bu sana son uyarı toparlanman lazım,senden bir tane daha yok.Aşk ve iş hayatında ki denge için pozitif olman şart.

 

YENGEÇ;Biraz karamsarsın ama bu durum geçici,özellikle bugün sana enerjisi yaramayan kişilerden uzak dur.Öfkeni kontrol et ve işine odaklan,bu sıralar iş yoğunluğu seni kendine getirecek.Parasal konularda ki sürpriz gelişmeler keyfini yerine getirse de tedbiri elden bırakma.

 

ASLAN;Sonunda parasal konular sonuçlanmaya başladı,ortaklaşa verilen kararlar daha sağlıklı olduğunun farkına varacaksın nihayet.Sağlıksal bir kontrol sonrası dinlenmen gerekebilir.Ailevi konularda sakin olup tartışmalardan kaçınmalısın.

 

BAŞAK;Duygusal karmaşaların bir türlü yakanı bırakmıyor ve rahat nefes almakta zorlanıyorsun.Bir gün iyi iki gün kötü hallerde takılıyorsun.Oysa ki beklentisiz olmanın sana ne kadar iyi geleceğini bir bilsen ve ona göre davransan her şey nasılda güzel olacak.

 

TERAZİ;Yaşadığın olumsuzlukların etkisinden kurtulmaya başladın nihayet.Hayat sana güzellikler sunduğunda yaşama sevincin artacak ve bunun tadını çıkar.Sen çok çabaladın ve şimdi ödül zamanı.Gökyüzü gergin olsa da sen takılma,şansın dönmeye başlıyor.

 

AKREP;Bir taraftan rahatlarken diğer taraftan da kendini gereksiz bunalımlara sokuyorsun.Sanki her şey senin dışında gelişiyor ve sana söz hakkı tanınmıyor diye düşünüyorsun.Ancak daha pozitif olmalı ve hayatında ki hızlı gelişimleri kontrol altında tutmalısın. Bugün geçmişindeki hataları tekrarlamamaya karar vermeli ve yeni bir sen olmalısın.

 

YAY;İş hayatında ki değişim isteği zaman zaman ağır b***a da,şimdilik yerinden kıpırdamamanda fayda var.Erteleyip daha sonra yaparım dediğin işler için harekete geçmelisin.Yakın bir dostunun sana ihtiyacı var onu yalnız bırakma.

 

OĞLAK;Bekarsan yeni bir aşk kapını çalabilir,ancak sen ne kadar istekli davranacaksın şimdiden kestirmek zor.Hayattan istiyorsun ancak bazen de köşe kapmaca oynuyorsun.Parasal sıkıntıların son bulmak üzere,bundan sonra daha tedbirli olmalısın.

 

 

KOVA;Hayatında huzur ve dinginlik isterken sakinliği de elden bırakmaman gerekiyor. Her şey olması gerektiği gibi merak etme. Parasal konulara biraz daha dikkat,evren senden yanayken tadını çıkar.

 

 

BALIK;Duygusal hallerin başına bela,ne zaman ne yapacağın konusunda endişelerin var.Üstelik bu durum iş hayatında da belirsizlikler yaşatıyor.Kendine gelmeli ve olması gerekenleri yapıp bir an önce harekete geçmelisin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.