Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Facebookun Ömrü 5 Yıl Kaldı


bitir

Önerilen İletiler

"Facebook bitmez" diyenlere kötü haber. Önemli yatırım uzmanlarından biri Facebook efsanesine bir ömür biçti. Üstelik bu ömür öyle 30-40 yıl sonrası falan da değil: En az 5, en çok da 7 yıl sonra Facebook'un Yahoo'nun kaderini paylaşacak...

 

Ironfire Capital yatırım şirketi uzmanlarından Eric Jackson, sosyal ağ devinin en geç 2020 yılında, mevcut şartlar değişmez ise, batacağını söylüyor. Jackson, bu batış kehanetini "Facebook'un kaderi Yahoo'nunki gibi olacak" sözleriyle açıklıyor. Jackson, Yahoo'nun bugün de oldukça değerli ve kar eden bir şirket olduğunu, fakat piyasa değeri ve kazançlarının, zirve yaptığı 2000 yılının sadece yüzde 10'u kadar olduğunu belirtiyor.

 

Facebook'u artık çok fazla kişi cep telefonları ve tabletlerden kullanıyor. Standart tarayıcılardaki Facebook için şirketin pek çok reklam gösterme seçeneği var, fakat hala mobil tarafta doğru, düzgün bir gelir kapısı yok Facebook'un. Bu durum böyle sürerse, Eric Jackson'ın iddiasına göre şirketin karı her geçen gün azalacak. HABERTÜRK

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bence facebooka hicbisey olmaz gibi duruyor ..

 

batsa bile globallesen internet panayirina yeni bir turevi gelir ...

 

cunku devrin hukugu markaya degil ; dunyaya kolayca acilan pratik bir sosyal sistemi hedefliyor ...

 

facebook biterse myspace ya da hi5 in bittigi gibi biter ki herseyin bir sonu var tongue.png

 

bizim icin onemli olan biten seyin yerine gelicek olan daha cazip bir seyi tecrube etmek

 

 

bizim isimiz her zaman kolay biggrin.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Selam

Valla ben buna 2 ay öncesinde inanan bi adam degildim ama sonradan bi kac haber okudum da endiselendim yani. Fabeook halka acildiktan sonra gerekli yatirimi yapmadi topladigi paralarla. Hakkini vermedi yani dogal olarak yatirimci da gelecek göremedi. Hisseler düsmeye basladi. Bakalim ben bununla birlikte Facebook un buna bir cevap verecegini düsünüyorum. Yeni bir modul yada cok orjinal bir sey yapmasi lazim hem marka degeri hem de piyasasi icin. Bakalim ne olacak.

Görüsürüz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Vah vah neyi varmış, biz alışmıştık bir ay, üç ay,altı ay ömrü kalmış söz kalıplarına, beş yıl epey bir fazla bu açıdan bakılırsa.

 

Şaka bir yana ''facbook'' da bir furya sanal dünyada bu çağdaki insanların sanal alemdeki sosyal medya iletişim duygusuna, davranışına hitap eden, zamanla ya yeni niteliklerle kendini geliştirecek ya da daha farklı çok yönlü bir sanal medya kanalı ortaya çıkacak facebook görevini tamamlamış olacak kim bilebilir?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Çoğu kullanıcı facebook' a birşey olmaz gözü ile bakıyor yanlış. Hiçbir site kalıcı değil maalesef. Bir zamanlar birçok arkadaşlık sitelerini de gördük hepsi gözümüzün önünden kayıp gitti. Facebook şuanda reklam gelirlerini müthiş derece de artırdı ve para edecek bazı değişiklikler yaptı. Bunu yapma sebepleri tartışılır tabi. Ömrü bitmez ama bir rölanti de kalacak ve o şekilde gidecek. Ben şahsen facebook kullanmıyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.