Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Galaxy S3 Türkiye Satışı


Önerilen İletiler

Samsung, uzun zamandır merakla beklenen Samsung GALAXY S III'ü, Türkiye'de satışa sundu. Akıllı telefon anlayışını baştan aşağı değiştirme iddiasında olan GALAXY S III, tavsiye edilen 1.999 TL son kullanıcı fiyatı ile, Türkiye'deki son kullanıcılarla buluşuyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hongyaptığı açıklamada: "GALAXY S III en kesintisiz ve insan merkezli mobil deneyimi sunuyor. Uzun zamandır beklenen bu cihazı Türkiye'deki kullanıcılara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Özellikle Türkiye'deki kullanıcıların, tasarım harikası GALAXY S III'ün sizi en iyi şekilde anladığını kanıtlayan Akıllı Bekleme, En İyi Fotoğraf ve S Beam özelliklerini çok seveceklerine inanıyorum" dedi.

Yeni GALAXY S III'ün Türkiye'ye gelişi geçen hafta İstanbul'un dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dünyanın en ünü DJ'leri Avicii ve Bob Sinclar'ın Caddebostan ve Nişantaşı'ndaki konserlerine binlerce kişi katılım gösterirken, iş dünyasının ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ajda Pekkan'ın konser verdiği, Savarona'daki özel davette GALAXY S III'ü deneyimlene şansı elde etti. 30 Mayıs akşamı düzenlenen tanıtım partileri, Rumeli Hisarı'nın 3 kulesine birden yansıtılan video gösterisiyle etkileyici bir görsel şova tanık oldu. GALAXY S III'ün Rumeli Hisarı'na yansıtılan video gösterisi, 3 kulenin aynı anda kullanılması anlamında bir ilk teşkil ediyor. Yaz süresince GALAXY S III, düzenlenecek "roadshow" kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcılarla buluşacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...

Merhabalar, bu aralar şu Samsung S3 piyasayı silmiş süpürmüş durumda ama bı kadar yüksek fiyatlı bir telefonun basit bir maddeden yapılması beni de bir Samsung Fan olarak üzdü. Yani bu telefon mazallah elinizden kayıp düşse çat diye kırılacak gibi bir his var içimde, deneme şansım olmadı tabi.Kar marjını yükseltmek için maliyetleri aşağıya çekme politikasını anlıyorum ama tüketiciye de kaliteli bir ürün sunulması gerekmez mi en azından bu segmentteki bir ürün için.İşlemcisine ve kamerasına diyecek bir lafım yok, şu an piyasadki en hızlı telefonlarda biri belki de en hızlısı ama dizayn ve sağlamlık açısından beni biraz hayal kırıklıgına uğrattı açıkçası.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.