Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

online alış veriş portalı


ticari2010

Önerilen İletiler

Türkiye’nin en yeni ve en geç online alış veriş portalı binlerce ürün çeşiti ile açıldı, Hergün daha fazla ürünün listelendiği site özellikle rakiplere göre daha düşük fiyat politikası ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte site her alışveriş için en az bir adet sürpriz hediye göndermekte, ayrıca site de puan da kazanıyor ve biriken puanlarınızla alış veriş yapabiliyorsunuz.

Sitede ödeme yöntemi olarak, kredi kartı, Kapıda Ödeme ve Havale / Eft seçenekleri kullanılmakta.Binlerce çeşit ürün ,saatler,bılgısayarlar,ayakkabılar,çantalar,buyuk beden kıyafetler,parfümler,gözlükler aklınıza ne gelirse hepsi ve daha fazlası

**********

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Havadan Sudan konular diye girip sadece 1 ileti yazıp reklam yapmak ne kadar doğru? Paranız varsa bu sitede reklam alanları var yapın reklamınızı. Hatta bu reklamı yaparken yönetimden izin aldınız mı? Ben böyle şeyleri hiç sevmiyorum kusura bakmayın. Bana basit cin fikirlilik gibi geliyor.

Bu arada sitenize de hadi bir bakayım dedim. İncelemesini de yaptım. Ne diye açtınız ki bu siteyi? Bu fiyatları vereceğime bire bir gidip yerinde görürüm pazarlığımı da gerekirse yaparım öyle alırım. Hatta aldığım yerde aşinalık olur da hatırlı müşteri olurum. İnsan satış sitesi yaptığında kampanyalar, outlet fiyatlar sunar. Hem kalkıp forumlarda sinsi gibi reklam yapacaksın ve reklam parasından yırtacaksın hem de fiyatları bayağı güzel yüksek tutup satış yapacaksın. Oldu mu be birader? :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu senin sitendeki orijinal mi değil mi bilemediğimiz gözlük fiyat:

722gn.jpg

 

Bu da orijinal RAY-BAN sitesinden, orijinal olduğunu bildiğim, garantili mis gibi hakiki olan gözlük fiyatı:

722lr.jpg

 

Sendeki fiyat 462 Lira, RAYBAN sitesinde 145-195 USD arasında camına ve metaline göre değişen fiyatta RB3025 modeli. Biz en yüksek ve en has RB3025 diyelim.. 195 USD bugün 356 TL etmektedir. Peki biz sana neden 106 TL daha fazla verelim? Ben bunu Ray-Ban sitesinden alsam bile kargo + gümrük 48 Lira vereceğim. Böyle olduğunda bile sana fazladan 58 lira vermiş oluyorum..

Neden çünkü bir kurnaz sensin de ondan dimi? :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.