Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İphone Kılıfları


Önerilen İletiler

Türkiye de yoğun bir şekilde tüketilmekte olan cep telefonları ve bunların aksesuarları nedeni ile çeşitli marka ve kurum kuruluşlar cep telefonu piyasasında rekabet ve ticaret anlayışlarını geliştirmektedir. Ben bu tür işletmelere iphone, samsung, blackberry ve htc markalarının ürünleri konusundaki çekişme ve rekabetlerini sizlere örnek verebilirim. Tüm Dünyada ve belli başlı orta ve batı avrupa ülkelerinin bu ürünlerden iphone ve blackberry ürünlerini çok tükettiğini belirtebilirim. Ayrıca Amerika gibi bir ülkede iphone ve blackberry rekabeti olduğunu ve bu ülkenin insanlarında para sorunu pek fazla olmadığından model marka ve kalite tercihi ön plandadır. Ürün çok değerli bir markaya aittir. Fakat model ve yapı bakımından çok kullanışlı ve yeterli olmaması nedeni ile alternatiflerindeki yapı ve özellikler incelemeye alınır. Eğer istenilen özellik ve yapılanma mevcut ise kişi bu ürünü fiyatı pahalı yada ucuzda olsa işlerini görebildiği için satın alır.

 

Bizim ülkemizde marka, model, kalite ve yapıdan önce gelen en önemli değer ürünün fiyatırdır. Genellik ürün pahalı ise kaliteli ve yeni model olduğu düşünülmektedir. Fakat ürün ucuz ise kalitesiz yada eski model olduğu düşünülmektedir. Ülkemizde en çok rastlanan bir başka konu ise kesinlikle ülkemizdeki insanlar pahalı ve değerli yeni moder bir ürünü satın alamıyorlar ise ikinci el olarak temin edebilecekleri kaynaklar ve alışveriş alanlarına yöneliyorlar. Ben bir kaç yıldır en çok bu olayın sık, sık gerçekleştiğini görüyorum. Bazı insanlar fakir oldukları için ucuz ürünler aldıklarından bazı insanlar ise zengin oldukları için aldığı üründe bir basit hata yada işine yaramayan alan görseler sırf bu nedenle bu üründen daha iyisini tercih ederler. Ben buna bu yapıdaki olan arkadaşlarım ve etrafımda bu yapıda olan tanıdıklarım vasıtası ile anladım. Eğer başarılı bir ürün satın almak isterseniz ve buna paranız yetmez ise mecburen ikinciel olarak satın almak zorunda kalırsınız. Ayrıca cep telefonu kılıfları ve asksesuarlarını satan ve bu işlerle uğraşan işletmeler genellikle ikinciel cep telefonu işlerini yapmaktadırlar.

 

Ben bu gün cep telefonu piyasasına baktığımda en değerli aksesuarlar iphone ürünlerinde mevcuttur. Ayrıca iphone kılıfları en pahalı kılıflar olarak piyasada geçmektedirler. İphone kılıfları satan merkez ve satış noktaları hatta büyük alışveriş merkezleri dahil olmak üzere bu ürünün satışları çok pahaladır. Bu markaya yakın marka ve ürünlerde pahalı ve değerlidir satış konusunda. Bazı cihazlar üretim ve maliyet bakımından ve satış sonrasında verilecek garanti ve teknik destek açısından pahalı ve kalitesini kanıtlamış ürünler olduklarından yüksek fiyatlar ile satılmaktadırlar.

 

5-desenli-mor-sert-kilif.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.