Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Co-Admin

whatsapp.jpg

Akıllı telefonların hızla yaygınlaşması ile beraber bir çok firma da cep telefonu kullanıcılarına kolaylıklar sağlamak ve cep telefonlarını daha eğlenceli hale getirmek için değişik uygulamalar geliştiriyorlar. Bunlardan biri de internet bağlantısı ile anlık mesajlaşabileceğiniz bir uygulama olan WhatsApp. Rehberinizdeki kişilerden WhatsApp kullananları otomatik olarak listenize ekleyen program sayesinde anlık olarak arkadaşlarınızla sohbet edebilir, sohbet grupları oluşturarak toplu mesajlaşabilirsiniz. Ayrıca çektiğini fotoğrafları ve videoları anında paylaşabilmeniz de mümkün. Ücretsiz olarak mesajlaşma ve dosya alışverişine imkan sağlayan WhatsApp, akıllı telefon kullanıcılarınca fazlasıyla rağbet görüyor. WhatsApp birçok işletim sistemi platformunu destekliyor. Windows Phone, Symbian, Android, BlackBerry işletim sistemini kullanan kişiler rahatlıkla WhatsApp'ı yükleyerek kullanabilirler.

 

 

Siz de cep telefonunuza WhatsApp yüklemek istiyorsanız, programı ücretsiz temin edebilirsiniz.

 

http://www.whatsapp.com/

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir de Viber var, onunla WhatsApp ile yapabileceğiniz her şeye ek olarak bir de arama yapabiliyorsunuz. Viber dünyada en çok tercihen uygulama bu yönüyle. GSM operatörlerini kara kara düşündüren bu uygulamalar ileride GSM operatörlerini ortadan kaldırabilecek bir potansiyelde. Viber hem Android hem de Iphone için kullanılabiliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Line, Viber , WhatsApp çok özellikli sürekli gelişen haberleşme ve telekomunikasyon uygulamaları. Fakat akıllı olmayan telefonlarda çalışmıyorlar ve bağlantı için internet şart. Bu şartları ise Provider ve Telekomunikasyon şirketleri sağlamakta. Bu yüzden kimsenin kara kara düşündüğü yok. Telekomunikasyon şirketleri olmak zorunda.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.