Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sizce Süper Final'de şampiyon kim olacak?


Sizce Süper Final'de şampiyon kim olacak?  

17 üye oy verdi

  1. 1. Sizce Süper Final'de şampiyon kim olacak?



Önerilen İletiler

Tur Kadıköy'de!.. Lig şampiyonunu Kadıköy'deki derbi belirleyecek..

 

Peki Sizce Şampiyon Kim Olacak?

 

740142_detay.jpg?1336377322

 

 

Süper Final'de 6. ve son haftasındaki Beşiktaş-Trabzonspor maçı 11 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise 12 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

 

Tur Kadıköy'de!

Galatasaray, Beşiktaş ile berabere kaldı; Fenerbahçe, Trabzon'u devirdi. Puan farkı 1'e indi... Lig şampiyonunu Kadıköy'deki derbi belirleyecek

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bu akşam Beşiktaş ile evinde karşılaşan Galatasaray rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve puanını 47'ye çıkartarak liderliğini sürdürdü.

 

Galatasaray, 9. dakikada Melo ve 45 1'de Almeida'nın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 86. dakikada Holosko'nun golüyle farkı bire indiren Beşiktaş, bundan bir dakika sonra Ujfalusi'nin kendi kalesine attığı golle durumu 2-2'ye getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray Fenerbahçe'nin bir puan üzerinde liderliğini devam ettirdi.

 

Fenerbahçe ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı lacivertli ekip, 3-1 lehine sonuçlanan maçın 3. dakikasında Emre'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 31. dakikada Bienvenu'nün golüyle farkı ikiye çıkarttı. Trabzonspor 45 4'te Burak ile farkı bire indirirken, gol perdesini kapatan isim 84. dakikada Cristian oldu.

 

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 46'ya çıkarttı ve şampiyonluk mücadelesini son haftaya taşıdı.

 

Ligin şampiyonunu Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi belirleyecek. Galatasaray, Şükrü Saracoğlu'nda kazanır ya da berabere kalırsa şampiyonluk turu atacak. Fenerbahçe galip gelirse şampiyon olacak.

 

Süper Final'de 6. ve son haftasındaki Beşiktaş-Trabzonspor maçı 11 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise 12 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dilerim olaysız bir maç olur..Elbet sonuçta bir kazanan bir kaybeden olacak, iyi olan kazansın diyelim..:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

gs_61825.jpg

 

 

ASLANLARIMIZA BAŞARILAR...

 

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasına Galatasaray, Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider giriyor. 47 puana sahip sarı-kırmızılı ekip, Kadıköy'den beraberlikle ayrılsa bile, 3 yıl sonra şampiyon olarak, 18 kezle, Fenerbahçe ile şampiyonluk sayısını eşitleyecek. 46 puanlı ev sahibi Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbide galibiyet gerekiyor. Büyük taraftar desteği altında oynayacak sarı-lacivertli ekip, mutlu sona ulaşması halinde üst üste 2., toplamda 19. kez ipi göğüsleyecek.

 

 

- ALEX SON DAKİKADA KADRODA -

 

 

Sakatlığı sona eren Alex De Souza, son antrenmanın ardından 18 kişilik kadroya alındı. Brezilyalı oyuncunun maça yedek başlayabileceği öğrenilirken, son dakika sürpriziyle maça ilk 11'de başlayabileceği belirtildi.

 

- ASLAN'A BERABERLİK YETİYOR -

 

Normal sezonda rakibine 9 puan fark atan ve Süper Final'e 5 puanlık avantajla başlayan Galatasaray, geride kalan 5 maçın ardından elindeki puan farkının 1'e düşmesini engelleyemedi. Buna karşın Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 47 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekip, 46 puanla kendisini takip eden Fenerbahçe karşısında berabere kalması durumunda dahi sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.

 

- DEPLASMANDA MAÇ KAYBETMEDİ -

 

Galatasaray, Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki tüm puan kayıplarını iç saha maçlarında yaşarken, deplasmanda ise puan kaybetmedi. Rakip sahadaki maçlarında Beşiktaş'ı 2-0, Trabzonspor'u ise 4-2 yenen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanına da yine galibiyet hesapları yaparak gidecek. Ezeli rakibine karşı 13 yıla yakın süredir deplasmanda maç kazanamayan Galatasaray, bu istatistiği Kadıköy'de bu kez değiştirebilmek için mücadele verecek.

 

MUHTEMEL 11'LER...

 

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian, Stoch, Bienvenu

 

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Baros (Necati Ateş)

 

Saat: 19:00

Stat: Şükrü Saraçoğlu

Hakem: Cüneyt Çakır

Yayın: Lig Tv

 

 

12 Mayıs 2012

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kaçırmışım burasınıı

 

çok iyi oldu yaaaa

fbnin

kendi evinde yenilmeme rutinine çok fena takmıştım kafayı beraberlik tam geldi .. öte yandan bu daha ne kadar devam eder diye takipteyimmm :P

 

seneye sanki daha fazla futbolseverin teşviki ile daha lezzetli bir lig olucak gibime geliyor ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.