Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Youtube'den Para Kazanabileceksiniz.


bitir

Önerilen İletiler

Youtube Partner Programı üzerindeki 'popüler olma' kuralını kaldırdı. Artık herkes site üzerinden programa katılarak para kazanabilecek...

 

Youtube'un reklam geliri paylaşımı yapmayı mümkün kılan partner programı daha önceden sadece videoları belirli bir popülerite kazanan insanlara açıktı. Youtube artık bu kuralı kaldırdı ve Partner Program'ın geçerli olduğu 20 ülkeden herkese açık olduğunu belirtti.

 

Bir Partner olmak için yapmanız gereken Youtube hesabınızı açmanız ve en azından çektiğiniz bir videoyu doğru şekilde yüklemeniz.

 

Peki doğru şekilde yüklemenin kuralları nelerdir? Dikkat etmeniz gereken noktalar çok açık ve net: Youtube'un sizden istediği kendi orjinal içeriğinizi yaratmanız ve videonun içerisinde yer alan ses ve görüntülerin size ait olması.

 

Youtube Partner Program'ı şimdilik sadece bu ülkelerde geçerli: Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Kolombiya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, İrlanda, İsrail, Japonya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Polonya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri.

 

Ancak programa yeni katılan kullanıcılar ilk aşamada popüler video sahibi kişilerin sahip olduğu özel görseller ve bannerlerdan yararlanamayacak. Youtube bu özelliklerin yeni katılan kullanıcılara da dahil olması için çalıştıklarını ve zamanla hepsine ulaşacağını da vurguladı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.