Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2012 Özellikle çalışan kadınların sağ kolu olan düdüklü tencere doğru kullanıldığında yemeklerin besin değerlerini kaybetmeden pişmesini sağlar. Bunun için önce pişirme sürelerini bilmek gerekiyor. Güvenli ve sağlıklı kullanım önemli! Bugün besinleri en sağlıklı şekilde pişirmek için ne kadar süre gerektiğinden bahsedeceğiz. Elbette sebze ve et ürünlerinin ayrı olduğunu unutmamak gerekiyor. Bunun için bu pişirme sürelerini bir yere not alın: Islatılmamışkurufasulyevenohut:30-45dakika Islatılmamışyeşilmercimek:20dakika Islatılmamışkırmızımercimek:3dakika Bütüntavuk:15dakika Parçalanmıştavuk:10dakika Et:20dakika Balık:3dakika Sebzeçorbası:8dakika Enginar:8dakika Bezelye:5dakika Soyulmuşpatates:5dakika Kabuklupatates:10dakika Havuç:8-10dakika Karnabalar:5dakika Bütünkereviz:10-12dakika Doğranmışkereviz:5-6dakika Pancar:10dakika Tazefasülye:20-25dakika Yapraksarması:10dakika Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.