Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Anka Ofis Mobilyaları Tasarım Merkezi


ebadem

Önerilen İletiler

Anka Ofis Mobilyaları Üretim Merkezi:

Hızla gelişen yeni dünya düzeni içinde, ekonomik güç adına açılan her işletmenin vazgeçilmezi olan ofis mobilyaları, son yıllarda ülkemiz ekonomisi içinde müthiş bir ivme kazandı. Bu ivme binlerce yeni işletmeyi bu sektör içine aldı. Ofis mobilyası gücün, karakterin ve özgürlüğün simgesi haline geldi.

Ofis mobilyaları üretiminde bulunan binlerce firma içinde kendine özgün bir kimlik bulmayı ve bu kimlik çerçevesinde özgün tasarımlara imza atmayı başaran sayılı firmalar arasına giren Anka Ofis Mobilyası sektördeki gücünü her alanda göstermeye başladı. Sanal dünyada da kendine zirveyi hedef tutan bu firma kaliteden ödün vermemeyi ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini kendine ilke edindi.

Markada Etik Duruş:

Ofis mobilyaları sektörü her sektörde olduğu gibi markalaşma adına adım atmak ülke ekonomisi açısından oldukça gerekli bir durumdu. Bu durumu başarabilmek kendinize özgün çalışmalar sayesinde olacak bir hal içinde görüldü. İşte bu ilkeyi benimseyen firmamız, 3d çizimler, autocad çözümler, ve kaliteli hammadde ile kendini 25 yıldır geliştirdi. Ar-Ge çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan firmamız , çözüm ortağı olduğu her firmaya başarıyı getirmek adına çok çalışmıştır. Marka firma olma noktasında etik bir duruş sergilemek için yaptığı yatırımlar firmaya müşteri memnuniyeti olarak geri dönmüştür.

Ofis Mobilyaları Çalışmaları:

Büro mobilyaları çalışmalarında geleneksel kategori alanı dışına çıkıp Avrupayı bile zorlayan Anka ofis bu çalışmalarında genç tasarımcılarla çalışmıştır. Makam masaları,Yönetici Takımları,personel masaları, açık ofis mobilyaları, metal ve ahşap dizayn laboratuar masaları, setup masaları, data center mobilyaları çözümleri, cctv kamera kontrol mobilyaları çözümleri, otel mobilyaları, yeni nesil okul mobilyaları gibi klasik ve yeni bir çok kategoride çözümler üretmeyi başarmıştır.

Sanal Dünyada Ofis Mobilyaları:

İnternet dünyasında her şeyin çözüme kavuştuğu bu yeni dünyada kendine yer bulan Anka Ofis, kurduğu web siteleri ile müşterilerine daha yakın durmayı başarmıştır. ankaofis alan adıyla hizmet veren firma site içerisinde hazır çözüm modelleri görebilir, fiyat teklifi isteyebilir. Şirket kalite politikasını görebilir. Üye olarak sitemizin haftalık bültenlerine ulaşabilir. Hatta pdf katolog indirebilir.

Ofis Mobilyalarında İletişim:

Büro mobilyaları üretimi ve satışı yapılan firmamıza ulaşmak için web sitemize tıklamanız yeterlidir. Online müşteri temsilcimizle ya da telefonla iletişime geçip Anka ofis mobilyaları farkını sizde görebilirsiniz. Unutulmaması gereken en önemli unsur biz mağaza potansiyeli ile çalışmıyoruz. Biz size özel çözümler için kendimizi organize edip bu bağlamda çözümler üretiyoruz. Çünkü biz her zevkin bir değeri vardır. İlkesini bensiyoruz. Web için: ofis mobilyaları tıklamanız yeterli.

t6tdfs.png

 

http://www.ankaofis.net/

Anka Ofis Mobilyaları

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.