Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

istanbulda ingilizce kursu tavsiyesi olan?


Önerilen İletiler

  • 3 hafta sonra...

Selam, biraz geç olmuş olabilir ama yine de buraya yeni gelen kullanıcılara önerim 'formula lingua' kursuna bakmalıdır. Istanbul'da ikamet ediyorsanız Kadıköy'de bulunan bu kuruma bir bakın, daha önce deneyimim olmadı ama arkadaşlarımdan aldığım geri bildirimlere göre gayet iyi öğretmenler var. genelde dersleri sınıf ortamında veya birebir de olabiliyor. detayları öğrenebileceğiniz şöyle bir sayfası var

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir Hande Özkaynak

ben size hiç bir dil kursunu önermiyorum arkadaşlar. Oturun kendiniz dizi film izleyin yabancı haber sitelerini okuyun makalelerini çevirin

 

en güzel çeviri yaparak öğrenilebilir.original.gif

 

he illa da kursa gitcem diyorsanız;aptalkafam.gif

 

çeviri konusunda bana oldukça yardımı dokunan senet sözleşme yapmayan şu kursu tavsiye ederim. en fazla kaybedeceğiniz bir taksit bedeli olur: ingilizce kampüsü 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Merhaba arkadaşlar, online İngilizce öğrenebilmek için araştırırken kelime ezberi için bir site buldum.Karikatürler ile İngilizce kelime ezberleme ve İngilizce öğrenme bu site ile gerçekten çok kolaylaşıyor.

Çok eğlenceli mutlaka çok seveceksiniz.İçinde yüzlerce kelime ve resimlerle dolu İngilizce-Türkçe hikaye kitapları var.En azından bir bakın derim:) ingilizceogrenme

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ACADEMY BRITAIN ŞİŞLİ ŞUBESİNİ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM TAMAMEN TİCARETE DAYALI BİR SİSTEM KAYIT OLANA KADAR CANIM CİCİM OLDUKTAN SONRA BİR ÇOK PROBLEM YASATIYORLAR VE SÖZLERİNİ TUTMUYORLAR.. YENİ MEZUN HOCALARI KOYMUSLAR STAJER HOCALARDA DERS ANLATIYORLAR DAHA YASLARI 22 23 VE HİCBİR YURT DISI TECRÜBESİ OLMAYAN HOCALAR.. TAHTADA ANLATTIRIP KİTAPTA BOSLUK DOLDURTAN Bİ SİSTEMLERİ VAR VE VASAT BİR YER PARANIZA YAZIK!!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

İstanbul English Conversation Club diye yeni hizmet vermeye başlayan bir yer var ben Mart ayında katıldım hala da devam ediyorum. Yurtdışında yetişmiş hocalar bütün ders İngilizce konuşarak pratiğimizi arttırıyorlar. Facebook ve Instagram'da sayfaları var. İlgilenenler bakabilirler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İstanbul'da dil öğrenmek isteyen arkadaşlar Tophane'deki İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi'nin kurslarını denemeli bence, hem fiyatları diğer kurslara göre uygun, hem de dil eğitimi konusunda uzmanlar. 

http://dilmerkezi.istanbul.edu.tr/
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir Naciye Şentürk

ingilizce kampüsü kursunu duyan / tavsiye eden var mı?

 

web siteleri baya iddialı. ve eylüle kadar sanırım yeni grup açmayacaklarmış..

 

sitede yazılanlar ve kursun eğitim sistemi oldukça dikkatimi çekti...

 

senet sözleşme olmaksızın memnuniyet esasına dayalı  oluyor olması bi güven oluşturdu.

 

giden arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?  sad.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

ingilizce kampüsü kursunu duyan / tavsiye eden var mı?

 

web siteleri baya iddialı. ve eylüle kadar sanırım yeni grup açmayacaklarmış..

 

sitede yazılanlar ve kursun eğitim sistemi oldukça dikkatimi çekti...

 

senet sözleşme olmaksızın memnuniyet esasına dayalı  oluyor olması bi güven oluşturdu.

 

giden arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?  sad.png

Bu müfredatı nasıl oluşturdunuz?

Bu müfredat dünyadaki en iyi 8 İngilizce kitabından ve taradığımız binlerce sayfa literatürün en sızma bilgilerinden oluşturduk. Bu müfredatta göreceğiniz bir çok konu hiç bir yerde anlatılmıyor. Dil bölümündeki profesörlerin bile söylediğimizde

‘ biz onu hiç düşünmemiştik, görmemiştik ‘ dedikleri noktalar var. Derste yazdırılan 2 satırlık teorik bilgi bile binlerce sayfa taramanın sonucunda ortaya çıkmıştır.

 

 

Böyle bir kurs işte..Ağır sanayi..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar,uzun uğraşlardan sonra size İstanbul'daki ingilizce öğrenme alternatiflerini sıralamak istiyorum :

Öncelikle paranız varsa ef dil okuluna gitmelisiniz, onlar burada kısa bir eğitimden sonra güzel yurtdışı eğitim alternatifleri sunacaklar size dünyanın güzel yerlerinde hem de. Farklı ülkelerden gelen insanlarla birarada olabileceginiz..bu tuzlu bir alternatif, paranız varsa en iyi yollardan biri. .gene de burda biraz eğitim alıp gitmelisiniz..

ikinci güzel alternatif work and travel,gene para harcamali, uğraşmAli ve ülkemizden baya bir ayrı kalabilmelisiniz..deger mi değer. .

Burada ne yapabilirim en azından yurtdışına çıkana kadar diyorsanız, callan metodu diye bir metod var, bunu uygulayan okullar var onlara gidin ve konuşma üzerinden bişeyler öğrenmeye çalışın, bir nevi papağan yöntemidir bu..bazı kisilerde işe yarayabilir. .

Kelime eksiğinizi geliştirmek için udes ugurdogruguven,ingilizcebitmiştir mistafa hoca/bakirkoy, Word studio 50+ atilla hoca/kadikoy, gibi özgün programlara gidin, hem ucuz hem de yukarıdaki asıl hedeflere varmaniz için ideal gruplar,.ama çok çalıştıriyor ve sonuç aldiriyorlar söylemeliyim. .gerçekten çalışacak ve yurtdışına da gidecekseniz bu kursları tavsiye ederim..

yds için uzmanlaşmış isimler var. Akın dil, Remzi hoca gibi. .bu kurslar başarı getirebilir. Devamlılık gene önemli.

Eğer çocuğunuzsa ingilizce çizgifilm izlettirin imkanınız varsa ingilizce konuşulan anaokuluna gönderin. .

Markalasmamis kişi olarak kimden ders alacağınızı bilmediğiniz bir çok kurstan uzak durun. .yurtdışına mutlaka gidin..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yurtdışı çok önemli. Yapamıyorsanız burda 5 günde ingilizce bile faydalı olabilir. 5 tam gün sonucta. Konuşarak öğrenin 10dakika 20dakikalik paketleri + atilla hoca word studio benim de önerebileceğim bir alternatif olabilir. Callan denemedim bilmiyorum. Aslında o da konuşma için çok ilginc ve etkili.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

EN İYİ BİLDİĞİNİZ 3-4 İNGLİZCE KURSUNA GİTTİM (SON İKİSİ AMERİKAN KÜLTÜR VE ENSON BİLGİ ÜNİVERSİTESİ SPEAKING CLUB), BIRAKTIM GİTTİM BIRAKTIM, BU KURSLARA GİTMEDEN ÖNCE YABANCI HOCALARDAN BİREBİR DERS ALMIŞTIM ANCAK SADECE KONUŞMA ÜZERİNE, KURS ARAMAKTAKİ AMACIM ADVANCE SEVİYESİNE ÇIKMAKTI ANCAK GİTTİĞİM KURSLARDA ŞUNU GÖRDÜM BEN INTERMEDIATE OLARAK RAHATÇA KONUŞABİLİYORUM BIRAKIN INTERMEDIATE SEVİYESİNDEKİLERİ  ADVANCE DEKİLER BİLE KEMKÜM EDİYOR BEKLEKİ SINIFTAKİLER CÜMLE KURACAK KONUŞACAK ÇOK SIKICI BİR DURUM. HOCALARIN KALİTESİ DERSİ YÖNETMESİ ZAMAN HAKKINI TÜM ÖĞRENCİLERE ADİL DAĞITMASI HEPSİNDE ÇOK YETERSİZLER. TÜRK HOCALAR KONUŞABİLDİĞİ İÇİN HEP KASINTILI, BİDE YABANCILARA BAKIN BİRŞEY ÖĞRETEBİLMEK İÇİN GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BAKIYORLAR.

 

KURSLAR TAMAMEN TİCARİ AMAÇLA KURULMUŞ İŞLETMELERDİR. PARANIZI KAPTIRDIĞINIZ GİBİ YILLARINIZI DA BOŞA TÜKETİYORLAR HANGİSİ DAHA KIYMETLİ SİZ KARAR VERİN.

 

BENİM TAVSİYEM KURSA GİTMEK YERİNE. GERÇEKTEN İDEALİST BİR YABANCI EĞİTİMCİ BULMAK, SÜREKLİ KURSA PARA ÖDEYEREK ÖMÜR TÜKETMEKTEN DAHA TASARRUFLU BİR YÖNTEM. HOCA SİZİN SİSTEMİNİZE UYSUN SİZ HOCAYA DEĞİL.

 

KENDİNİZ İÇİN EN İYİ ÖĞRENME METODUNU KENDİNİZ BİLİRSİNİZ. ÖRNEĞİN GÜNLÜK HABERLERİ, KİMİ GAZETEDEN OKUR, KİMİ TV DEN İZLER, KİMİLERİ MOBİL UYGULAMADAN, KİMİ AJANS ÖZETLERİNDEN, KİMİ RADYODAN. OKUMAK SIKICI GELİYORSA İZLERSİN, İZLEMEK SIKICI GELİYORSA DİNLERSİN, KİMİSİ YAZARAK ÖĞRENİR, KİMİSİ ŞARKI SÖYLEYEREK.

 

BEN KİTAPTAN HİKAYE OKUYARAK, DEFTERE YAZARAK VEYA BİLGİSYARDAN, İNTERNETTEN ÇALIŞMAKTAN HOŞLANMAM ÇOK SIKILIRIM. ANCAK DUYDUĞUM ŞEYLERİ KOLAY KOLAY UNUTMAM.

DİL ÖĞRENMEYİ KENDİNİZ İÇİN EĞLENCELİ HALE GETİRİN YOKSA ÇİLEYE DÖNÜŞÜR SEVDİĞİNİZ ŞEYLER ÜZERİNDEN GİDİN.

 

BİR ÖRNEK : 3  YAŞINDA KIZIM VAR TÜRKÇE KONUŞABİLİYOR, KİM ÖĞRETTİ ONA TÜRKÇE KONUŞMAYI ? , 2 CEVABI VAR BU SORUNUN : ÖZELLİKLE HİÇ KİMSE KONUŞSUN DİYE KENDİMİZİ PARALAMADIK AYNI ZAMANDA HERKES, SADECE BİZ DEĞİL DİNLEYEREK HERKESTEN BİRŞEYLER ÖĞRENDİ. NASIL OLDU PEKİ :  DİNLEDİ VE DİNLEDİ ZİHNİNE YERLEŞTİ VE SONRA ÖĞRENDİKLERİNİ SÖYLEDİ HECELER CÜMLELER VE DÜŞÜNMEDEN KONUŞABİLME.   BENCE İŞİN DOĞASI BU ÖNCE DİNLEMEYİ ÖĞRENELİM, SONRA KONUŞMAYI, SONRA GEREKLİ İSE YAZMAYI, GRAMERI. ( KONUŞUP KULLANDIĞIMIZ HALDE TÜRKÇE DİL BİLGİSİNİ KAÇ KİŞİ BİLİYOR ?)

 

SAYGILAR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

ücretsiz ingilizce dersleri olan bir kurstan bahsedicem 3 hafta ücretsiz dersleri var. gidiyorsunuz katılıyorsunuz beğenirseniz devam ediyorsunuz. diğer kurslardaki gibi senet sözleşme peşin ödeme saçmalıkları yok.. tabi yine siz bilirsiniz.Adı: ingilizcekampusu

http://www.ingilizcekampusu.com
 
ben şuan 2.ayımdayım.eğitimde.. gayet güzel gidiyor.

 

harika bir kurs...
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir Hande nilay kurt

harika bir kurs...

 

harika bir kurs...

 

sizin ve diğer arkadasların tavsiyeleri doğrultusunda ben de İngilizce Kampüsü kursuna kayıt yaptırıyorum.

 

önümüzdeki hafta sonu dersler başlayacakmış.

 

senet sözleşme gibi durumlar olmaması oldukça çekici bir durum.

 

ilerleyen zamanlarda detaylı bilgi vermeye çalışırım siz değerli arkadaşlar için.

 

inanın zor bir süreç kurs seçimi yapmak , seçim yaptıktan sonra da devamlı dersleri takip etmek ve düzenli çalışmak gerekiyor.

 

umarım herkes için güzel seçim olur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Selamlar,

 

Wall Street Institute:

 

Eğer görsel zekanız diğer zeka türlerinize oranla daha baskınsa kesinlikle Wall Street Institute öneririm. Fiyatı biraz yüksektir, tarzı çok sıradışıdır. Tamamıyla kendi kendinize çalışırsınız, öğretmenler bu kursta sadece size rehberlik ederler, ders vermezler... Burada sizler hem öğrenci olursunuz hem de kendi kendinizin öğretmeni.... Zaman sınırlaması yoktur, istediğiniz zaman gidersiniz, istemediğiniz zaman gitmezsiniz. Kursa gitmek istemiyorsanız evden online da çalışabilirsiniz... Dediğim gibi sistem biraz sıradışıdır ama eğer siz görsel bir öğrenciyseniz Wall Street Institute i mutlaka deneyin derim... Bu arada grammar eğitiminden ziyade speaking için daha uygun bir kurstur. Dershaneleri Kadıköy, Taksim, Bakırköy, Şişli gibi oldukça merkezi yerlerdedir.

 

Wall Street'in en güzel ve tabii en eğlenceli yanlarından birisi de online eğitim sistemi... Online eğitim sisteminin bir parçası olarak chat odaları da var. Sadece Wall Street öğrencilerinin girdiği bu chatroomlarda dünyanın her yanından Wall Street öğrencileriyle tanışabiliyor kendi seviyenizden olan ya da sizin seviyenizin üstünde olan kişilerle arkadaşlık edebiliyorsunuz. Kesinlile önerilir yukari.gif Konuşmaya zorlamak için kendinizi daha iyi bir fırsatınız olamaz emin olun smile.png

 

Berlitz

 

Berlitz bildiğiniz klasik İngilizce eğitimi veren kurslarından birisi yani haftanın belli günleri belli saatlerde gideceğiniz, öğretmenlerin eğitim verdiği kurslar gibi...Eğer siz düzenli olarak gideceğiniz, bir öğretmen yardımıyla İngilizceyi öğreneceğiniz bir kurs istiyorsanız Berlitz ile de mutlaka görüşün çünkü kendi türü arasında en kaliteli eğitimi verenlerden birisi de Berlitz'dir.

 

Sınıflardaki öğrenci sayısı genelde 10 kişiyi geçmez, bu sayı kimi zaman kayıt yaptıran öğrencilerin ara vermesi veya düzenli gelememesi gibi durumlarla daha da düşer.. Kişi sayısı az olduğu için öğrenme de başarılıdır.

 

Berlitz'in tek dezavantajı genelde kurumlarla çalışmasıdır. Yani diyelim ki iş yeriniz belli bir fiyat karşılığında Berlitz ile anlaşır ve iş yerinizdeki İngilizce öğrenmek isteyen herkes Berlitz'de İngilizce kursuna başlar. Böylece büyük bir ihtimalle aynı sınıfta birbirini önceden tanıyan bir grup İngilizce öğrencisiyle birlikte kursa devam etmek zorunda kalırsınız. Eğer grup yeterince aklı başındaysa herhangi bir sorun yok ama değilse o zaman cidden can sıkıcı olabiliyorlar.

 

Oxford House College:

 

Bu kurs istanbul'da henüz mazisi çok da eski olmayan bir kurs... Açıkçası buradaki eğitimi nasıldır bilmiyorum ama kursun İngiltere, Amerika, Malta vb. yerlerde İngilizce öğrenmek isteyenler için dil kursları var ve çok başarılı... Hatta yurtdışındaki bütün bu kurslar içerisinde ilk 50 ye girebilecek kadar kaliteli eğitim verdikleri söyleniyor. Yurt dışındaki de buradaki Oxford Hpuse College'lerin sahibi aynı diye biliyorum yani es geçmemek lazım... Bir danışın derim. Eğer İngilizce eğitiminize yurt dışında devam etmek gibi bir düşünceniz varsa da bu kurs iyi bir alternatif olabilir.

 

 

Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar, diğer arkadaşlarımız da belki düşüncelerini yazarlar smile.png

 

Bunlara bir ekleme olarak "Formula Lingua" akademisini dahil edebiliriz diye düşünüyorum. Şayet 3 yıl içerisinde İstanbul'daki yabancı dil kurslarında baya bir değişiklik oldu ve hep bir rekabet söz konusu. Formula lingua'yı duymamış olabilirsiniz çünkü dişarıda hiç reklam yapmaz. Ben onlara sosyal medya üzerinde denk geldim 6-7 ay öncesinde ve direkt bilgi istedim İngilizce öğrenmek için. Ders programları ise kısaca şu şekilde işliyor;

Birebir, 2 katılımcı veya 3-5 arasında katılımcı - 10, 20 ve 40 ders olmak üzere 3'e ayrılıyor ve ilk deneme dersi ücretsiz olarak 35 dakika sürmektedir. Ben İngilizce iyi bilen biri olarak en son seviyeden 20 ders aldım ve benim için gerçekten çok muhteşem bir deneyimdi. Olur da öneriye ihtiyacınız olursa, bunu kullanabilirsiniz. Formula Lingua'nın web sitesi: 

http://formulalingua.com
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Valla ben yıllardır avcılar'da oturuyorum ve dil kursu arayışımı beylikdüzünde gideriyordum, ardından İngiliz Kültür marmara caddesine bir şube açtı , şimdi oraya gidiyorum. Gayet güzel bir eğitim veriyorlar ve yds hazırlandığım için genel derslerin dışında ne sorsam nazikce cevaplıyorlar. gelin bir deneyin derim.

Tarih: Düzenleyen: Smyrna
Dışarıdan link
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Valla oxford street dil okulu özellikle bakırköy şubesi . Hele de amerikalı joseph e denk gelirseniz tek geçerim !! Ama joseph hocanın programı oldukça yoğun bu yüzden kayıt yaptırırken hocanın programını ihmal etmemelisiniz.. kesinlikle tavsiye ederim özellikle ielts ve toefl giricekseniz bu hoca dan ders almalısınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.