Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

istanbulda ingilizce kursu tavsiyesi olan?


Önerilen İletiler

interokul'u tavsiye ediyorum, gerçekten süper!

en iyi yabancı dil okulu DİL TİME yabancı dil okulları bence.çünkü öğretmenleri çok tecrübeli ve eğitim koçları eşliğinde bireysel program yapıyorlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar Selam,

 

Ben hiç kursa gitmiyorum, direk evimde ingilizce eğitimi alıyorum, günün belirli saatinde skype üzerinden amerikada hocam ile görüşerek o günün derslerini ineliyoruz, hoca amerikalı olunca pratik olarakta baya etkili oluyor smile.png

benimlede konussa keske sad.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

merhabaarkadaşlar ben 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim istanbul/zeytinburnu 

 ingilizce altyapım kötü üniversteye gitiğimde ve kariyerime başladığımda ingilizce bilmem gerekiyor dediğim gibi altyapım yok bana hangi ingilizce kursunu tavsiye edebilirsin fiyatlar uçuk olmasın bu arada dil bilgisi anlatmayan kalıplarla ingilizce öğreten kurs varsa önerin lütfen dil bilgisiyle aram yokk

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben UDES İNGİLİZCE'nin Erenköy Şubesi'ne gitmiştim. Sıfırdan başlamıştım İngilizce'ye. İngilizce'nin temelini en sağlam öğrenebileceğiniz yer burası. Türkçe ders anlatımı olduğu için (ki hiçbir yerde böyle öğretilmiyor) derste çeviriler yaparak dil öğretme metodunu uyguluyorlar. Zaten dil öğrenim yöntemlerini araştırdığınızda Avrupa ve Kuzey Ülkelerinde kullanılan dil öğretme yönteminin de anadil üzerinden çeviri yöntemi olduğunu göreceksiniz. "Türkler neden İngilizce öğrenemiyor veya konuşamıyor?" sorusunun cevabı çünkü bize yanlış yoldan öğretilmeye çalışılıyor. Bir gidin bakım derim. Ben işletmeden de, öğretmenlerden de çok memnun kaldım. Ünlü dilbilimci Uğur Doğrugüven kursta okutulan kitapların yazarı. Kendisinin kitaplarını internetten araştırabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

British Side a gittim. Çok ilgisizler, özellikle danışma bölümü. Kurstan memnun kalmadık. O parayı haketmedi. İngilizce öğrenmek için kurumdan ziyade gerçekten başarılı ve istekli bir öğretmen bulmak gerekiyor. Çok kötü bir kurumda çok iyi bir öğretmen olabilir veya tam tersi. Önerim öğrencisi olacağınız hocanın dersini önceden mutlaka dinleyip ona göre karar verin. British Side da buna bile izin vermezler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir Seniha Öztürk

Daha önce birçok kurumu denedim, yolda ve dersliklerde çok zaman kaybettim ayrıca iş hayatım yoğun olduğu içinde kimi zaman dersleri kaçırdım.

Bu ara yeni bir ingilzce okulu reklamı çıktı, onları bi deneyim dedim. Online ingilizce eğitimi veriyorlar.

 

Evden ingilizce çalışıyorum.

 

Şimdilik çok güzel gidiyor tüm dersleri kendi zamanıma göre ayarladım istediğim zaman giriyorum hocalar amerikalı sürekli kelimelerimi düzeltiyorlar telefuzu =)))

bakalım güzel gidiyor sizlerde bir bakın girin konuşun derim Open English Türkiye

çok tatlı eğitim danışmanları var bu arada 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bostancı'daki Queen English'e yaklaşık 6 ay kadar Pratik İngilizce kursuna gittim ve oldukça memnun kaldım. Açıkçası başta biraz çekingendim çünkü daha önce başka kurslara gittim ve sürekli gramer görmekten yok kat edemedim, buranın pratik İngilizce vermesi ilgimi çekti. Butik ama çok kurumsal bir yer, o yüzden güven verdiler. Öğretmenleri, çalışanları ortamı çok hoş.Pratik İngilizce düşünüyorsanız öneririm.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir İngilizce Öğretmeni

Merhaba, 

 

Forumda yazdıklarınızı okuyorum bir kaç dakikadır. İyi bir dil okulu tercih ederken bazı kriterlerin olması gerektiğine inanıyorum. Herkesin hedefi ve ihtiyacı birbirinden farklı. Önemli olan ihtiyacınıza yönelik analizleri doğru yapıp sizi elinde var olana değil, sizin ihtiyacınıza göre doğru olana yönlendiren bir yer bulmanız. İngilizceyi neden öğrenmek istiyorsunuz mesela? Konuşmak için demeyin. Konuşmak bir sonuçtur. Önemli olan o sonuca nasıl ulaşacağınızı size gösteren ve belli bir zaman sonra kendi kendinize de çalışma becerisi katarak eksiklerinizi tamamlayan bir yer bulmanız. Farkındalık eğitimi veren yerlere bakın. 

 

Bu gün herkes bir şekilde satıştaki kişilerinin anlattığı dünyadan etkilenerek kaydoluyor. Hangi kurum olursa olsun bir öğretmen ile konuşmadan, ihtiyaçlarınızın uzman gözü ile size anlatılmadan denizin içine atlamak ne kadar doğru. Eğitim alırken bir sistem satın alıyorsunuz aslında. xxxx kurum başlangıç seviyesinde şu kadar saat veriyorumuş, şu kitabı kullanıyormuş,Türk ve yabancı öğretmen kullanıyormuş.... 

 

Ziyaret ettiğiniz kurslarda bir kaç şeyi kendinize kriter olarak koyup kıyaslayın örneğin. 

 

1- Bir seviyenin ne kadar zamanda [ saatte] size sunulduğu. 

Piyasada sağolsun kırpa kırpa neredeyse gelmeniz yeter diyen kurslar var. Bu iş öyle 40-50 saatte olmaz. Bunun bir standardı vardır. Kullandığınız kitapların arkasında da yazar, MEB onaylı programlarda da bu belirtilir. İdeali 100-140 saat arasında kullanacağınız programa göre değişir. Bu saatlerden çalınanlar bilin ki sizin öğreneceklerinizden çalınıyordur. 

 

2- Öğretmen kullanımı 

Türk ve yabancı öğretmenler ile çalışan kurumlar mevcut. Burada önemli olan öğretmenlerin deneyimi ve mezun olduğu üniversitelerdir. Kurslar maalesef ucuz iş gücü nedeni ile alan dışı öğretmenleri çok daha düşük ücretler ile bünyelerine alabiliyorlar. Bu da siz öğrencilere doğal olarak daha ucuz satış fiyatı olarak yansıyor. Gittiğiniz kurumda derse girecek öğretmenin diplomasını görmek isteyebilirsiniz mesela. Bu sizin en doğal hakkınız. Bir turizm mezunundan ingilizce öğrenmek isteyeceğinizi zannetmiyorum çünkü. Yabancı öğretmenlerin de öğretmenlik yeterlilik belgeleri olması gerekir. Bu belgeleri görmek isteyebilirsiniz. Söylenen sözler ile bulduklarınızın farklı olmasını istemiyorsanız önceden emin olmanız gerekir kısaca. 

 

Dip not: He işte olduğu gibi bu işte de istisnalar vardır elbette. Bazen öğretmenin öğrenciye olan ilgisi ile , öğretme becerisi karıştırılabiliyor. Tersi de geçerli , tüm bilgiye sahip bir öğretmenin ilişki kurma ile olan sorunu da öğrenmenin önüne geçebiliyor. Kısaca öğretmeninizi tanıyın. 

 

Sınıf eğitimi boyunca sürekli öğretmen değiştiren kurumlardan ve bunu avantajmış gibi anlatan kurumlardan uzak durun. Her öğretmenden alacağınız bir şey vardır elbette ama bu 2 haftada bir değişen sistemle olmaz. 

 

3- Dersliklerdeki öğrenci sayısı

 

Dili kullanmak için size sıra gelmesi gerekir. Kullanmadan da öğrenemezsiniz. Kısaca bu iş 12-14-16 kişilik sınıflarda olmaz. Olursa da siz sadece dinleyici olursunuz, öğretmen de sadece anlatıcı. Biz ona seminer diyoruz. Sınıf eğitimi değil. Küçük gruplar sizin her zaman avantajlıdır ancak bu elbette işletmenin işine gelmeyecektir. Çünkü bir sınıfa 4 öğrenci soksa da 16 öğrenci soksa da öğretmenine ve diğer giderlerine aynı parayı verir. Bu nedenle kalabalık sınıflar mükemmeldir onlar için. 

 

4- Büyük kurumların avantajları çokmuş gibi gelse de , öncelikle ticarethanedir. Yakınınıza yörenize önce bu işi daha butik yapan yerler var mıdır diye bakabilrsiniz. Butik okullar her zaman ilginin sizin üzerinizde olduğu okullardır. Öğrenmeden çıkma şansınız azdır kısaca. 

 

Öğrenme bir süreçtir ve motivasyon gerektirir. Bu sorumluluğu karşılıklı paylaşabileceğiniz inandığınız bir kurum bulduğunuza inandığınızda ancak imza atın lütfen. Sonra memnıniyetsizliğinizin karşılığını avukatlar ile görüşmek istemezsiniz.

 

Sevgiler

 

Dil Okullarında 15 sene çalışmış İngilizce Öğretmeni 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ben yaklaşık bir yıl İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Udes İngilizce Dil Kursu'na gittim. Belirli bir seviyede olup sohbet dersi olmak isteyenlere ayrı bir eğitim, hiç bilmeyenlere ayrı bir eğitim, IELTS - YDS gibi sınavlar için de ayrı bir eğitim izleniyor. Öncelikle bir seviye belirleme sınavına alıp, sizin isteğinize göre okuyacağınız kitaplar değişiyor. Ben mülakatlar için konuşma kursuna katılmıştım, çok memnun kaldım. Diğer kurslardan farklı olarak kendilerine ait bir sistemleri ve onlarca kitapları var. Kitapların yazarı ünlü dil bilimci Uğur Doğrugüven. Kendisi hakkında Google'da pek çok bilgi bulabilirsiniz. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Merhaba bende 9 yaşındaki oglumu 3 aylık bi inglizce kursuna gondermek istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim

Merhaba, Leventte  bir kurs var. genelde profesyoneller icin egitim veriyorlar ve sinavlara yonelik ama cocuklara yonelik egitimleri de mevcut tavsiye ederim fiyatlari da gayet uygun birebir egitim veriyorlar yabanci ve yerli hocalar var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir Hakan Yılmaz - İst

Yıllarca farklı kurumlardan ders aldım, her yer gittiğim kursta tekrar TENSE ve GRAMMAR öğrettiler, artık gına geldi.

Esas amacım İngilizce pratik ve konuşma bilgimi geliştirmekti ama Türk hocalardan açıkcası bu konuda hiç verim alamadım.

 

Bu sene karşıma Open English çıktı, hocaların hepsi Amerikalı, haliyle mukemmel bir İngilizceleri var, istediğim kadar ders alabiliyorum ve her yarım saatte bir yeni ders açılıyor. Süre sınırı olmadan ders alıyorum. Bazı günler 2 bazen 3 saat alıyorum, konuşmam bayağı değişti ve Amerikan ingilizcesindeki deyimleri, gündelik hayattaki kalıpları öğrenmeye başladım. Çok memnunum eğer amacınız İngilizce pratik ve konuşma ise kesinlikle tavsiye ederim, fiyatlarıda diğer kurslara göre bedava valla.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar,

 

Birkaç gündür isimleri geçen bütün kursları araştırdım. Bazılarıyla telefonda görüştüm. Bazılarıyla direkt ziyaret ederek görüştüm. Edindiğim sonuç; gerçekten tam manasıyla güven veren ve burada kendimi gerçekten en doğru ellere emanet edebilirim dediğim bir yer olmadı maalesef. Yukarıda 15 yıllık deneyimli bir öğretmenin yazmış olduğu yazıda da durum özetlenmiş aslında. Ben de bir kursiyer adayı olarak tecrübelerimi ve düşüncelerimi özetliyorum:

 

Amerikan Kültür franchise şubelere sahip büyük bir zincir. Ancak eğitim işinde şube sayısı arttıkça kalitenin düştüğünü ya da tüm şubelerde homojen olmadığını düşünüyorum. İyiyse bile doğru şubeyi bulmak şart. TAD ile de davalık olup isim hakkını da kaybetmiş zaten.

 

Türk Amerikan Derneği dil okullarının Mecidiyeköy şubesi de bir bayi gibi görünüyor. Çünkü ana sitelerinde bu şubeyi göremiyorsunuz. Düşündürücü... Nişantaşı şubesinin fiyatları da nedense daha yüksek. Neticede kurumsallığı yüksek olması gereken bir dernekte fiyat farkı olmamalı.

 

Dilko ve Infolang ise internet reklamı ve forum trollerinde çok başarılı. Kendilerinden emin görünüyorlar ancak ben emin olamadım. İstanbul Lisan Merkezi de köklü ve kaliteli duruyor gibi ancak yine forumlardaki fake hesap yorumları ile beni olumsuz etkiledi.

 

Wall Street ise pahalı ve kendi eforunla öğrenme sistemi ile ön plana çıkıyor. Dolayısıyla bilgisayar başında öğreneceksem daha uygun maliyetli online eğitim sistemlerini düşündürtüyor.

 

British Side oldukça pahalı ve ketum. Belki eğitimi iyi olabilir ancak eğitim sektöründeyseniz en azından daha saygılı ve nezaketli bir front desk çıkartabilirsiniz insanların karşısına... 

 

Just English, hemen fotokopili bir text i elinize tutuşturup seviye tespit ediyor. Seviyeniz mutlaka olduğunuzdan düşük çıkıyor. Sonra 2+2, 3+3 kur seçenekleriyle ve sadece o ana özel fiyat teklifimiz diye size bütün kurları paketlemeye çalışıyor. Yarın karar veririm diye düşünüp söylediğinizde nedense o güne özel kampanyaları ertesi gün bitiyor oluyor.

 

Kısacası eğitim sadece ticarete dönmüş durumda. Aralarında TAD'a güveniyorum bir nebze ve diğer şubelerini de iyice araştıracağım.

 

Bunun dışında Oxford House College'e bir bakacağım. Çok fazla yorum göremedim nette.

 

Sonra adı sanı hiç duyulmamış, başarıya aç sokak arası butik kurslarda şansımı deneyebilirim. Burada esas olan öğretmendir görüşündeyim. Gerçekten iyi öğretmenleri bir araya kalıcı olarak toplayabilmiş ve devamlılığını sağlayabilmiş kurslar iyidir benim gözümde. Bu anlamda gerçek tavsiyelere açığım. Lütfen yazın.

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar İstanbul da kesinlikle anadolu yakasında QUEEN ENGLISH i  tavsiye ederim başlangıç seviyesindeydim  bildiklerimi telafuz etmek te zorlanırdım çekinirdim ama butik okul olması avantajdı benim için birebir ilgi oldukça hoş ingilizceye olan cekingenliğim ortadan kalktı suan cok rahat bir sekilde yurt dışına seyahat edebiliyorum ve iş yaşamımda karşımda k kişilerle gayet akıcı konuşabiliyorum en azından bilgi almak için bile gidin farkı anlayacaksınız :) 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

horizon akademi. etilerde butik. sınıflar az kişi ve birebir alabiliyorsunuz. yani fiyatı diğerlerine göre pahalı olabilir ama piyasa olmuş kurslar artık iyi eğitim vermiyor, hepsi tek düze. benim arkadaşım toefl'a özel dersle çalışıyor ve çok memnun

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Merhaba Bay / Bayan

 

Ben bir ilgi ile, kısa, orta ve uzun vadede kredi vermek

% 2. Raf ömrü 25years için 1 yıl so- nunda arasındadır.

Tutarlar € 2,000 € 5.000.000 arasında değişen Verilen hibe.

Eğer acil bir kredi ihtiyacı varsa lütfen benimle temasa geçin.

 

E-posta:     [email protected]

 

candan.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Bay / Bayan

 

Ben bir ilgi ile, kısa, orta ve uzun vadede kredi vermek

% 2. Raf ömrü 25years için 1 yıl so- nunda arasındadır.

Tutarlar € 2,000 € 5.000.000 arasında değişen Verilen hibe.

Eğer acil bir kredi ihtiyacı varsa lütfen benimle temasa geçin.

 

E-posta:     [email protected]

 

candan.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Bay / Bayan

 

Ben bir ilgi ile, kısa, orta ve uzun vadede kredi vermek

% 2. Raf ömrü 25years için 1 yıl so- nunda arasındadır.

Tutarlar € 2,000 € 5.000.000 arasında değişen Verilen hibe.

Eğer acil bir kredi ihtiyacı varsa lütfen benimle temasa geçin.

 

E-posta:     [email protected]

 

candan.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.