Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

KAPTAN DÜŞÜKDON'UN MACERALARI

 

Yazar: Dav Pilkey

Tür: Macera, Komedi

Yayınevi: Altın Kitaplar

8-10 Yaş

 

 

1) Kaptan Düşükdon'un Maceraları

 

Dünya gezegeni için karanlık ve belirsiz bir zamandı. Kötü adamla, sokakları ele geçirmiş ve dünyadaki tüm süper kahramanlar kötülükle savaşamayacak kadar yaşlanmıştı. İşte tam o sırada ekstra güçlü, yeni, gelişmiş bir süper kahraman ortaya çıktı: Kaptan Düşükdon.

 

O, hızlı bir kemerden daha hızlı, boksör şortundan daha güçlüydü. Kaptan Düşükdon, adalet, dürüstlük, çekmiş ve pamuklu her şey için savaşarak gece-gündüz şehri gözledi.

 

 

Kaptan Düşükdon ve Profesör Paçalıdon'un Hain Planları

 

George ve Harold, kötü çocuklar değiller. Sadece, “etrafı neşelendirmeyi” seviyorlar. Maalesef, bu “düşünceli” şakaları yüzünden başları FENA HÂLDE derde girebiliyor. Ve Profesör Paytak P. Paçalıdon, yeni fen öğretmenleri olduğunda... George ve Harold neredeyse, tüm gezegenin dev bir robot giysisi içindeki çılgın bir bilim adamı tarafından ele geçirilmesine neden oluyorlardı!

Paçalıdon’un tehlikeli planına kim engel olacak?! Bu, tam Kaptan Düşükdon’a göre bir işe benziyor! SİTE

 

Kaptan Düşükdon ve Mor Tuvalet Kabini İnsanlarının İnanılmaz Muzırlıkları

 

Acaba George ve Harold’a ne olmuştu? Seyyar Mor Tuvalet Kabini sayesinde kendilerini bir anda cennet gibi bir yerde bulurlar. Öğ-retmenlerinin hepsi şeker gibidir. Kafeteryada leziz yiyecekler vardır. Ayrıca Bay Krupp onların çok komik olduklarını düşünmektedir. Ama bu işte bir tuhaflık vardır... ve oğlanlar sevgili biyonik Hamster’ları Sulu ile uçan dinozor Kraker, George ve Harold’ın kötü yürekli benzer-leri tarafından kaçırılınca işler daha da tuhaflaşır. George ve Harold en amansız düşmanlarıyla, yani kendileriyle yüzleşmek zorundadır. Yoksa muhteşem Kaptan Düşükdon’u yeni bir macera mı beklemektedir?

 

Kaptan Düşükdon ve Sümüklü Biyonik Çocuğun Büyük Savaşı 1. Bölüm: ****** Sümüklüler Gecesi

 

Kaptan Düşükdon’la tanışmayanlar için işte yeni bir fırsat! George ve Harold bu defa gerçekten zor durumdalar. Son düzenledikleri hınzırca oyun, okulun kendini beğenmiş öğrencisi ukala Melvin Sneedly’yi çileden çıkarır. Melvin, arkadaşlarının kendisine oynadıkları oyunun acısını çıkarmak için planlar yapar. Ama kendini biyonik güçlü süper çocuğa çevirmeye çalışınca işler çığırından çıkar. Ve sonunda Biyonik Sümüklü Çocuk doğar! Acaba Kaptan Düşükdon bu sümüklüyü yenebilecek mi, yoksa tüm dünya bu ********* burun akıntısının içinde boğulacak mı? Mendilleri hazırlayın lütfen!

 

Kaptan Düşükdon ve Sümüklü Biyonik Çocuğun Büyük Savaşı 2. Bölüm

 

Tam kurtulduklarını düşünürken, kendilerini tekrar olayların içinde buldular. Kahramanlarımız Sümüklü Biyonik Çocuğu bozguna uğratmışlardı, ama kurnaz Tuhaf Robot Sümükler’i unutmuşlardı. Haydi! George, Harold, Bay Krupp, Melvin Sneedly ve Biyonik Hamster Sulu ile birlikte uzayın derinliklerine gidelim. Sonra zamanımızın henüz keşfedilmemiş esrarengiz dünyasında, dünden bir gün önceki maceralara dönelim!

 

Canavarezen, robot dövüştüren, kafa uçuran, burun karıştıran bu zaman yolculuğunda neşeli dakikalar! S

 

 

Kaptan Düşükdon ve Külotkapan Kötü Kadın'ın İntikamı

 

George ve Harold bu kez gerçekten yaptılar... Bir CANAVAR yarattılar! Dünyanın şimdiye kadar gördüklerinden daha hızlı, daha akıl-lı ve çok daha kötü; onun adı, Külotkapan Kötü Kadın! Korkunç robotlarının ve korkunç saç modelinin yardımıyla, Külotkapan Kadın dünyayı ele geçirmek için önüne çıkan herkesin külodunu çekiyor Kaptan Düşükdon dahil. Külotkapan Kadın’ın hain yöntemleri üç kahramanımızın sonu mu olacak? Bunu öğrenmek için kitabı okumalısınız. Ve bu arada... arkanızı kollayın! S

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Oğlum Kaptan Düşükdonu çok beğendi..:)) o kitap okudukça ben çok mutlu oluyorum..Teşekkürler

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.