Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ZAMAN GAZETESİ’NİN İSRAİL SEVGİSİNİN KAYNAĞI NEDİR?


GeceKuşu

Önerilen İletiler

Zaman gazetesi, Ortadoğu halkalarını bölmek için son dönem makalelerinde Şii-Sünni ayrılıklarını irdeliyor. Niye?

Irak merkezli, Suriye, Lübnan’ı da içine alan; Şiileri neredeyse “terörist” olarak itham eden yazılara niye yer veriyor?

 

Fethullah Gülen’in 2010 yılında gerçekleşen Mavi Marmara saldırısıyla ilgili ne dediğini de hatırlatalım:

“Organizatörlerin Gazze’ye yardım götürmeden önce İsrail’le uzlaşma yolunu seçmemeleri faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmaktır.”

 

İsrail’e övgüyle yaklaşan, Türkiye’de iki gazete var; biri Zaman gazetesi, diğeri Şalom gazetesi…

Şalom’u anlayabiliriz de, Zaman gazetesini anlamak zor (mu?)…

 

zaman-gazetesinin-israil-sevgisinin-kaynagi-nedir-0102121200_m.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Zaman gazetesi ve Fethullah gülen,diyelimki İsrail yanlısı ve İran düşmanı? kaynak olarak odatv gösterilmiş...

Peki odatv İsrail düşmanı ve İran dostumu?.

Ve;Zaman gazetesinde Hiç İsrailli yazar yazı yazdımı! veya şöyle yazalım,odatv de hiç İsrailli yazar yazı yazdımı...

Gazze ye yardım götüren "mavi marmara" hakkında,Fethullah Gülen;İsrail le uzlaşma yolu aransaydı,demesi,israil yandaşı olmasınımı gerektirir? peki odatv de Rafael sadi nin "MAVİ MARMARA" hakkında yazdıkları ne olacak...

 

“ODATV.. NEDEN SİSTEMATİK OLARAK İSRAİL’İ AKLAMAYA ÇALIŞTINIZ

 

Gerçekleri haber yapmak İsrail’i aklamak mı demektir?

Diyelimki aklamaya çalıştık HATA mı?

Türk Basınında sadece İsrail kötüdür mü denebilir?

Bu yasa ile sabitmidir. Bir Türk gazetecisi İsrail’i beğenemez mi? Savunamaz mı? Bunu yaparsa VATAN HAİNİ mi olur? Ve

Hapsedilmesi mi gerekir?

Rafael Sadi

 

Şimdilik yazacaklarım bunlar ve soruyorum neden İsrail söz konusu olduğu zaman dezonformasyon gırla gidiyor,üstelik,odatv dost oldumu sorun yokta,ispatlanmamış Zaman gazetesi,Fethullah Gülen,İsrail dostu diye odatv pazarlaması haber zararlı oluyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Fetulah Gülen Amerikancidir dolayisiyla Israil dostu olmasida sasirtici degildir,Zaman Gazetesi'nin Fetulahci olmasi Israil yanlisi yayin yapmasini gerektirir.Israil dolayisiyla Amerika Iran düsmani olduguna göre Zaman Gazetesi'nin Iran düsmani olmasi da sasirtici olmamalidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zaman gazetesinin ve Fethullah gülen'in,İsrail,Amerika yanlısı olarak yaftalanması, odatv yakıştırması... Sonra; ortada somut bir delil yok,neymiş;Fethullah Gülen Amerikancıdır,dolayısı ile Zaman da israilcidir...

Belge,bilgi.

Odatv neci...

İran'a molla diyen,zevat'ta ne zamandan beri İran dostu oldu başkalarına şunlar,bunlar İran'a düşman oldu diye yaftalama yapıyorlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zaman gazetesinin ve Fetulah Gülen'in Amerikanci ve Israil olmasi ile ilgili belge arayanlar aynaya yüzlerini dönemeyenlerdir.Zaman'in Iran karsiti olmasida herhalde Iran'in Sii olmasindan kaynaklaniyordur!

 

Oda Tv.En azindan cemaatin ne oldugunu bilmeyenlere ögreten bir yayin organidir.Cemaatin ne oldugunu tek tek ortaya döken, yerine göre belgeleriyle ispat eden Oda Tv.ya yapilan baskinlar ve saldirilar bosuna degildi.Oda TV:ya baskin yapilmasi cemaatci savcinin talimatiyla olurken,Oda TV'ya dil uzatan gazetecilerinde cemaat gazetecisi olduklari artik belgeye gerek olmadan biliniyor.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Odatv cemaatı ifşa eden ne olduğunu bilmeyenlere,bildiren bir yayın organı imiş,sevsinler odatv nin yayın organı pozlarını,birde Deniz Baykal'a sormak lazım odatv nin maharetlerini...

Karar vermek lazım Zaman ve Fethullah Gülen İran'a şia olduğu içinmi,yoksa İsrail ve Amerika düşman olduğu içinmi karşı...

Odatv'nin yanlız bir tane olayını buraya alıntılıyacağım; Deniz Baykal'ı CHP Genel Başkanlığı koltuğundan indiren kaset tezgahının şifreleri çözülüyor. Ergenekon soruşturması kapsamında Odatv'de ele geçirilen komplo belgeleri CHP eski Genel Başkanı Baykal ve Ankara Başsavcılığı'nı harekete geçirdi. Baykal'ın, "Komplo organize çete işidir. Örgüt aranmalıdır" dilekçesi üzerine soruşturmayı Özel Yetkili Savcılığa gönderen Başsavcılık, İstanbul'dan istediği Odatv serverları üzerinde Ergenekon izini aradı.

Aktif Haber...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Oda TV baskini,ergenekonla ilgili ortaya cikardigi video nedeniyledir.Cünkü o videoda bizim anli sanli cemaat poisimizin nasil Amerikali abilerinden silahlari saklama ders aldiklari gösteriliyordu fazla degil 4 saat sonra Oda TV'ya baski yapilip videolara el konuldu.

 

Fetulah ve ZAMAN'in Iran düsmanligi Iran'in ayri bir mezhepte olmasi ve de Israil düsmani olmasindandir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yarbay Dönmez'in iddialarını bilirkişi çürüttü

Ergenekon davasında mahkemenin talep ettiği, soruşturma kapsamında ele geçirilen malzemelerle ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Bilirkişi incelemesinin yer aldığı CD'de, bazı el bombalarının imha edilmesine ilişkin görüntüler dikkat çekti. Bilirkişi ayrıca, Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mustafa Dönmez'in, bombaların patlama kabiliyetlerinin olmadığı, aynı bombaların farklı yerlerde bulunduğu gibi iddialarına aksi yönde görüş bildirdi. Hatırlanacağı gibi, Yarbay Dönmez'de ele geçirilen çok sayıdaki bomba ile Ümraniye, Poyrazköy ve Özel Harp'teki bombalar kardeş çıkmıştı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaşan 21 Mart 2011 tarihli son bilirkişi raporunda Ergenekon davası sanıklarından Mustafa Dönmez'in, "Zir Vadisi, Sapanca, Gölbaşı ve Poyrazkoy'de bulunan mühimmatın aynı olduğu, polislerin yanlarında getirdiği" iddiasıyla ilgili değerlendirme yapıldı. Poyrazköy aramalarında ele geçirilen malzemelerin görev kapsamı dışında olduğu için incelenmediği belirterek, "İki farklı yerde, stok ve kafile numaraları, imal yılları ve menşeleri aynı el aydınlatma roketlerinin bulunmasının ihtimal dahilinde olduğu değerlendirilmiştir. Nitekim, aynı menşeli, aynı üretim yılı ve aynı kafile numaralı malzemenin birden fazla üretimi yapıldığından iki farklı yerde bulunmasının da normal bir durum olacağı kıymetlendirilmektedir. Bilakis bu benzerlik, iki malzemenin temin yeri ve şekli yönünden aralarında bir irtibat olabileceği ihtimalini göstermektedir."

Mustafa Dönmez'den ele geçen bombalar

Dönmez'in, "Poyrazkoy, Zir Vadisi ve Ümnariye'de bulunan bombaların aynı olduğu ve polis tarafında taşındığı iddiaların ilişkin, "Ayrı ayrı malzemeler olduğu tespit edilmiştir. Bir yerde ele geçirilen malzemelerin farklı yerlerde de ele geçirilmiş gibi gösterildiği iddiasının mümkün olmadığı gözlenmiştir" denildi.

Mustafa Dönmez'in Zir Vadisi'nde bulunan 6 adet gösteri bombasının içinin boş olduğu iddiasına karşılık bilirkişi raporunda boş olmadıklarının tespit edildiği kaydedildi. Dönmez'de ele geçirilen 1953 yapımı aydınlatma fişeklerinin "sağlam ve kullanıma uygun" oldukları değerlendirmesi yapılan raporda "Eski üretim olmaları, tapa veya herhangi bir aksamlarının bozuk olması gibi herhangi bir nedenle işlevini görmez patlama gibi bir hüküm verilmesi tekniğe uygun değildir." denildi.

Zir Vadisi'ndeki bombalara ilişkin "Genel olarak bazı el bombaları üzerlerindeki boyanın yer yer atmış olduğu, boyası atmış bölgelerde gövde renginin paslanma nedeniyle kahverengi pas rengi aldığı ancak metal korozyonu olmadığı gözlemlenmiştir" denildi.

 

Envanterden de neler çıkarmış,neler,bravo.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zaman gazetesinden ergenekona gelmek isik hizindan daha cabuk olmus.Halbuki bu baslikta ZAMAN Gazetesinin Israil sevgisi sorusturuluyordu.

 

Ayrica Yarbay Dönmez'in iddialarinin cürütüldügünü hangi haber kaynagindan alintilandigi konusunda hicbir bilgi yok.Eminim ki bu asparagas haber herzaman oldugu gibi yine yandas ve cemaatci medyanin ürettigi senaryolardan birtanesidir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yarbay Dönmez'in "Silahları ve Krokiyi Polis Koydu" İddiasını Tanıklar Çürüttü

Ankara Yenikent'teki Zir Vadisi'nde Bulunan Mühimmatla İlgili Yargılanmasına Başlanan Yarbay Mustafa Dönmez'in "Silahları ve Krokileri Polis Koydu" İddiası Tanıklar Tarafından Çürütüldü.

 

Ankara Yenikent'teki Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatla ilgili yargılanmasına başlanan Yarbay Mustafa Dönmez'in "silahları ve krokileri polis koydu" iddiası tanıklar tarafından çürütüldü.

 

Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi'nde görülen ve yaklaşık 6 saat süren üçüncü duruşmada tanık olarak dinlenen Teğmen Ferdi Gökçe, arama sırasında odadan hiç ayrılmadığını belirterek, "Benim odada bulunduğum sırada görmeden polisin silahları koyması mümkün değildir." dedi.

 

Tankçı Yüzbaşı Mustafa Timuçin Tıraş ise, yapılan aramaların kanuna uygun olduğunu; herhangi bir 'katakulli' yapılmadığını vurguladı.

 

"Silahları ve krokileri polis koydu" iddiası çürüyünce Yarbay Dönmez ve avukatı, bu defa lojmanların güvenli olup olmadığını sorguladı. Lojmanlarda iki deposunun bulunduğunu ve buraların aranıp aranmadığını soran Dönmez, tanıklara özellikle lojmanlarda herhangi bir hırsızlık olayının yaşanıp yaşanmadığını ısrarla sordu.

 

Yarbay Mustafa Dönmez'in "askeri eşyayı gizlemek" suçundan yargılanmasına Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada mahkeme heyeti, Dönmez'in evinin aranmasına eşlik eden askeri yetkilileri tanık olarak dinledi.

 

İlk olarak söz verilen Topçu Kıdemli Albay Ahmet Şahin, kadro olmadığından ağustos sonunda emekli olacağını ifade ederek, Yarbay Dönmez'i daha önce tanımadığını kaydetti. Kendi nezaretlerinde aramanın polis tarafından yapıldığını anlatan Şahin, arama yapan her polisin başında bir inzibatın bulunduğunu dile getirdi.

 

Dönmez bulunamadığı için evinin çilingir ile açıldığını belirten Şahin, tutanağa giren materyalleri tek tek görerek imzaladıklarını söyledi. Delillerin Cumhuriyet Savcısı'nın onayı ile toplandığını kaydeden Şahin, Merkez Komutanlığı'nın emriyle aramalarda inzibat personelinin hazır bulundurulduğunu açıkladı.

 

Mühendis Albay Bekir Kazandır ise, Dönmez'i tanımadığını, basından öğrendiğini söyledi. Arama faaliyetlerine müdahil olmadığını dile getiren Kazandır, evde "uzun süre kullanılmamış bir havanın" olduğuna işaret etti. Lojmanlar ile Kışla birlikleri arasında bir tünelin olduğunu ifade eden Kazandır, geçişlerin görevli nöbetçi tarafından kayıt altına alındığını belirtti. Lojmanların güvenli olduğunu dile getiren Kazandır, şimdiye kadar bir hırsızlık hadisesinin yaşanmadığını vurguladı.

 

"İKİ DEPOM ARANDI MI?"

Aramalara katılan Üsteğmen Murat Gazi Çeşitçioğlu da, kendisinin yatak odasını aradığını söyledi.

 

Yanında bir polis memurunun bulunduğunu ifade eden Çeşitçioğlu, 3 tabanca, 5-6 SIM kart ve çok sayıda CD bulduğunu vurguladı. Yarbay Mustafa Dönmez'in, "Lojmanın altında 2 depom var. Burada arama yaptınız mı?" şeklindeki sorusuna Çeşitçioğlu, bununla ilgili bir aramanın yapılmadığını dile getirdi.

 

Dönmez'in "silah ve krokileri polisin koydu" iddialarını ise Teğmen Ferdi Gökçen çürüttü. Polisin arama yaptığını; kendisinin nezaret ettiğini anlatan Gökçen, yatağın altından 2 Kaleşnikof marka silahın çıktığını söyledi. Silah bulununca odaya Cumhuriyet Savcısı'nın çağrıldığını ifade eden Gökçen, polisin "silah koyma" ihtimalinin bulunmadığını vurguladı.

 

Polislerin eve girerken sadece üzerlerinde 'polis' yazılı yelekler olduğunu dile getiren Gökçen, ilk başta 3 polisle arama yapıldığını; daha sonra diğer odalarda aramalar bittiği için tüm yoğunluğun kendi bulunduğu odaya verildiğini kaydetti.

 

Odadan arama sırasında hiç çıkmadığını vurgulayan Gökçen, "Benim odada bulunduğum sırada görmeden silahların konulması mümkün değildir." diye konuştu. Polisin beze sarılı silahları çektiğini ve açtığını gördüğünü dile getiren Gökçen, polislerin de arama sırasında oda dışına gitmediğini belirtti.

 

Tankçı Yüzbaşı Timuçin Tıraş da, askeri savcının kendisine aramalar sırasında bulunmasını ve en son ayrılmasını söylediğini iletti. "Güvensizlik değil ama polis sonradan bir şey koyabilir diye aramaları dikkatlice inceledim." diyen Tıraş, bez açıldığında bir naylona sarılı silahları gördüğünü ifade etti.

 

Bir takımın kısımlarını gösteren kısımlarla ilgili kare bir kağıt bulunduğunu dile getiren Tıraş, polislerin bunun kroki olup olmadığı konusunda sürüncemede kaldıklarını anlattı. Sonra amirlerinin 'alın' demesiyle deliller arasına koyduklarını söyleyen Tıraş, bir başka yerde ise "DTÖ" yazılı bir kâğıdın bulunduğunu belirtti.

 

Silahlar üzerinde stok ve seri numarası ile orijinal etiketinin bulunmadığını vurgulayan Tıraş, konuşulan ve yapılanların düzenli olduğunu ifade ederek, herhangi bir 'katakulli' yapılmadığını; polislerin "bir şey saklar gibi" davranmadıklarını vurguladı.

 

Lojmanlarda hırsızlık hadisesinin yaşanmadığını dile getiren Tıraş, Dönmez'in bahsettiği depolarda arama yapılmadığını söyledi.

 

"İSTİHBARAT SERVİSLERİNİN BİR OyunU"

Yapılanların Oyun ve tezgâh olduğunu; kendisinin ise "öznesi" olduğunu iddia eden Yarbay Dönmez ise, içeride polis kitaplarını okuduğunu ve bunun İstihbarat servislerinin bir Oyunu olduğunu ileri sürdü. Suikast planlarının kişilik ve karakterine uymadığını savunan Dönmez, 8 aydır tutuklu olduğunu tüm sanıkların iftiraya gittiğini iddia etti.

 

Hedefin Türk subayı olduğunu ileri süren Dönmez, 2007 yılında Başbakan'ı "Türk subayı her yerde konuşuyor" açıklamasından dolayı mahkemeye verdiğini hatırlatarak, nasıl suikast yapabileceğini sordu. Savcının "tilkiye tavuğu emanet ettiğini" savunan Dönmez, hedefin kendisi değil TSK olduğunu ileri sürdü.

 

"Bizi yargılayanları tarih yargılayacaktır." diyen Dönmez, Emniyet teşkilatına ağır eleştirilerde bulunarak, bugün polisteki çeteleşmenin yakalanmaması halinde yarın herkese sıra gelebileceğini iddia etti. Polisin "eşkıya, beline silah takmış çete" olduğunu ileri süren Dönmez, Atatürk'e polisin suikast düzenlediğini iddia etti.

 

Kendisine "bayram şekeri gibi müebbet hapis" verildiğini anlatan Dönmez, Aziz Nesin'in, "Türk milletinin yüzde 60'ı aptaldır" sözüne sığındığını söyledi. 27 TEM polisinin tutuklanması halinde Türkiye'de birçok masumun kurtarılacağını savunan Dönmez, polisin ifadesinin yanında tutuklanmalarını istedi.

 

Mahkeme heyeti, duruşmayı 25 Ağustos tarihine ertelerken, Yarbay Dönmez'in ise tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi. Ayrıca Dönmez'in eşinin de istemesi halinde tanık olarak dinlenmesi istendi.

 

Ayrıca, mahkeme, aramalara ilişkin CD'lerin bir örneğinin de sanık tarafına verilmesini kararlaştırdı. (

 

Kaynak: (CİHAN) -http://www.haberler.com/yarbay-donmez-in-silahlari-ve-krokiyi-polis-koydu-haberi/-

Zaman gazetesi,odatv,ergenokon,israil,ayrı olduğumu zannediliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ergenekon diye bir örgütün varligini sadece onu yaratanlar kabul ediyor,zaten kabul etmek icin böyle bir örgüt ürettiler.Ergenekon örgütü diye bir örgüt yoktur ve olmadigida tarafsiz ve vicdan sahibi her akliselim tarafindan dile getirilmektedir.Ergenekon var diyen kesimlerin hangi kesimler oldugunu,neden böyle bir hayali örgüte yapistiklarini,neler amacladiklarini defalarca tartistik yazdik anlattik bu nedenle,Zaman ve Ergenekon ayri seyler degildir tezi temelden yanlistir.ZAMAN vardir Ergenekon yoktur.

 

Wikileaks belgelerinde Ergenekon senaryosunu kimlerin sahiplendigini ve sahiplenerek Türkiye'den ne koparmak istediklerini biliyoruz bunlar gizli degil gizli olan tutuklanan zanlilari suclu göstermek icin para ile satin alinmis olan "GIZLI TANIK"lardir.Dünyanin hicbir demokratik ülkesinde birilerine "GIZLI TANIK"etiketi yapistirilarak zanlilar bu kisilerin ifadeleri dogrultusunda yargilanmaz,Gizli Tanik durusmaya kadar gizlidir,durusmada bu gizlilik kaldirilir,eger kaldirilmiyorsa bu bir komplodur.

 

ZAMAN Gazetesi,Fetulah Örgütü'nün yayin organidir ve ISRAIL yanlisidir.Fetulah'in kimlerle görüstügünü,ABD'den nasil oturma izni aldigini,kimlerin bu izin icin arabulucu oldugunu biliyoruz,bunlari tekrar tekrar yazmanin geregi yoktur.

 

Oda TV,bugün Türkiye'de gercekleri yazan birkac yayin organindan biridir,zaten o nedenle yazarlari tutuklanmistir.Oda TV bircok gercegi ortaya cikarmis bunlardan biriside ZIR vadisinde Amerikali abilerin TÜRK Polislerine neyi nasil yapacaklarini anlattiklari görüntülü videoyu ortaya cikarmalaridir ki bu olaydan 4 saat sonra tutuklandilar.Aynen Hanefi Avci'nin "HALICTEKI SIMONLAR"kitabinin cikmasini takiben tutuklanmasi veya Ahmet SIK'in henüz basilmamis fakat cemaatle ilgili kitabi nedeniyle tutuklanmasi ve kitabinin yasaklanmasi gibi.

 

Ergenekon,AKP'nin ABD destekli POSTMODERN darbesinin baslangicidir.Böyle bir örgüt yaratilarak Milliyetcilere ve ulusalcilara karsi operasyon baslatilmistir ve bunda ilk hedef Ordu olmustur.Bunu saga sola cekeleyip,yeni yeni senaryolar üretmek nafiledir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

SİLAH DEĞİL BORU

 

Poyrazköy'de Bedrettin Dalan'a ait bir arazide yapılan kazılarda 15'i dolu toplam 22 adet Lav silahı bulunmuştu. Seri numaralarından silahların TSK'ya ait olduğu iddialarıyla ilgili kamera karşısına geçen dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, bulunan silahlar için "boru" demişti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbuğ'un o günkü açıklamalarına destek çıkarak, "Lav silahı bir kere kullanılınca boru oluyor" dedi.

 

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanmasından, 27 Nisan'daki E-muhtırasına kadar birçok konunun konuşulduğu programda Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı.

Alıntı.

200px-Law_ftbenning_1960_04.jpg

Lav silahı...

Kullanılınca...

624816001.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ergenekon,Balyoz,Poyrazköy,cemaat tarafindan hazirlanmis planlanmis senaryolardir. Necip Hablemitoglu Fetulahci istihbarati ortaya cikarmasindan sonra öldürüldü. Inkarla hicbiryere varilmaz.

 

Sivas katliaminin zamanasimina ugramasina karsi cikanlar CHP ve MHP'dir zamanasimina ugrasin diyenlerse cemaattir. Ne ilgincki 12 Eylül zamanasimina ugramiyor ama Sivas katliami ugruyor. Neden? Cünkü 12 Eylül orduya, Sivas ise cemaate dokunuyor, arada bu kadar ince bir cizgi vardir.

 

saygilarl

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Valla gün gelir onbasinin kim oldugunuda gösterirler adama.

 

Dini kullananlarin cogunlukta oldugu bir ülkede ahlak sükut etmis demektir.

 

Türkiyede kindarlik edebiyati yapanlarin dini nasil kullandiklarini gördükce o tip inananlardan olmadigima seviniyorum.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Doğru söylemiş.

 

"Zaman gazetesi, Ortadoğu halkalarını bölmek için son dönem makalelerinde Şii-Sünni ayrılıklarını irdeliyor. Niye?" sorusu seni niye bu kadar rahatsız ettiki, konuyu "SİLAH DEĞİL BORU" muhabbetine kaydırmak için bu kadar yoğun çaba içindesin...

 

Yukarıdaki soytarı karikatürünü doğru bulmuşsun ki, bu zihniyeti gelişmemiş şahsiyetler toplumda bolca bulunuyor...

 

Aşağıdakiler sence doğru mu acaba?

 

Hele ikinci karikatür ne anlam ifade ediyor sence "Cemaat-AKP" ilişkileri için?

 

cila12s%C2%B8ubat2012.gif

 

 

 

cila11s%C2%B8ubat2012.gif
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Zaman gazetesi, Ortadoğu halkalarını bölmek için son dönem makalelerinde Şii-Sünni ayrılıklarını irdeliyor. Niye?" sorusu seni niye bu kadar rahatsız ettiki, konuyu "SİLAH DEĞİL BORU" muhabbetine kaydırmak için bu kadar yoğun çaba içindesin...

 

Yukarıdaki soytarı karikatürünü doğru bulmuşsun ki, bu zihniyeti gelişmemiş şahsiyetler toplumda bolca bulunuyor...

 

Aşağıdakiler sence doğru mu acaba?

 

Hele ikinci karikatür ne anlam ifade ediyor sence "Cemaat-AKP" ilişkileri için?

 

Sayın gecekuşu,

Özel bir gayretim yok olayı "boru" muhabbetine çekmeye,konu kendiliğinden buraya geldi,sonra Zaman gazetesi üzerinden,odatv bağlantılı,dezenformasyon haber uçurunca topik'te zatıaliniz bakalım neler oluyor diye bir iki illeti gönderdim hasbelkader olay bu...

Sonra;şii,sünni ayrılığını körükleyen zaman gazetesinden (sizin sui zannınız) en azından bir haber, belge gösterebilirmisiniz,eğer doğru ise hep beraber eleştiri yapalım,yok eğer salt odatv yazdı diye ise amaç ne? değilmi bilelim...

Soytarı karikatürünü asmam ve doğru bulmam,"gelişmemiş şahsiyet'mi" yapıyor beni,bu kanıya nereden vardın,ve olayı kişisel boyuta çekmek etik'mi sayın gecekuşu...

Astığın karikatürler,kişinin bakış açısı ile değerlendirilir,illa size fikir beyan etmem mi gerekiyor,son zamanların modası cemaat ve AK partinin arası açıldı ise sizin için bal,kaymak,börek...

 

mizah.jpg

 

original.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ali Bulac'in yazisi cemaatin iktidarla ortakligin bozulduguna bir belgedir.

 

Sonucta Oda TV ve benzerleri yayinlar haysiyetli kisilerin olusturdugu yayin organlaridir,dün evrenci bugün erdoganci olan güruhlarla hic benzerlikleri yoktur.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ZAMAN Gazetesi sonucta ,Pensilvanya'dan gelen talimatlar dogrultusunda yayin yapan bir gazetedir,Arkasinda NUR cemaati vardir ve hergün bir milyon tiraja NUR cemaatinin parasi ile ulasmaktadir yani tam bir ihanet odagi.

 

Fetulahin Israilci olmasi sasirtmasin kimseyi,bircok cemaatin seyhi,Yahudi asillidir.Fetulahin soyunun nerden geldiginide burada yazma geregi görmüyorum ama Türk olmadigini ifade edebilirim.

 

AKP tüm atamalari NUR cemaatinden yapar,diger tarikatlara yüz vermez.Erdoganin kendiside zaten Naksi cematindendir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ZAMAN Gazetesi sonucta ,Pensilvanya'dan gelen talimatlar dogrultusunda yayin yapan bir gazetedir,Arkasinda NUR cemaati vardir ve hergün bir milyon tiraja NUR cemaatinin parasi ile ulasmaktadir yani tam bir ihanet odagi.

 

Fetulahin Israilci olmasi sasirtmasin kimseyi,bircok cemaatin seyhi,Yahudi asillidir.Fetulahin soyunun nerden geldiginide burada yazma geregi görmüyorum ama Türk olmadigini ifade edebilirim.

 

AKP tüm atamalari NUR cemaatinden yapar,diger tarikatlara yüz vermez.Erdoganin kendiside zaten Naksi cematindendir.

 

saygilarla

 

Yukarda yazdıkların sizi bağlıyor,sayın politika ve hiç "ETİK" değil... Eğer varsa bir bildiğin "DELİLLENDİREREK" itham edersin,yoksa kimin TÜRK kimin Yahudi asıllı olduğuna senmi karar vereceksin veya odatv sahibi soner yalçın'a sormak lazım, (Efendi,efendi 2). İhanet çok önemli bir iddia,eğer ispat edemez isen kişiye ne denileceğini bilmen gerekir... Bir gazetenin bir milyon tiraja ulaşması,sizin cenahta niye oluşmuyor birde onu irdele...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O zaman sizin herkesten bir belge almaniz gerekiyor.Cünkü Fetulah hakkinda sadece ben degil binlerce insan ayni seyi söylüyor muhakkak ki birisi dogruyu söylüyordur.

 

12 Eylül'de,28 Subatta darbecileri savunan bir adamin bugün darbeye karsi olmasi iki yüzlülüktür.Gazze'yi kurtarmak icin basbakan erdogan'in talimatiyla Marmara Gemisiyle gidenlere,Israille anlasmalari gerekirdi diyen birisinin ben soyundan süphe ederim.Sadece onun mu?Hayir ama burasi o konuyla ilgili degil.

 

ZAMAN Gazetesi'ne gelince,ben gördüklerimden sorumluyum ,gördügüm kadariyla ZAMAN Gazetesi apartman girislerinde kapilarin arasina sokusturulan ve cogunlukla yerlerde gezinen ve cignenen bir gazetedir,cünkü abonesi yoktur,sadece sartlandirilmis cemaat adamlari ile kapi kapi dagitilan ve herkesin okumasi amaclanan bir gazetedir.Bu gazete Almanyada bile resmi dairelere kimligi mechul kisiler tarafindan birakilir ki okunsun diye.Malum ZAMAN Gazetesi yabanci dilde de basiliyor.Neden bu resmi dairelere kimligi mechul kisiler tarafindan dagitilmasi bir sir degildir.Cünkü ZAMAN Gazetesi anti TSK,Anti Atatürk bir gazetedir.Gazetenin sahifelerinde TSK'ya ve Atatürk'e karsi gerceklerle bagdasmayan onlarca yazi vardir ve bu kimligi mechul kisilerce bu gazete dagitilarak yurt disinda hem TSK'ya hem Atatürk'e karsi bir karalama yöntemi kullanmaktadir.ZAMAN Gazetesinin bayi satisi 20 bindir gerisi ise bedava dagitilir aynen STAR ve diger bazi Cumhuriyet karsiti gazetelerin alisverismerkezlerinde kasalarin yaninda bedava dagitildigi gibi.Simdi bilmiyorum ama daha düne kadar TARAF Gazetesi ZAMAN matbaasinda basiliyordu ve ZAMAN'la TARAF'in ikiz kardes olmalarida tesadüf degildir.

 

ZAMAN Gazetesi hakkinda yazdiklarimin belgeye ihtiyaci yoktur,belge gazetenin kendisidir bu nedenle bu gercekleri görmeyenlerede ne dendigini herhalde sizde bilirsiniz.

 

ZAMAN ve TARAF Amerikancidir cünkü Nurcudur cünkü Fetulahcidir,Israil'i sevmeleri kimseyi sasirtmasin.

 

Seyhlere gelince,Birakin Soner Yalcin'i onu iceri attiranlarda cemaatin adamlaridir.Adi halk arasinda cok ün yapmis bircok seyh var ki bunlarin kökeni Yahudilige dayanir.Olmadiklarini ben degil siz belgeleyin.

 

saygilarla

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Birde şöyle düşünün,düşman ülkesine bir gemi gidiyor geminin içinde nükleer silahta olabilir başka silahlarda,İsrail askerleri gemiyi aramak istemesi gayet normal fakat gazzeye gidene kadar onları taş atarak oyalamak neyin nesi.Aynı olay pkkya giden bir gemi olsa Türk silahlı kuvvetleri duruma müdahele etmez mi ? Gemi daha önce aranmıştı diyenlerde var ama muamma..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Herhangi başka bir iktidar, dokuz T.C. Vatandaşının İsrail tarafından öldürülmesine yol açsa, kıyametler kopmuştu.

 

Herhangi başka bir iktidar döneminde üniversite sınavında şifre skandalı kanıtlı itiraflı ortaya çıksa, kıyametler kopmuştu. 

 

Herhangi başka bir iktidar döneminde insanlar polisin uydurduğu sahte kanıtlarla yıllarca tutuklu yargılansa, hastalanan tutukluların bile tutuksuz yargılanmaları kararı çıkmasa, tutuklu iken ölseler, kıyametler kopmuştu. 

 

Herhangi başka bir iktidar döneminde anayasal toplantı ve gösteri hakkını kullanan insanlar öldürülse, sakat bırakılsa, kasıtlı öldürme ve sakatlama amaçlı nişan alınarak üzerlerine ateş açılsa, kıyametler kopmuştu. 

 

Bunları emperyalist destekli ve bu emperyalistlerin kendisinden ülkesini sömürgeleştirme, bölme beklentisi bulunan bir iktidar yapınca cici oluyor. Son verdiğim örnekte mızrak çuvala sığmayınca emperyalistler kıpırdandı ama sanmayın ki iyi niyetle. Ortalığı yatıştırmak ve tepkileri yumuşatmak, tepkiler sönünce aynı bölme ve sömürgeleştirme çalışmalarına tam gaz devam etmek için...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.