Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sarkozy'e Osmanlı tokadı atmaya ne dersiniz?


sanalcoban

Önerilen İletiler

Doldurusa gelmeyi cok seviyoruz,doldurusa gelip cinaet islemek,doldurusa gelip kavga etmek,doldurusa gelip egriyi dogruyu karistirmak bunlar bilmiyorum bizim kaderimiz mi olmaliydi?

 

Osmanli tokadi atalim diye birileri ortaya cikiyor,neden tokat atacaksin diye sorulsa eminim cevabini veremez.Nedir davanin asli,neden Fransa'ya karsi bu saldirganlik?Ne yapti Fransa?Soykirimi inkar etmek suctur dedi.Evet dedi ve yasa cikartti.Simdi Fransa'ya Osmanli tokadi atmaya heveslenenler,neden tokat atmalari gerektigini bilmez fakat basbakanlari Fransaya karsi konustugu icin onun izini takip ederler.Halbuki o basbakan daha dün Dersimdeki eskiyayi savundu eskiyanin isyanlarin bastiranlari insanlik sucu islediler diye sucladi,peki simdi soruyorum bu basbakana Osmanli tokati atana oldu mu?Yani siz asil tokat atilmasi gerekene degilde daha uzaktakine tokat atmaya calisiyor sonra da o tokat atmak istediginiz ülkeden b asbakanlik icin AIRBUS satin aliyorsunuz.Güldürmeyin insani.Tokati hak eden atin hak etmeyene degil.Önce icimizdeki ihanet odaklarini tokatlayin sonra Sarkozy'e sira gelsin.

 

Türk vatandaslari icin yapilan yeni pasaportlar hangi ülkede basildi dersiniz?FRANSA'da.Yani Ermeni soykiriminin inkar etmeyi suc sayan yasayi cikartzan ülkeye Türk devleti pasaport yaptiriyor,birileride hala Osmanli tokadini hayal ediyor.Fransaya Osmanli tokadi atamazsiniz ama bugünlerde Osmanli tokadini aynen dünkü gibi yine TÜRKLER yiyor Türkiye'de.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...

Osmanli'yi ve Türkler'i birbirinden ayirmadan bu tartisma saglikli olmaz.Biz OSMANLI DEGILIZ diyen forumdas'a diger bir forumdas PONTUSLU'muyuz diye soruyor.Bu yersiz bir sorudur.Evet simdi ben de bu arkadasa soruyorum:BIZ OSMANLI'MIYIZ?

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.