Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Combofix Bilgisayarınızı Trojanlardan Kurtarın


Önerilen İletiler

ComboFix, internet kullanımı ve USB bellekler aracılığı ile yaygınlaşan Amvo.exe, Kavo.exe gibi virüs ve trojanlara karşı güçlü bir temizlik çözümü sunar.

 

ComboFix

programı sUBs tarafından geliştirilmiş ve bilgisayarınızda bilinen zararlı yazılımları (malware) tarayarak bulduklarını otomatik olarak sisteminizden temizleyen

güçlü

bir güvenlik uygulamasıdır.

 

USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara bulaşan yaygın zararlı yazılımlardan olan amvo.exe, kavo.exe ve buna benzer diğer popüler ve yaygın malware, spyware ve trojanları bilgisayarınızdan silmek için kullanabileceğiniz ComboFix uygulaması bir uzman tarafından tavsiye edilmedikçe veya kullanılmadıkça sisteminizin normal çalışmasında değişikliklere yol açabilir.

 

Programı çalıştırmadan önce mevcut bilgisayar korumasında kullandığınız antivirüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süreliğine devre dışı bırakıp, daha sonra ComboFix'i çalıştırarak taramayı gerçekleştirmeniz daha sağlıklı ve güvenli olacaktır. Bulunan zararlı yazılımlar size gösterilip, bilgisayarınızdan otomatik olarak kaldırılacaktır.

 

Önemli! ComboFix ile sizi rahatsız eden ve bilgisayar başlangıcında Autorun olarak devreye giren zararlı yazılımlar, casus programlar, reklam yazılımları ve truva atlarını sisteminizden hızlı, kolay ve etkin bir şekilde bilgisayarınızdan silebilir ve kaldırabilirsiniz. Fakat programı kullanırken ComboFix'in güçlü ve etkin bir temizleme aracı olduğunun bilincinde olarak bu güvenlik uygulamasını dikkatli bir şekilde kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde üreticininde yaptığı uyarı dahilinde bilgisayarınızın normal çalışmasında, işleyişinde değişikliklere yol açabilirsiniz. Ama Herhangi bir hata olusumda bilgisayar geri yükleme yapabilirsiniz.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Telif hakları nedeniyle linkler kaldırılmıştır...
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.