Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Burçlar kaynananız için neler söylüyor!


Önerilen İletiler

Burçlar kaynananızla olan iletişiminizde el attı. Burç uyumunuz size daha parlak ve sorunsuz bir geleceği yaşamanızı vaat ediyor. İsterseniz, evlenmeden önce birde kaynananızın burcunu sorun!

 

Koç

 

Koç kadını çok güçlü bir yapıdadır. Onu yıldıramazsınız. Üstelik inatçı olurlar. Çevresine karşı neşeli ve mutlu görünürler. Zaman zaman otoriter yapısı ile gelin ve damadı yiyip bitirebilirler. Ona yakın davranmanız, sempatik ve içten hareketlerde bulunmanız iletişiminizi olumlu anlamda etkileyebilir. Onun gelini olmayın, kızı olmayı deneyin.

 

Boğa

 

Boğa burcu insanının ayakları her durumda yere basar. Olmayan bir şeyi uydurup karşınıza çıkmaz. Eşiniz ile ilgili sizin bilmediğiniz bir şeyi söylüyorsa ona inanmanızda fayda var ama tabii tedbirli olmayı da elden bırakmayın. Sinirlendiği zaman sakin durabiliyorsa bu davranışı tehdit niteliğinde algılayabilirsiniz.

 

İkizler

 

Aslında sakin yapıdadırlar ama ne yapacaklarını pek belli etmezler. İkizler kendisini dengeli görse bile size bir an şöyle, bir an böyle gibi gelebilir. Onu anlamaya çalışmayın sadece olduğu gibi kabul edin. Gelin ve damatlarına akla gelmedik sürprizler yapabilirler. Sağlan iletişim kurarak onun kalbini fed edebilirsiniz.

 

Yengeç

 

Evine ve ailesine düşkün bir kişidir. Uzak mesafelerde oturuyor bile olsanız sık sık sizin ziyaretinize gelebilir. Evinizin bir anahtarı da onda olsun isteyebilir. Torunlarına çok düşkün olur. Gezmeye çıkarken saat kaçı gösterirse göstersin çocuklarınızı ona emanet edebilirsiniz. Bu durum sorun olmayacaktır. Yemek konusunda çok ısrarcı olur. Sık sık sizi yemeğe çağırabilir.

 

Aslan

 

Kaynananız aslan burcu ise korkmanız gerekebilir. Kendi dediğinin yapılmasını ister. Üstünüzde net bir otorite kurmasa bile onun gücünü hissedersiniz. Bazı konularda eşiniz annesinin sözünden çıkmak istemeyecektir.

 

Başak

 

Titiz, ciddi, uyumlu biri. Yaşayacağınız gerginlik onun sizin evinizi dağınık bulmasından kaynaklanabilir. Kendisi için yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Ufak jestlerle kalbini kazanabilirsiniz.

 

Terazi

 

Dengenin temsilcisi terazi kaynanası, vicdanlı ve duyarlı olur. Genellikle ideal kaynanalar bu burçtan çıkar. Gelin ve damatlarına gereken ilgi ve yakınlığı gösterirler.

 

Akrep

 

Akrep burcunun her an ne yapacağı belli olmaya bilir. Duygularını saklamayı iyi bildiğinden kimi zaman sizi sevip sevmediğinden bile kuşku duyabilirsiniz. Hiç umulmadığınız bir anda şefkatle size yaklaşabilir. Onu kendi haline bırakın.

 

Yay

 

Çok iyi niyetli bir kaynanadır ancak dilinden çekersiniz. Düşündüğü her şeyi net bir şekilde dile getirir. Bu sizi üzmesin. Onun iyi niyetinden emin olmalısınız, asla arkanızdan konuşmaz. Kimi zaman eşinizden daha çok size yakın davranır.

 

Oğlak

 

Hayatın gerçeklerini ön planda tutarlar. Zeki ve şüpheci bir tavrı vardır. Eşinizle olan ilişkinizi uzağınızda bile olsa gözlemlemeye çalışır. Dikkat etmeniz gereken şey şu ki oğlak bir kaynana kararından asla dönmez bu yüzden o karar verene kadar onun yanında olamaya çalışın…

 

Kova

 

Onunla her şeyi paylaşabilirsiniz. En yakın arkadaşınız bile olabilir ancak ben bilirim havasına alışmanız gerekebilir. Çok zekidir, ondan bir şey saklamanızı önermeyiz. Dürüst olmanız takdir kazanır.

 

Balık

 

Aşırı duygusal olduğundan dolayı fark etmeden yaptığınız bir hareketten bile kırılabilir. Maddi konulara önem vermez. Ondan maddi konularda yardım beklemeyin. Zararsızdır. Sizinle ve torunlarıyla vakit geçirmekten büyük bir zevk alır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.