Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TAURUSMUTIS (galiba doğru oldu) happy birthday


gloria

Önerilen İletiler

Sevgili arkadaslar, eger sitedeki kişisel bilgileri doğruysa bugun TAURUS arkadaşımızın doğum günüymüş Mutlu Yıllar... Zekan hep seninle olsun....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...

Aklıma geldi, gecen sene, seni daha yeni yeni tanımaya başladığımda, forumun bir doğum günü sayfası olduğunu henüz bilmezken, buradan sana bir doğum günü başlığı açmıştım... Tam bir yıl geçmiş, o günlerde henüz Taurusmutis ismini bile doğru düzgün ifade edemezken, ve her defasında Taurusmutis yerine enteresan enteresan başka kelimeler yazarken, acaba hayatımın en önemli insanlarından biri olacağını tahmin edebilir miymişim? Ben kuralı bozmayayım Sevgili Taurusmutis, buradan sana sesleneyim yeniden istedim... İsminin nasıl yazıldığını biliyorum artık :w00t: ve hatta gözlerim kapalı bile yazabilirim ama tek bunlar degil seninle ilgili bildiklerim, canım arkadaşım, sevgili dostum... Sendeki kocaman yüreği öğrendim önce, sevginin nasıl da hiç tanımadığın insanlara bile hiçbir çıkar gözetmeksizin verilebileceğini, ondandır bu forumun herşeyi oluşun, dedesi, babası, dayısı, abisi, dostu, arkadaşı... Önyargılardan uzak yaklaştım ben hep sana ve ben kazandım biliyorum, çünkü mükemmel bir dost kazandım, herşeyimi paylaşabileceğim, derdime derman olamasa da beni sıkılmadan, içtenlikle dinleyebileceğini bildiğim bir dost... Önyargıların, dar bakış açılarının bizim arkadaşlığımızla hiç işi olmadı... Önyargılar, dar bakış açıları ne bizi sevdiler, ne de biz onları... Hem iyi gün dostu oldun, hem de kötü gün... Dualarını her zaman yanımda hissettim... İdeolojilerin ve inançların ne olursa olsun, aynı platformda buluşabileceklerini, karşılıklı saygı çerçevesinde tartışılabileceğini gösterdin bana... Aslında bu büyük problem, insanların inançları, ideolojileri onların kişiliklerinin bir parçasıdır bence ve ne sen kişiliğinden ödün verdin, ne de ben, bunları paylaşırken... Bana anlattıklarını, fikir değiştirmek için değil, fikir vermek için anlattığını bildim, ben de senle bildiklerimi paylaştım... yeri geldi ben senden öğrendim, yeri geldi sen de benden... En güzeli de neydi biliyor musun? Ben senden yeni birşeyler öğrendiğimde sana teşekkür etmesini bildim, sen de bana...

 

Oğlun Tauruscuğum, Ege'n... Baba olmanın hakkını vere vere yetiştirdiğin oğlun, sevginin sınırlarının nasıl aşılabileceğini gösterdiğin oğlun... Demissin ki bugün bir yerlerde, "sevgisini göstermekten çekinmeyen oğlum" ben zaten başka birşey beklemem ki Ege'nden... Sevgisini göstermekten çekinmiyor olması, önce bir model olarak seçmiş olduğu senden kaynaklanıyor, ne güzel ki daha sonrasında bu onun bir kişilik özelliği olacak... Kişiliğine, senin sevgi dolu yüreğinin büyük bir parçası yerleşmiş olacak... Biliyorum, neden bu kadar doğru bir baba olduğunu, çünkü sen doğru evlat yetiştirmek istiyorsun... Ben de bunun böyle olacağından adım kadar eminim her zaman... Bu arada Allah izin verir de bir kızım olursa bir gün, oğlun benim damadım olacak, söz verdin bak ona göre... Sen Ege meselesine takılma, benim kız o meseleyi halleder... :w00t:

 

En önemlisi ne biliyor musun? Ben çocuklarla çalışıyorum ve çocuklarla çalışmak herzaman zordur, çünkü bazen onların küçük olduklarını düşünemezsin, yaşıtlarınmış gibi davranırsın, sana yemin ediyorum, seni tanıyıp da oğluna göstediğin ilgi ve sevgiyi farkettiğim andan itibaren, o çocuklara bakış açım değişti... İşte bunu keşfettirdi bana oğluna olan sevgin; "Hepsi değerliler, hepsi sevgiyle yola getirilebilirler, sen sadece sevgini göster, sevgini hissettir, karşılığını göreceksin" Bugün bir öğrencinin, hem de bozuk Türkçesiyle (Amerika'dan yeni geldi, Türkçeyi öğrenmeye çalışıyor) bana "ben senin şekerinim di mi" demesinde keşfettiğim sır yatıyordu herhalde :hug: İnsanın ufkunu açıyorsun arkadaşım, seni kazanan kaybetmeyi göze alamıyor... Bu nedenle asla kaybetmeyeceğim bir dostum olarak kalmanı istiyorum hayatımda... Güven duyacağım, dürüst, yalan söylemesini bilmeyen ve yalandan nefret eden dostumla yalansız dolansız, dürüstçe paylaştığım bir güzel arkadaşlık işte bizimkisi... İnşallah da hep öyle olacak... Ektiğimi biçiyorum biliyorum, ne ekersem onu biçeceğimi de ve ben bundan bir yıl kadar önce bu topraklara arkadaşlığın tohumunu attım, büyüdükçe güzelleşti, serpildi, sulamasını bildim, unutulmaması gerektiğini, özen gösterilmesi gerektiğini bildim ve bak sonunda o minnacık, zerre kadar tohumcuklardan koskocaman bir dostluk doğuverdi... Şimdi artık, bir depremin, bir selin ya da bir fırtınanın gelip onu yıkması en büyük korkum, çünkü öyle yağmurla, rüzgarla, su birikintileriyle yıkılmayacak kadar sağlam bir dostluk yetiştirdim ben... Olur da güzel arkadaşım, bir deprem, sel ya da fırtınayla yerle bir olursa emeğim, bana yeniden fırsat vermesini bil olur mu? Ben yeniden eker, yeniden sular, yeniden büyütürüm :) .

 

Dedim ki ben rahatım, içim rahat, herşey açık, yanlış anlaşılacak bir durum yok ama herkes ben kadar açık olamazmış, neydi o başlığın adı, "kadın ve erkek dost olabilir mi?" işte orda gördüm bunu... Orda inanamadım, anlatmaya çalıştığını, ısrarla anlamak istemeyenleri... Orda gördüm, ben senin ne olduğunu ve nasıl olduğunu bilirken, zorla seni başka kalıplara sokmaya çalıştıklarını... KADIN VE ERKEK DOST OLUR, ÖRNEK Mİ İŞTE GLORIA VE TAURUSMUTIS DOSTLUĞU... DOSTLUKTA DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKEN BOYUT, KADIN VE ERKEK DEĞİLDİR, İNSANDIR... Bizim dostluğumuzun cinsiyeti yok, ben en cok da bunu seviyorum... O halde dostum dar bakış açılarına, önyargılı insanlara yenilmenin bir anlamı yok ÇÜNKÜ NEYİ NASIL ANLATIRSAN ANLAT, KARŞINDAKİ İNSAN ANCAK ANLAYABILECEĞİ KADARINI YA DA ANLAMAK ISTEYECEGI KADARINI ANLAYACAKTIR...

 

İYİ Kİ DOĞDUN DOSTUM VE İYİ Kİ SENİ TANIDIM... Laf olsun diye söylemiyorum seni gerçekten çok seviyorum ve önemsiyorum... :hug:

 

happy_birthday_roses_vintag.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Canım benim yaa..:hug:

 

Ne güzel bir süpriz oldu bu bana..:) Gerçektende geçen yıl sen açmıştın bu topici.Bu forumun bana kazandırdığı,aklına,dostluğuna,espiri yeteneğine hayran kaldığım sarı lalesin sen..

 

Dediklerini hakediyorumdur umarım,çok teşekkür ederim..:clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Bu da seninle geleneksel doğum günü kutlama sayfamız, şimdi bunu gundeme getirmeseydik olmazdı bence :) değil mi?

 

İyi ki doğdun Taurus, iyi ki doğdun...

 

Mutlu yıllar

 

a7f9617d249b.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Humanius est deridere vitam quam deplorare" yani Türkçe karşılığı ile:"Hayata gülmek hayat için ağlamaktan daha uygar bir davranıştır" demiş Seneca..İşte bu felsefeyi bilmeden önce de yaptığım/ız bu;Uygar olmaya çalışmak..:) Hayat içinde yüzümüzü güldürebilen 3-5 arkadaşım varsa hala,yaşamak hala güzel ve hala yaşlanmamışım 1 sene daha yaşayacağımı düşünmeyecek kadar..:)

 

Teşekkür ederim Sarı Lale'm,hatırladığın ve yüzümü aydınlattığın için..:clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.