Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asisedef06

Önerilen İletiler

Yılbaşı gibi özel bir geceyi, daha şık bir hale getirmek sizin elinizde. Eviniz rahatsa evinizde, arkadaşlarınızla paylaşmaktan hoşlandığınız mekanlar varsa orayı tercih edebilirsiniz. Fakat unutmayın, ev her zaman ortam olarak, daha rahattır. istediğiniz müzik, istediğiniz yiyecekler ve istediğiniz eğlence programı. Saat 00:00 olduğunda tüm iyi dilek ve mutluluklarınızı iletin göklere…

Evde geçirmeyi planladığınız çok özel ve renkli parti ortamı için, muhakkak bir kaç gün önceden plan yapmalısınız. Evet günler öncesinden… Bu özel geceyi çok şık geçirebilmek için, en ince ayrıntıları bile hesaplamaya ihtiyacınız var. Avizenize asacağınız dönen renk ve ışıltı paletlerinden tutun da, evde girenleri karşılayan, tüm kapılara iyi dilek kartlarına kadar herşeyi düşünün…

Herşeyi planlayıp misafirlerinizi özenle karşılayın. Sevdiğiniz tüm arkadaşlarınızla doyasıya eğlenip, nice iyi dileklerle karşılayın yeni yılı, malum nasıl başlanırsa öyle geçermiş; mutluluk dolu bir sene geçirebilmenizi umarım.

 

Salonunuzun ışıklandırmalarını renklendirip, ışıltılı bir parti ortamı hazırlayarak, aslında salona girer girmez enerji depolayacaksınız sevdiklerinize.

 

Minik masalarla, ikramlıklar hazırlayın salonun her köşesine,içecekler,yiyecekler… Ve en şık kıyafetinizle, en hareketli müzikleri ayarlamayı da unutmayın.,

 

Buraya kadar herşey tamam peki ya hediyeler???

 

İşte sıra kafayı epey yoracak ve belki de sizi bunaltacak sorunda, yani yılbaşı hediyelerinde…

Bu kadar şık bir parti akşamına uygun orjinal hediyeler almalısınız.

Bunun için çok korkunç bir bütçe ayırmadan, belki bazı hediyelere hem anlam yüklemiş olur, hemde ev yapımı hediyeler sunmuş olursunuz, neden olmasın…

 

Çikolatalar

 

%C4%B0yi-Y%C4%B1llar.jpg

 

Sevdiklerinizin asla unutamayacağı, ambalajını kendinizin hazırladığı, üzeri bu iyi yıllar dilek jelatiniyle kaplı, enfes tatlar. Tarih boyunca çikolatadan hoşlanmayan tek insan yaşamamıştır bence.

 

Kozmetik

Kozmetik.jpg

Güzelliğinizi ve ışıltınızı tamamlamanıza süper destek, cildinize uygun ton ve renklerden oluşan makyaj malzemeleri ve kozmetiklerden oluşan hediye paketleri de mantıklı bir hediye seçeneği olacaktır.

 

Kişiye Özel Hediyeler

Hediye-Paketi1.jpg

 

Kişiye özel hediye paketleri hazırlayıp, harika sunumlarla, sevdiklerinizin gönlünü mest edebilirsiniz. İçerisine kim neyi seviyorsa onu koyup, minik de iyi dilekler notunuzu ekleyince, orjinal yeni yıl hediyeleri elde edeceksiniz.

 

İlginç Aksesuarlar

Bardak.jpg

En güzel hediye, aslında sevdiklerimizi şaşırtmaktır bence!

 

%C4%B0lgin%C3%A7-Aksesuarlar.jpg

Bir kaç dükkan dolaşarak, ilginç hediyeler bulun. Farklı tasarımlı aksesuarlar alarak da, farkınız ve zevkinizle şaşırtın.

 

%C4%B0lgin%C3%A7-Aksesuarlar.png

Muhakkak zayıf noktaları olan hobilerine dokunun. Buna bayılacaklar.

 

Yahut ikramınızın keyfini kolaylıkla çıkarabilecekleri alternatifleri, siz kendi eviniz içinde düşünebilirsiniz.

 

Bugs-Necklace.jpg

 

Görüntüsüyle işte buuuu!!! dedirtecek ve biraz da ten gıdıklayacak şık kolyelerle onları mutlu edin.

Biraz alışılmışın dışında, biraz üretici, biraz renkli, nihayetinde tatlı hediye fikirleri.

İyi Seneler Efendim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cuplens - Objektif Bardak

cuplens_objektif_bardak-9092_520_457.jpg

Fotoğraf meraklıları bilir, iyi bir objektif çok iş yapar. Ama pahalı objektiflerin bile yapamayacakları vardır ki onları da Cuplens yapar! Çok fonksiyonlu replika objektif Cuplens hem bardak, hem kalemlik, hem küllük, hem para kabı...

 

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy-8935_400_316.jpg

 

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

 

Şeşbeş Duvar Saati

Duvarlarınızı süslemeye aday en ilgi çekici, komik ve görenleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! Gözlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı gösteren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık çok keyifli olacak. Bırakın tüm o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!

 

sesbes_duvar_saati-8869_250_249.jpg

 

 

Astro Star - Yıldız Işıklandırmalı Projektör

astro_star_yildiz_isiklandirmali_projektor-8974_450_300.gif

 

Günümüzde şehirlerdeki ışık kirliliği yüzünden pek çoğumuz geceleri gökyüzünde parlayan yıldızları seyretmenin keyfini özlüyoruz. Bu konuda maalesef pek bir şey yapamıyor olsak da hayatlarına yıldızların ışığını yeniden taşımak isteyenler için tek bir çözüm var. – AstroStar.

 

Punk Washing Up Brush - Punk Bulaşık Fırçası

punk_washing_up_brush_punk_bulasik_fircasi-8696_339_844.jpg

 

Sıra bulaşık yıkamaya geldiğinde içinizdeki asi ruh "Ben yıkamam!" diye haykırıyorsa Punk Bulaşık Fırçası'nın başına gelenlere bakın. Saçını sizin için fırça eden asi dostumuz sizde de bulaşık yıkama isteği uyandırabilir...

 

 

Handlebar – Palabıyık Açacak

handlebar_palabiyik_acacak-8655_602_671.jpg

Palabıyıklar geri döndü! Ama bu seferki ne moda ne de külhanbeylilik için! Bu havalı açacak aynı bir palabıyık görünümünde olup hem tirbüşon hem de kapak açacağı olarak kullanılabilinmesi için özel olarak dizayn edildi. Artık kapak açmak için güçlü, kuvvetli, palabıyıklı bir erkek olmanıza gerek yok, palabıyık açacağınız olsun yeter!

 

Long Bread Wrist Rest - Baget Bilek Desteği

long_bread_wrist_rest_baget_bilek_destegi-8679_450_189.jpg

Bütün gün bilgisayar başında olanlar er ya da geç dirsek ve bilek ağrılarından, parmak uyuşmalarından şikayet eder. Bu soruna taptaze bir çözüm getiriyoruz: Baget ekmek şeklinde yumuşacık bilek desteği!

 

 

 

YAPRAK KAPI STOPERİ

 

yaprak_kapi_stoperi-9795_602_329.jpg

Kapıların yüzüne kapanmasını doğal yollarla önlemeye ne dersiniz? Farzedin ki bir yaprak daldan dökülüp uçarak sizin kapınıza kadar gelmiş ve hiçbir rüzgarı kapıyı yüzünüze kapatamasın, sizi dışarıda bırakmasın diye kapı stoperi olarak kapınıza sıkışmış. Ne dersiniz harika olmaz mıydı?

 

Pocket Microscope - Cep Mikroskobu

 

pocket_microscope_cep_mikroskobu-9371_546_320.jpg

 

Bir bilim adamı gibi aklınıza gelen her şeyi en ayrıntılı şekilde incelemek harika olmaz mıydı? İşte bu muhteşem cep mikroskobuyla her an istediğiniz her şeyi 30 kat yakınlaştırarak inceleyebileceksiniz!

 

Secret Message Set - Görünmez Kalem Seti

secret_message_set_gorunmez_kalem_seti-9368_602_384.jpg

 

Artık özel UV ışıkta görülebilen kalemlerle yazdıklarınızı saklama derdine son! Sanki Harry Potter'ın eli değmişçesine yazdıklarınız başkalarına görünmez olacak, istediğiniz zaman özel ışığıyla okuyabileceksiniz.

 

Dynomighty Wallets - İkon Cüzdanlar Seri 2

dynomighty_wallets_ikon_cuzdanlar_seri_2-9301_400_365.jpg

 

Artık cüzdanlarınıza da biraz tarz vermenin vakit gelmedi mi? Dynomighty cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen ve geri dönüşümlü cüzdanlardır, ama onları sıradışı yapan elbette tasarımları...

 

Red Napkin Holder - Matador ve Boğa Peçetelik

Bir tarafta peçetesiyle meydan okuyan bir matador diğer tarafta öfkeli, ortalığı kasıp kavurmaya hazır bir boğa. Bu iki ezeli rakip masanızı arenaya çeviriyor. Bu peçeteliğe her baktığınızda Oley! çekmeye hazır olun.

 

 

red_napkin_holder_matador_ve_boga_pecetelik-9276_502_277.jpg

 

 

Little Book Holder - Küçük kitap tutucu

little_book_holder_kucuk_kitap_tutucu-9259_300_300.jpg

Çok hafif görünebilir ama bu şirin küçük kitap tutucu iş düşünce ağır çalışır! Artık kitap okurken köpeğinizin sırtınız sıvazlamak ya da kahvenizi içmek için elinizi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

100 DOLAR TUVALET KAĞIDI

100_dolar_tuvalet_kagidi-100dolartuvalet.jpg

 

Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da "paranın ne önemi var?" diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size göre! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı görenlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.

 

 

Hangman - Adam Asmaca Seti 3D

hangman_adam_asmaca_seti_3d-9607_491_472.jpg

Adam Asmaca yeniden icad edildi, kurallar aynı ama bu sefer asacağınız adamın kolları ve bacaklarını manyetik olarak takıp çıkarabileceksiniz! En güzel ve en klasik oyunların başında gelen Hangman Adam Asmaca oyunu 3D versiyonu ile karşınızda!

 

Notable Moustaches - Meşhur Bıyık Seti

notable_moustaches_meshur_biyik_seti-9420_300_415.jpg

 

Salvador Dali veya Einstein olmak artık sadece saniyelerinizi alacak! Tek yapmanız gereken komik mi komik Meşhur Bıyık setinden modunuza uygun olan bıyığı seçip takmak, geriye size sadece kahkahaların tadını çıkarmak kalacak.

 

The Digital Age - Dijital Rakamlı Mumlar

the_digital_age_dijital_rakamli_mumlar-9439_372_395.jpg

 

Hep aynı mumlar, hep aynı pasta mı diyorsunuz? Her sene doğum günü pastanızın üzerine yeni yaşınızı gösteren sayıda mum bulmakta zorlanıyor musunuz? 1'den 99'a kadar bütün yaşları yazabileceğiniz bu mum seti ile en sade pastalar bile çok ilginç hale dönüşecek!

 

Massive Heads – Şişme Dev Başlıklar

massive_heads_sisme_dev_basliklar_207.jpg

Partilerde, festivallerde ya da konserlerde kimsenin sizi farketmemesinden mi sıkıldınız? Sıkı durun yerinizde, tam sizin için üretilmiş Şişme Dev Başlıklar karşınızda! Kendinizi bir anda Elvis’e, Afro saça ya da Rasta saça sahip olup tüm ilgiyi kendi üzerinize çekebilirsiniz. Bu başlıklar ile tüm konser ve partiler çok çılgın olacak!

 

 

Fun For Feet - Sıcak Hayvancıklar

fun_for_feet_sicak_hayvanciklar-8593_420_400.jpg

Çocuklarınıza ya da kendinize “Eğlenceli Ayaklar”ı deneme şansı verin çünkü bu terlikler sevimli hayvancık modelleriyle ve ayağı yumuşacık saran yapısıyla dayanılmaz hale geliyor. Eğlenceli Ayaklar, gençler ve kendini genç hissedenler için de mükemmel bir hediye alternatifi!...

 

Floating Rose Spa Light- Yüzen Gül Spa Işığı

floating_rose_spa_light_yuzen_gul_spa_isigi_207.jpg

Tüm o sıkıcı mum ya da tütsüleri unutun! Rahatlatıcı bir etki ya da romantik bir hava yaratmak istiyorsanız tek ihtiyacınız olan Gül Spa Işıkları. Akşam yemeğinizde masanızın üstünde, havuzunuzun yüzeyinde ya da romantik ve özel banyo gecelerinizde kullanabileceğiniz gül şeklindeki harika spa ışıkları sizlerle.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

Fırat Figürü

firat_figuru_207.jpg

 

Her hafta Fırat'ın maceralarını takip eden Fırat hayranlarına müjde! Fırat artık figürü ile sizlerle olacak. Uğur Gürsoy'un Fırat ı her zamanki şirin görünümüylü elinde kocaman salçalı ekmeği ile onu almanızı dört gözle bekleyecek!

 

Angry Birds Mini Plush – Kızgın Kuşlar Mini Peluş

 

angry_birds_mini_plush_kizgin_kuslar_mini_pelus_207.jpg

 

Angry Birds ün tüm dünyaya yayılan oyun çılgınlığı şimdi de peluşları ile sizlerle! Angry Birds ün birbirinden şirin ve kızgın modelleri ile evinizde ve ofisinizde kötü kuşları avlayabilirsiniz. Bu peluşlarla Angry Birds çılgınlığına kendinizi kaptırıp onlarla canlı canlı oynamanın tadını çıkarın

 

Astro Star - Yıldız Işıklandırmalı Projektör

 

astro_star_yildiz_isiklandirmali_projektor_207.jpg

 

Günümüzde şehirlerdeki ışık kirliliği yüzünden pek çoğumuz geceleri gökyüzünde parlayan yıldızları seyretmenin keyfini özlüyoruz. Bu konuda maalesef pek bir şey yapamıyor olsak da hayatlarına yıldızların ışığını yeniden taşımak isteyenler için tek bir çözüm var. – AstroStar.

 

Ear Shaped Case for iPhone 4 - Kulak Iphone Kılıfı

 

ear_shaped_case_for_iphone_4_kulak_iphone_kilifi_207.jpg

 

Görüp görebileceğiniz en ilginç iphone kılıfı karşınızda! Kulak iphone kılıfı ile her telefonla konuştuğunuzda dev kulağınızı tutuyor görünümüzle herkesi şok edin. Ear Shaped iphone Case hem iphone nuzu çiziklere karşı koruyacak hem de size en ilginç iphone kullanıcısı yapacak!

 

 

 

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

 

oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_207.jpg

 

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Ben geçen yıl kendime bunlara benzer bir atkı örmüştüm. Acayip kullanışlı birşey, isterseniz başınıza da sarabiliyorsunuz böylece hem başınızı hem boğazınızı koruyabiliyor. Eğer örgü yapabiliyorsanız çok da basit, öneririm smile.png Yapamıyorsanız da görüyorum sağda solda satılmaya başlamış bunlardan smile.png

 

hediye.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Annemin bana verdiği son yeni yıl hediyesi

 

dsc07760x.jpg

 

Tamamen kendi emeği, hediyeyi de kendi tasarlamış...Bütün malzemeleri hasta hasta çıkıp kendi toparlamış bize sürpriz olsun diye.Doğduğumuz yıldan son yıla kadar her yıldan birlikte bir kare var içinde...film şeridi gibi...

 

Aynısı kardeşimin resimleriyle kardeşimde de var..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.