Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

6 Farklı Doğum Günü Hediyesi


asisedef06

Önerilen İletiler

Yaşgünü olan kişiye vereceğiniz hediyelerle onun bu özel gününü daha da özel kılabilirsiniz. Aşağıda, hediyeyi vereceğiniz kişinin kesinlikle çok hoşuna gidecek ve dış mekanda kullanabileceğiniz hediyeleri listeliyoruz:

 

Küçük doğumgünü çocuğunu macera oyuncaklarıyla büyüleyin

 

Dışarıda oynamayı seven bir çocuk için güzel bir dışmekan oyuncağı büyüleyici bir hediye olacaktır. Bu çocuğa alacağınız bir bisiklet, golf seti, basketbol seti, kaykay, paten, veya havuzda oynayabileceği su oyuncakları doğumgünü çocuğunuz için doğru hediye olabilir. Onun için seçtiğiniz oyuncağın, yıl boyunca küçük yaşgünü sahibinin favori oyuncağı olacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca, çizgi film temalı bir plastik havuz da yaz mevsimi için mükemmel bir hediye olacaktır.

 

6-Farkl%C4%B1-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-Hediyesi-3.jpg

 

Emekliler için bahçe malzemeleri ideal hediye alternatifleridir

 

Emekli olan bir sevdiğinize, 60. Ya da 65. Yaşgününde alacağınız bahçe aletleri vb. gibi hediyeler ideal hediye alternatifleri olabilir. Yaşgünü olan kişinin hobilerini öğrenin ve bu hobiler doğrultusunda bir hediye alarak sevdiğiniz bu kişinin yeni yaşını unutulmaz kılın. Bahçe işlerini seven biri için, bahçe malzemeleri harika hediyeler olacaktır. Bunların dışında marangozluk malzemeleri, oymacılık vb. gibi hobiler için alacağınız malzemeler de bir emekli için başarılı hediye alternatifleri olabilir.

 

6-Farkl%C4%B1-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-Hediyesi-4.jpg

 

Sevdiğiniz kişiyi dış mekanda kullanabileceği alet-edavatlar alarak şaşırtın

 

Dış mekan aktivitelerinde yardımcı olması için alacağınız bir alet, sevgiliniz, arkadaşınız ya da aile üyeniz olsun; yaşgünü olan kişiyi çok memnun edecektir. Su geçirmez saat ya da sualtı kamerası gibi, hayatınızdaki bu özel kişi için alacağınız beklenmedik bir hediye; bu kişiye verdiğiniz önemi göstermenin mükemmel bir yoludur. Hatta eğer isterseniz; su geçirmez bir mp3player, kulaklık ya da eğer yaşgünü olan kişi müzikle ilgilenen biriyse, su geçirmez bir müzik çalar da alabilirsiniz; bunların hepsi harika hediye alternatifleri olacaktır.

 

Yaşgünü olan kişiyi dış mekan aktiviteleri için cesaretlendirecek hediyeler alın

 

Yaşgünü sahibi olan kişiyi, dış mekan hobilerine uygun bir hediye alarak şaşırtabilirsiniz. Hediye alacağınız kişinin hobilerini öğrendikten sonra bu hobiler için nelere ihtiyacı olduğunu araştırın. Kış sporlarını seven kişiler için buz pateni, hokey, kayak ya da snow-board malzemeleri; yağmurluk, uyku tulumu, sırt çantası; motor severler için kask ve ceket; yürümeyi seven kişiler için ise süveter, koşu ayakkabıları veya güzel bir mp3 player, çok uygun bir hediye olacaktır.

 

6-Farkl%C4%B1-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-Hediyesi-5.jpg

 

İsterseniz harika dış mekan dekorasyonları bulabilirsiniz

 

Dışmekan düzenlemeleri ve bahçe işlerini sevenler için; bu amaçlarına hizmet edecek hediyeler çok uygun olacaktır. Bahçe için küçük, sevimli saksılar, patikaların iki yanına koymak için fenerler, bahçe lambaları, bir masa ve şemsiye, ve bahçelerine ekmeleri için alacağınız daha fazla bitki, yaşgünü olan kişiyi çok memnun etmenizi sağlayacaktır.

 

Dışmekan aktivitelerini seven aile üyeleri ve arkadaşlarınızın bu hediyeleri takdir edeceğine emin olabilirsiniz

 

Bahçe süslemelerine ek olarak; ayrıca havuz kenarı veya teras aksesuarları da hediye edebilirsiniz. Bu hediyelere örnek olarak; böcek savar ve dış mekan ses sistemi verilebilir.

 

Gördüğünü gibi, pek çok farklı hediye fikrinden yaşgünü olan kişinin en hoşuna gidecek seçeneği seçmeniz gerekmektedir. Ona ihtiyacı olmayan bir hediye almaktan kaçınmak için; ne istediğini öğrenmelisiniz. Son olarak, vereceğiniz hediyeye bir kutlama mesajı ya da iyi dileklerinizi yazdığınız bir kart ekleyerek hediyenizi kişiselleştirmeyi unutmayın. Bu şekilde vereceğiniz hediye daha sıra dışı ve daha unutulmaz olacaktır.

 

6-Farkl%C4%B1-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-Hediyesi-2.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.