Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asisedef06

Önerilen İletiler

Eşiniz en iyi arkadaşınızdır. Bu dünyada en çok sevdiğiniz ve en çok güvendiğiniz kişi eşinizdir. Ona sizin için yaptığı şeyler için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Bu yüzden, eğer onun hayatında önemli bir gün yaklaşıyorsa, ona hayatınızdaki harika kadına hissettiğiniz bütün hisleri anlatan eşsiz bir hediye vermelisiniz.

 

 

 

 

Eşiniz için en iyi 40. doğumgünü hediyeleri

 

Boş bir gün

 

Erkeklere kıyasla, kadınların hayattaki işleri daha zordur. Hayatlarının her gününde, kadınlar kişisel ve işleriyle ilgili sorumluluklarını yerine getirmek için çok uğraşırlar. Ona ev işlerinde yardım ediyor da olsanız, sorumluluğun büyük kısmı genellikle ondadır. Bu yüzden, eşinize vereceğiniz en düşünceli hediye boş bir gündür. Doğum gününde, ev işleri ve çocuklarla ilgileneceğinizi söyleyerek onun parmağını bile oynatmamasını sağlayın. Kadınları biliyorsunuz, bu tatlı ve düşünceli jestinizi takdir edecektir.

 

Doğum taşı mücevheri

 

Güvenli oynamak mı istiyorsunuz? Eşinizi zarif bir mücevherle büyüleyin. Eşinize doğumtaşının üzerinde olduğu bir yüzük ya da kolye alabilirsiniz. Astrolojiye göre, doğumtaşınızın olduğu bir mücevher size şans getirir. Bu yüzden, 40. doğum gününde, ona doğumtaşının üzerinde olduğu bir mücevher alarak ona şans ve aşk dileyin.

 

Hediye paketi

 

Bir kadını içinde 40 tane favori eşyasının olduğu bir hediye paketi 40. doğum gününde çok mutlu eder. Paketin içine kozmetik, şarap şişesi, el çantası, mücevherler, favori şarkılarının ve filmlerinin olduğu CD ve DVDler, dekoratif bir ayna, fotoğraf çerçevesi, kokulu mumlar, bornoz vb. olaiblir. Eşiniz bir seferde bir çok hediye aldığı zaman, 40. doğumgünüyle ilgili daha da heyecanlanacaktır.

 

Alışveriş cümbüşü

 

Bir kadını gerçekten ne mutlu eder biliyor musunuz? İhtiyacı olan şeylerin yanında ihtiyacı olmayan şeyleri de almak, ödeme konusunda hiç telaşlanmadan. Bu yüzden, eşinizin 40. doğumgünü için bir başka harika hediye ona bir alışveriş merkezine götürmek ve istediği şeyi alma özgürlüğünü ona vermektir.

 

Sürpriz parti

 

Ona bir sürpriz parti düzenleyin! Bu, her erkeğin düşünebileceği en iyi 40. doğumgünü hediyesidir. Bu partiye, bütün yakın arkadaşlarını ve akrabalarını davet edin. 40 yaş bir kadının hayatında önemli bir köşe taşıdır, bu yüzden doğumgünü kutlamaları düzenleyin. Eşinizin hayatını anlatan, yakın arkadaşları ve akrabalarının önceden kaydettiği mesajlarla bir sunum hazırlayın. Fotoğraflarından bir kolaj yapın ve bunu herkesin görmesi için mekanın merkezine koyun. Parti menüsü eşinizin favori yemeklerini içermelidir, ve eğer mümkünse dört katlı bir doğumgünü pastası alın, her kat eşinizin hayatınızın dört çağını simgelesin. Sizin ona bu şekilde kraliçelere layık davranmanız eşinizin çok hoşuna gidecektir.

 

Romantik bot gezisi

 

Eğer romantik bir şey yapmak istiyorsanız, eşinizi bir bot gezisine çıkarmak iyi bir fikirdir. Hayal edin, siz ve eşiniz, güvertede, ay ışığının altında, dalgaların sesiniz dinliyorsunuz. Romantik, değil mi? Bu geziyi daha da özel yapmak için, gemide bir akşam yemeği ayarlayın. İyi kaliteli bir şarap ve bitter çikolata alın. Ona dünyadaki en güzel kadın olduğunu söyleyin ve ay ışığının altında aşk yaşayın! Bu doğumgünü eşiniz asla unutmayacak.

 

Biraz şımartmak

 

Eşiniz için spa’da bir randevu ayarlayın. Vücut masajı, yüz masajı, diğer rahatlatıcı işlemler ayarlayın. Eşinizin hayatta yaşadığı bütün stresten sonra, rahatlatıcı bir banyo ihtiyacı olan tek şeydir.

 

Eşiniz için uygun 40. doğumgünü hediyesini kişiliğine ve zevklerine göre seçmelisiniz. Eğer çok romantik bir eşiniz varsa, bot gezisi harika bir hediye olacaktır. Eğer sevdiği kişilerin yanında olması eşinizi mutlu edecekse, bir parti düzenleyin. Diğer bir yandan, eğer kendi başına bir şeyler yapmayı seven bir eşiniz varsa ona istediği şeyi yapması için bir sertifika hediye edin!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.