Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkek Arkadaşınız için El Yapımı Yılbaşı Hediyesi Fikirleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Sıkıcı hediyelik eşya mağazalarından neden aynı sıkıcı hediyeleri sürekli alasınız ki? Hiç heyecanı yok, tahmin edilebilen bir hediye… O zaman bu yıl klişeleri yıkın ve erkek arkadaşınıza farklı yılbaşı hediyesi vermek için hediyesini kendi ellerinizle hazırlayın.

 

Erkek-Arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1z-i%C3%A7in-El-Yap%C4%B1m%C4%B1-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Hediyesi-Fikirleri.jpg

 

Muhtemelen sizden böyle bir hediye geleceğini tahmin edemeyecektir böylece, onun için çok daha fazlasıyla sürpriz olacaktır ve hediyeniz gerçekten özel kalacaktır. Neden mi? Çünkü kendi hediyenizi kendiniz hazırlamak için çaba harcadığınızda, hediyenizin iyi olmasını sağlamak için; erkek arkadaşınızın seveceği şeyleri daha çok dahil edeceksiniz. Erkek arkadaşınıza hazırlayabileceğiniz el yapımı yılbaşı hediyesi fikri aklınıza gelmeyebilir, sizi çok iyi anlıyorum. İşte size yardımcı olabilecek harika hediye fikirleri. Aşağıdaki önerilerden birini mutlaka beğeneceksiniz. Yılbaşında vereceğiniz hediye kafanızı daha fazla karıştırmadan, aşağıdaki yılbaşı hediyesi fikirlerine bir göz atın:

 

Erkek Arkadaşınız İçin En İyi El Yapımı Hediye Fikirleri

 

El yapımı hediyeler erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en düşünce ve duygu dolu hediyelerdir çünkü onlara emek harcarsınız basitçe bir mağazaya girip satın almazsınız. İşte bu yüzden kişiselleştirilmiş hediyeler harika fikirdir. İşte size erkek arkadaşınız için kendiniz hazırlayabileceğiniz el yapımı hediye fikirleri:

 

Pişirin ve Süsleyin

 

Gerçekten doğrudur ki; erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer. O halde hemen mutfağa koyulun ve ona güzel bir kek ya da kurabiye pişirin. Kocaman kalp şeklinde kırmızı bir pasta hazırlayabilir, üzerine de ‘Seni Seviyorum’ gibi onu etkileyecek şeyler yazın. Ya da yılbaşı tatilinde ve daha sonraki zamanlarda da bozulmadan saklayabileceği şekerlemeler yapın. Böylece şekerlemeden alacağı her ısırıkta sizi hatırlayacaktır.

 

Sevdiği Şarkıları Derleyin

 

Bu bir klişe olabilir ama çok işe yarar. Oturun ve onun sevdiği şarkıların kocaman kapsamlı bir listesini hazırlayın. Daha sonra bu şarkıların hepsini DVD’lere kaydedin. Bu şarkılar sadece ona ait bir koleksiyon olacak. Harika değil mi? Ne zaman en sevdiği şarkıları dinlemek istese, dinlemeye hazır bir halde bulacak.

 

Tişörtüne Grafiti Yapın

 

Bu yolla hediyenizi romantik, eğlenceli, yaramaz ya da vermek istediğiniz her hangi başka bir duyguya bürüyebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken, güzel beyaz bir tişört almak ve satın alacağınız kıyafet süsleriyle yazılar yazın. Çılgınca eğlenceli alıntılar ve deyişler yazabilir, aşk hikayenizi anlatan küçük figürlerle süsleyebilir ya da onun için önemi olan sevdiği barın, okuduğu lisenin, üniversitenin adını yazabilirsiniz. Yılbaşında bir erkeğe verilebilecek en mükemmel el yapımı hediye de diyebilirsiniz.

 

Fotoğraf Çerçeveleri

 

Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz el yapımı yılbaşı hediyelerinden bir tanesi de onun en güzel anlarına ait fotoğrafları bir araya getirmek ve onları kopyalarıyla birlikte çerçeveleyerek ona hediye etmektir. Bu şekilde fotoğrafları sürekli değişebilir ve anılarını hatırlamasına yardımcı olur. Fotoğraf çerçeveleri erkek arkadaşınıza yılbaşında verilebilecek en iyi el yapımı hediyelerden biri olabilir.

 

Fotoğraf Kolajı/Albümü

 

Erkek arkadaşınızın çocukluk fotoğraflarını ve elinizde olan diğer fotoğraflarını bir araya getirip bakın ve gerçekten iyi olduğunu düşündüklerinizi seçin. İlginç başlıklar ekleyerek fotoğraf albümüne yerleştirin ve ona hediye olarak verin. Bahse girerim bu albüme bakmak her zaman hoşuna gidecektir. Bilgisayar yazılımlarını kullanmakta iyiyseniz, fotoğrafları tarayıp bilgisayar programlarında kolaj yapabilirsiniz. İtiraf etmeyebilirler ama bu erkeğe verilecek en iyi hediyelerden biridir.

 

Aklınıza başka el yapımı hediye fikirleri geliyorsa onları bir liste haline getirin ve hemen işe koyulun. Erkek arkadaşınız için bir şeyler örebilir ve kendiniz şarkı söyleyerek bir CD hazırlayabilirsiniz. Bize güvenin, hepsini beğenecektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

benim çok daha farklı düşüncelerim var burda yazamam smile.png

Şimdi çok merak ettim... Bunu söylemeseydin sormazdım biliyorsun ama şimdi söylemek zorundasın yoksa önümüzdeki 365 gün uyku yok... YSG!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.