Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Van için New York'ta söyleyecekler


Radya

Önerilen İletiler

Kardeş Türküler ile Arto Tunçboyacıyan ve ud sanatçısı Ara Dinkjian'ın, 13 Kasım'da New York'ta vereceği konserin geliri Van'daki depremzedelere bağışlanacak.

 

Kardeş Türküler ile Grammy ödüllü müzisyen Arto Tunçboyacıyan ve ud sanatçısı Ara Dinkjian, 13 Kasım'da New York'ta Van'daki depremzedelere yardım konserinde sahne alacak.

Merkezi New York'ta bulunan ve The American Turkish Society (Amerikan Türk Cemiyeti) bünyesinde Türkiye kültür sanatının değişen yüzünü vurgulayan programlar düzenleyen Moon and Stars Project, 13 Kasım pazar günü Kardeş Türküler ile Grammy ödüllü müzisyen Arto Tunçboyacıyan ve dünyanın önde gelen ud sanatçılarından Ara Dinkjian'ı aynı sahnede buluşturan bir konser gerçekleştirecek.

The Kaufman Center'daki Merkin Concert Hall'de verilecek konserin bilet gelirleri, Van'daki depremzedelere bağışlanacak.

 

Anadolu, Orta Doğu ve Balkanlar'ın geleneksel enstrümanları eşliğinde Türk, Arap, Kürt, Azeri, Gürcü, Rum ve Ermeni kültürleri dahil farklı müzikal gelenekleri bir araya getiren Kardeş Türküler'e konserde, vokalde Feryal Akkaya, Fehmiye Çelik ve Vedat Yıldırım, bas gitarda Ayhan Akkaya, kemanda Tevfik Çekiç, bağlamada Barış Güney, perküsyonda Selda Öztürk ve Burcu Yankın, akordiyonda Saro Usta, perküsyon ve vokalde Arto Tunçboyacıyan, ud ve cümbüşde Ara Dinkjian eşlik edecek.

 

ntvmsnbc

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.