Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler için Duygusal Yılbaşı Hediyeleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Hayatınızdaki erkek sizi tamamlayan bir parçanızdır. Hayatınızdaki ilk erkek sizin dünyaya gelmenize vesile olan, koruyucu meleğiniz olan babanızdır.

 

Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-hediye.jpg

 

Hayatınızdaki diğer erkek de sizinle birlikte büyüyen, her gün sizinle kavga etmek için mutlaka sebep bulan ve size duvar olup sizi tehlikeden koruyan erkek kardeşinizdir. Hayatınızdaki bir diğer erkek de şu anda yaşantınızın en iyi ve en kötü anlarını birlikte tecrübe ettiğiniz aşkınız, eşiniz ve ruh arkadaşınızdır. Her birinin hayatınızdaki yerinin önemini bilmeniz, her biri için en mükemmel duygusal yılbaşı hediyesini seçmenizi zorunlu kılıyor. Bu önemli bağlarınız için aşağıda bir çift yılbaşı hediye fikirlerini sıraladık. Bunların okuyun ve hangisinin hayatınızdaki erkeğe bu yıl verebileceğiniz en duygusal yılbaşı hediyesi olduğuna karar verin.

 

Babanız/ Erkek Kardeşiniz için Duygusal Yılbaşı Hediyeleri

 

Yılbaşı aileniz için harika zamandır. Bütün ailenin bir araya geldiği, birlikte eğlenip, barıştıkları ve birbirlerini hatırladıkları zamanlardır. Babanız ve erkek kardeşiniz hayatınıza ilk giren erkeklerden ikisidir. Ucuz kağıtlara sarılmış ucuz hediyelerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Hediyenize biraz düşüncenizi katın, sevimli bir gülümsemeyle ödüllendirilirsiniz ve eğer şanlıysanız, gözlerindeki pırıltılı sevinç gözyaşları yaratabilirsiniz. Aşağıdaki erkekler için duygusal yılbaşı hediye önerilerini okuyabilirsiniz.

 

Her Yılbaşı Videolarını Montajlayın

 

Bu size pahalıya mal olmayacak türden el yapımı bir yılbaşı hediyesidir. Sevdiklerinizi ağlatacak ve mendillerine sarılmalarını sağlayacak bir duygusal bir hediye olacaktır. Evde bulduğunuz bütün eski kayıtların üzerinden gidin. Çocukluğunuzdan geçen yıla kadar kaydedilmiş geçen senelere ait yılbaşı videolarını bulun. Bunları bir araya getirip, düzenleyin. İçinden seçtiğiniz en güzel anları derleyip montajlayın. Evde birlikte izleyin ve erkek kardeşinize ayrı babanıza ayrı CD hazırlayıp, kişiselleştirdiğiniz kutularında hediye edin.

 

Soy Ağacı

 

Babana ya da erkek kardeşine yaratıcı bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, işte bu tam size göre. Etraftan bilgi toplayın ya da bir soy bilimciden yardım alarak olabildiğince eski kuşakları bulmaya çalışın. Bilgi edindikçe çini bir tabağın üzerine kendi ellerinizle sevimli bir ağaç çizin. İhtiyaç duyarsanız, bir hattattan yardım alabilirsiniz. Başka bir tabağa daha kopyasını yapı ve hem babana hem erkek kardeşine ayrı ayrı hediye olarak verebilirsiniz. Onlar için kesinlikle duygusal bir an olacaktır.

 

Nişanlınız/ Erkek Arkadaşınız/ Eşiniz için Duygusal Yılbaşı Hediye

 

Ailenizden sonra hayatınızdaki en önemli figürlerden biri de hayatınızın aşkıdır. Yaşantınızın geri kalanını birlikte geçireceksiniz bu yüzden, sevgiliniz ya da eşiniz için en iyi hediyeyi bulmak istemeniz doğaldır. O sizi tüm kusurlarınızla sever tıpkı sizin onu sevdiğiniz gibi… Bu kutlanası bir aşktır. Ve siz bunu aşağıda sıralanmış olan fikirleri kullanarak sağlayabilirsiniz.

 

Ona Akşam Yemeği Ismarlayın

 

Eşiniz ya da erkek arkadaşınız yemek yemeyi seven biriyse, ya da sevmeyen biriyse, ona hiçbir zaman unutmayacağı romantik bir yılbaşı hediyesi sunabilirsiniz. Sevdiği yemeklerin özel tariflerini annesinden isteyerek, onun en sevdiği yemekleri pişirin. Bu yolla en sevdiği yemekleri en sevdiği şekilde yiyecektir. Buna ek olarak, katır kutur yemeyi sevdiği yiyecekleri pişirin. Keklerden, kurabiyelere, brownilere hatta kızarmış tavuk kanatlarına kadar her şeyi hazırlayabilirsiniz. Ona eşlik edin ve yılbaşınızı cümbüş içinde kutlayın!

 

Kişiselleştirilmiş Dolap Eşyaları

 

Kişiselleştirilmiş eşyalar en popüler Noel hediyelerinden biridir. Ancak, bu yıl, kişiselleştirilmiş hediye kavramını bir basamak daha yukarı çıkarın ve değişiklik yapın. Ne önereceğimizi merak mı ediyorsunuz? Gardırobu için yeni şeyler alın. İç çamaşırından tıraş takımına, üç parça takımını tamamlayacak kol düğmesi ve daha birçok şey satın alabilirsiniz. Aldığınız her şeye onun ismini ya da isminin baş harflerini yazdırarak hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Kıyafetler için metal ya da plastikten ismini işletebilir, hatta kabartmalı yazılar yazdırabilirsiniz.

 

Erkekler için bütün bu duygusal yılbaşı hediye fikirleri işe yarayacaktır. Seçim size kalmış! Biraz ağır bir yükünüz var doğrusu. Mutlu yıllar!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.