Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

18. Doğum Günü için Hediye Seçenekleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Yaşgünleri hayatımızda çok önemli bir yer kaplar. Herkes yaşgünlerini ailesi, arkadaşları ve akrabalarıyla beraber kutlamak ister ve onlardan gelen hediyeler ve iyi dilekler bizi mutlu eder. Hediyeler, yaşgünü kutlamalarının önemli bir kısmını oluşturur. Hediyeler olmadan yaşgünleri biraz eksik kalmış demektir. İnsanlar, yaşgünlerinde birbirlerine olan sevgilerini ve iyi dileklerini hediye şeklinde sunarlar. Bu yüzden özellikle 18. Yaşgününde hediyeler doğumgünü çocuğunun gününü daha özel hale getirir. 18. Yaşgünü hediyeleri sıra dışı ve özel olmalıdır; bu hediyeyi alan kişinin hayatı boyunca hatırlayacağı hediyelerdir; çünkü 18. Yaş kişilerin çocukluklarını terk edip yetişkinliğe adım attıkları önemli dönüm noktalarıdır.

 

18.-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-i%C3%A7in-Hediye-Se%C3%A7enekleri-1.jpg

 

Bu önemli günü kutlamak için en gelenekselinden en yaratıcısına pek çok farklı hediye alternatifi bulabilirsiniz. İşte onlardan bir kaçı: mücevher en yaygın ve en geleneksel hediyelerden biridir. Beğenilmeme riski olmadığı için herkes hediye olarak mücevher vermeyi tercih eder. Eğer hediye vereceğiniz kişi tatlı yemekten hoşlanan biriyse, ona pizza şeklinde bir çikolata verirseniz bu yaratıcı bir hediye olacaktır. Kişiye özel hediyeler de içinde kişisel bir dokunuş için en başarılı 18. Yaş günü hediyeleri arasında sayılabilir. Muglar, fotoğraf çerçeveleri, takvimler, t-shirtler ve gözlükler arasından güzel bir hediye seçip üzerine 18. Doğum günü için bir mesaj yazdırabilirsiniz. Üzerinde oymalar olan bir hediye de iyi bir fikir olabilir. Bir günlük tırmanış ya da paraşüt dersi gibi değişik tecrübeler de başarılı hediye alternatifleri arasındadır. Ayrıca yatırım fonları ya da bonolar da harika hediyeler olabilir.

 

Kadınların zevkleri ve tercihleri çok çabuk değişmeye eğilimli olduğu için onlara hediye seçmek biraz daha zor olabilir. Ancak biraz düşünerek çok başarılı hediye alternatifleri bulabilirsiniz. Bir kadın için en mükemmel hediyeyi seçerken, onun zevklerini ve kişiliğini iyi bilmeniz çok önemlidir.

 

Burada kadınların sevebileceği birkaç alternatifini bulabilir ve bu alternatifler sayenizde düşünmek için çok zaman harcamadan güzel bir hediye alabilirsiniz. Çiçekler bir kadın için en güzel hediyelerden biridir; çünkü bütün kadınlar çiçekleri sever, ama bir buket yaptırırken doğru mesajı verecek çiçek çeşidini seçmeniz çok önemlidir. Çikolata ve tatlılar da bütün kadınların sevdiği şeyler arasında olduğu için güzel bir hediye alternatifi olabilirler. Güzel kokular, parfüm ve kolonyalar kadınları çok çabuk etkilerdiği için böyle bir hediye de alabilirsiniz. Eğer almayı tercih ederseniz, küpe, bilezik, kolye, elmas ya da inciler de bütün kadınların seveceği hediyeler arasındadır. Bir başka hediye alternatifi de çanta veya ayakkabı olabilir. Ayrıca istediği şeyi kendisi alması için sevdiğiniz kadına bir hediye çeki de verebilirsiniz.

 

Aslında, ister 18. Yaş günü olsun; ister bir kadına hediye alıyor olun, hediye seçmek gerçekten zor bir iştir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.