Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türk Oyuncusuna Verilen Değer!


mmomagazin

Önerilen İletiler

Türk Oyuncusu İlgiye Değer!

 

kehanetlogo.png

 

Çok eski değil dünlerimizde yabancı ülkelerin platformlarında bilmediğimiz dillerde oyun oynamaya mecburken, bugün Türkçe içerik ve seslendirmeli oyunları oynayabiliyoruz.

Fakat "Türkiye ve Türk oyuncusu bundan daha iyisine layık değil midir?" sorusunu şu aralar sorma vaktimiz geldi.

Yakın bir tarihte (15-16 Ekim 2011) Türkiye'ye yeni bir Türkçe Online oyun geliyor, adı Kehanet Online. Burada isim ya da içerikten değil tarihlerin önemliliğinden bahsetmek istiyoruz.

 

Oyunu Türkiye'ye getiren yayıncı firma 15 Ekim'de oyunu Türk oyun severlere açıyor fakat bilinmeyen bir yüzüyle. İşte o yüzü anlatıyoruz okumanın vakti geldi.

 

"15-16 Ekim tarihlerinde oyun Türk oyun severlerin hizmetine açıldığında 2 gün boyunca Dünyanın ünlü oyun firmalarının temsilcileri tarafından merkez ofisten takip edilecek. Burada Türk oyuncusunun Dünya Oyun Sektöründeki yeri ve önemini vurgulamak için, oyunu iki gün boyunca oynayacak oyuncu sayısının max. sayıda olması gerekiyor."

 

Tüm bunların ışığında "Sen! Oyuncu arkadaşım, seninde desteğini bekliyoruz Türkiye'de daha kaliteli oyunlar oynamak için sen de bizler gibi 15 Ekim'de oyunda ol."

 

 

Türk oyuncusu kendine sahip çıkıyor!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.