Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Siteni Tanıt Hitini Kap


Salla Gitsin

Önerilen İletiler

merhaba arkadaşlar yeni açtığımız link kısaltma servisi ile para kazanmak artık mümün yada reklam vererek hit kazanmak daha kolay

 

siteadı: KisLink.tk

Açıklama: Link kısalt geçişlerde reklam göster ve para kazan yada reklam ver geçişlerde reklamın görünsün hit kazan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 6 ay sonra...
Tüm markaların servisi olan istanbul anadolu yakası televizyon servisi hizmetinizde!

 

Tv servisi konusunda güvenilir, hızlı, doğru, ekonomik ve kaliteli çözümler üretmeyi vizyon edinen tecrübe ve alanında uzmanlaşmış kadrosu ile İstanbul'da hizmetinizde. Orjinal yedek malzeme kullanmanın verdiği avantaj ve kadromuzun uzmanlığı ile 1 yıl garanti veriyoruz.

 

Ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz >>



Anadolu Yakası Televizyon Servisi - http://www.anadoluyakasitvservisi.com

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
Misafir Anahtarcı Ramazan


Anahtarcı Ramazan, 1998 yılında, 19 yılı aşkın tecrübeye sahip çalışan ve yöneticileri ile İzmir'de kurulmuş olup, aldığı yüksek teknoloji ürünler ile her türlü araç ve ev kilit sistemleri yapabilen bir firmadır.Her marka ve model araca yedek kayıp farketmeden lisanslı cihazlarla anahtar yapabilmektedir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Misafir 3D Modelleme

3D Modelleme konusunda sizlere daima en iyi hizmeti sağlamak ve projelerinize istediğiniz sonuçlara sizleri alana kadar sizlere modelleme ve render konusunda en iyi hizmeti sunmaktayız. 8 yıldan fazla deneyimli animasyon ve modelleme ekibimiz ile sizlerden gelen istekleri en iyi şekilde değerlendirerek sizlerin hayalinizdeki projelerinizin nasıl olacağına dair bilgi ve resimler sunmaktayız. Bina modelleme, render, animasyon ve gibi ileri düzey projelerinizde sizlerin en büyük destekçisi olma yolunda ilerleyen firmamız bir çok alanda yapış olduğumuz projelerin reklamcılık sektöründe yerini almasını sağlamıştır. Belediye ve diğer resmi kurum ve kuruluşların bir çok projelerinin yapımında ve animasyon gibi render ve modelleme hizmeti sağlamakla yetinmeyen ekibimiz sizlerin hayata geçirmekte olduğunuz projelerin duyurulmasında en önemli etkeni sizlere sunmaktayız.

3d Modelleme render konusunda sizlere daima sınırsız hizmet sağlayan firmamız 3D max, Maya, Sketchup, Lumion, Blender, Blender EEE, Unreal Engine, gibi birden fazla modelleme programı ve animasyon programına hakim ekibimiz hizmet alanlarınıza göre sizlere kaliteli hizmet sağlamaktayız. Yaşam alanlarınızda önemli yer alan iç mekanlarınız (daireler) sizlerin hayat tarzınızı yansıtır bizler için en önemli olan etken iç mekan modelleme ve render işlerinizde bizlerin en çok dikkat ettiğimiz nokta kişilerin yaşam tarzları. İç mekan modelleme, render, animasyon gibi işlerinizi en küçük detaylara dikkat ederek sizlere sunmaktayız. Loft Mekan Modelleme, Modern Mekan Modelleme, Bauhaus Modelleme, Klasik İç Mekan Modelleme gibi alanlarda profesyonel olarak sizlere hizmet sağlamaktayız.

http://www.worksdizayn.com


 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 10 ay sonra...
Misafir Ankara Ev Tadilatı

Ankara İç Mimar denilince akla gelen ilk firmalardan bir tanesi Lego İç Mimarlık İnşaat; ofis tadilatı, iç mimarlık, ankara tadilat, ankara dekorasyon konularında uzman ekibiyle hizmet vermektedir. Her türlü tadilat, dekorasyon, iç mimari işleriniz ücretsiz keşif avantajından faydalanabilirsiniz.

https://legorasyon.com sitesini ziyaret ederek yaptığımız işlere göz atabilirsiniz.

Yaptığımız işler;

- iç mimarlık

- tadilat

- dekorasyon

- alçıpan bölme duvar

- ofis tasarımı

- villa tadilatı

- villa iç mimari

 

 

Ankara İç Mimar denilince akla gelen ilk firmalardan bir tanesi Lego İç Mimarlık İnşaat; ofis tadilatı, iç mimarlık, Ankara tadilat, Ankara dekorasyon konularında uzman ekibiyle hizmet vermektedir. Her türlü tadilat, dekorasyon, iç mimari işleriniz ücretsiz keşif avantajından faydalanabilirsiniz. https://legorasyon.com sitesini ziyaret ederek yaptığımız işlere göz atabilirsiniz. "Ev tadilatı kaça mal olur" sorusunun cevabını online ve ücretsiz olarak yanıtlıyoruz. Sizler için geliştirdiğimiz bir ev tadilatı hesaplama yazılımı olan hesapla.legorasyon.com 'u ücretsiz kullanabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...
Misafir psikologmarketi

Terapi Eğitimleri – Psikolog Marketi

 Psikoloji Eğitimleri  – Psikolog Marketi, Uzman Klinik Psikolog Tamer KARAOKÇU tarafından 2019 yılında Psikoloji, PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik), Psikiyatri öğrenci ve mezunlarına yönelik psikoloji eğitimleri,  terapi eğitimleri ,  insan kaynakları eğitimleri, doküman, kitapçık vb. eğitimler alanında hizmet vermektedir. Bunun yanında ARES Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi güvencesindedir.

Psikolog Marketi – Psikoloji Eğitimleri, İstanbul Ticaret Odası ve Gümrük-Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış bir eğitim ticaret sitesidir. ETBİS sitesinden 1 dk içinde sorgulayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Ya da sitenin en altındaki karekoda tıklayarak resmi şirket bilgilerini anında inceleyebilirsiniz.

Sitemiz gerekli SSL ve 3D Secure Güvenlik Sertifikalarına sahip olup güvenli ve hızlı alış veriş için tasarlanmıştır. Bunun yanında Psikolog Marketi, KVKK sistemine kayıtlı veri koruyucusudur. Sitedeki  psikoterapi eğitimleri  ve psikoloji eğitimlerini güvenle satın alarak anında indirebilir ve sertifikalarınızla ömür boyu kullanabilirsiniz. Sitedeki içerikler büyük bir titizlikle uzman psikologlar ve eğitmenler tarafından hazırlanarak sizlerin kullanımına sunulmuştur. Psikoloji eğitimlerinin en uygun ücretlerde olması, herkesin yararlanabilmesi ve bilimin evrenselliği temel ilkemizdir. Psikoloji eğitimlerini satın alıp indirdikten sonra uygulayıcı sertifikalarınız ad soyadınıza özel olarak düzenlenip 1 iş günü içerisinde mail adresinize otomatik olarak gönderilecektir.
Sertifikalarınız ARES Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından onaylıdır. 

Sitedeki tüm doküman,  terapi eğitimleri  ve psikoloji eğitimleri lisanslı olup, Psikolog Marketi dışında satış, pazarlama ve çoğaltma durumunda yasal işlem başlatılır.

Daha fazla bilgi edinmek için Sıkça Sorulan Sorular kısmını inceleyebilirsiniz.

 

Şimdiden İyi Çalışmalar Dileriz.

Psikolog Marketi’nde tüm psikoloji eğitimleri,  terapi eğitimleri  ve insan kaynakları eğitimleri uygulayıcı sertifikalı olup, dijital kaşe ve imzalıdır. Uygulayıcı sertifikası, sizin aldığınız eğitimi uygulayabilecek düzey ve donanımda olduğunuzu göstermektedir. Çalışmak istediğiniz kurum ve kuruluşlarda da uygulayıcı sertifikası şartı aranmaktadır. Psikolog Marketi / ARES Eğitim Merkezi, uygulayıcı sertifikası gerekliliğini karşılayan eğitim dokumantasyonuna sahip olup bu gerekliliği fazlasıyla karşılamaktadır.

Bunun yanında kendi danışmanlık merkezini açmak istediğinizde de danışanlarınız psikoloji eğitimleriniz için bu sertifikasyonlara sahip olup olmadığınızı merak edebilirler. Sitemizden her hangi bir eğitimi satın aldığınızda en geç 1 iş günü içerisinde uygulayıcı sertifikanız tarafınıza, imzalı ve kaşeli olarak (adınıza düzenlenip) mail olarak gönderilmektedir.
Daha fazla bilgi ya da sorularınız için sitemizin iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Psikolog Marketi – Uzman Klinik Psikolog Tamer KARAOKÇU

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.