Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Siteni Tanıt Hitini Kap


Salla Gitsin

Önerilen İletiler

  • 3 yıl sonra...
  • 2 ay sonra...
Misafir onlineizleriz.biz
Evde tek başımıza kaldığımız zaman yaptığımız şeylerin başında film izlemek gelir. O anki ruh halimize bağlı olarak seçtiğimiz en güzel film izleriz. Arkadaşlarımızın önerdiği filmleri ararız anlatılanı bulmaya çalışır en güzel film için uğraşırız. En sonunda güzel bir film görür, hemen araştırmaya başlar ve film hakkındaki yorumları okuruz. Doğal olarak sonunda filmi izleriz. Kimi zaman yerlere yatarcasına güler; kimi zaman ise ağlarız. Ama her şeyden önce izleyeceğimiz filmi seçeriz. İnternetten güncel filmleri arar, sitelerden yorumlara ve önerilere bakarız. Film izlerken kalite ve memnuniyet ararız. Donmadan izlemek ister, film hakkındaki yorumları merak ederiz hatta aramızda IMDB puanına dahi bakmak isteyenler olabilir. Bu isteklerimizi karşılayabilmek için farklı sitelerden farklı içerikleri araştırmak gerekiyor. Bu da izleyiciyi uğraştırıyor. İzleyici sadelik ve kolaylık arıyor.

 

 

Son zamanlarda artan online film siteleri kalite yarışında hızla ilerliyor. Her gün yeni ve farklı özellikler çıkartarak kullanıcılarına hizmet için uğraşıyorlar. Sizlere en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. En güncel filmleri ekleyerek sizlerin güncelden kopmamanızı sağlıyor, en sevilenleri ekleyerek film seçiminde size yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Muhteşem kategori özelliğimiz ve arama bölümümüz ile sizleri işin kolayına kaçırıyoruz ve film izleme zevkini zorluk çıkarmadan sizlere sağlıyoruz. Sade ve şık tasarımımız ile sizleri kalite ve memnuniyetle buluşturuyoruz. Web sitemiz sayesinde hd film izlemenin tadına varacaksınız. Sitemiz artık online film izleme merkezi olacak. Yerli yabancı bir çok filmi en kaliteli ve donmadan izleme artık fazla uzakta değil. Kalite artık parmaklarınızın ucunda. 

 

 

Dünyanın bir çok ödüllü filmi sitemize eklenmiş durumda ve bir çok film isminde google aramalarında üst sıralarda bulunmakta. Favori siteler arasına girmeye aday olan sitemize günlük eklediğimiz filmler sayesinde güncelliğini korumakta. Siz de online olarak film izlemeyi seven, filmleri takip eden, kendi kendine filmlere yorum yapan kaliteli izleyicilerdenseniz tam yerindesiniz. Ayrıca bir çok film sitesinde olmayan yeni ve muhteşem bir özellik sizleri bekliyor. Kalite bölümümüzden hangi kalitede film izlemek istiyorsanız buradan seçip o kalitedeki filmleri izleyebilirsiniz, örneğin hd film izle. Türkçe altyazılı filmlerimiz tamamen çevrildiği dile profesyonel kişilerce çevrilmektedir. Bu sayede filmdeki anlam bütünlüğü korunmuş ve film orjinalini kaybetmemiştir. Sitemizi diğer sitelerden ayıran diğer bir özellik ise filmlerin üzerine gelince film hakkındaki bir çok bilgiyi herhangi bir tıklama ve araştırma yapmadan bulabilmenizdir. Bulabileceğiniz bilgiler arasında ; Filmin yayın tarihi, IMDB puanı, konusu, kategorisi gibi özelliklerini görebilirsiniz. Sağladığımız bu kolaylıklar bizleri filmde öncü yapıyor siz değerli izleyicilerimizi ise mükemmel bir film aşığı yaparak sinema izlemenizi sağlıyor.

 

 

Artan film sitelerinin yanında bizim sitemizin kalite farkını sizlere elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Yaptığımız araştırmalar sonucunda kullanıcının istekleri doğrultusunda şekillendirdiğimiz sitemiz yeni uygulamalara açık bir şekilde yoluna devam etmektedir. Yakın zamanda yapacağımız yeni projeler sayesinde kalitemize kalite katacağız. Siz değerli kullanıcılara ise bir tık ile online film izlemenin keyfine varmak kalacak. Artık siz de sitemizin diğer kullanıcıları gibi site, site dolaşmayın tek site belirleyin oradan izleyin filmlerinizi bu sayede sitedeki filmlere yorum yaparak kullanıcılar arasında editör olarak da tanınabilirsiniz. Kaliteli yorumlarınızı faklı sitelere değil tek siteye yaparak kendinizi geliştirip başkalarına da örnek olabilirsiniz. Film izlemek bizim sitemizde çok farklı. Başka sitelerde izlersin ama burada yaşarsın. Size filmi düzgün izleten tek adres.

 

Hepinizi eklediğimiz filmlerle iyi seyirler ve eğlenceli zamanlar dileriz.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

GevezeForum altında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye'de genel forumlar arasında ciddi yer edinmek isteyen forum sitemize hoşgeldiniz. Site üzerinde herkesin işine yarayacak araçlar ile birlikte çok sayıda paylaşım kendine yer bulmuştur. 

Gevezeforum.Com sitesinde yer alan başlıca kategoriler: Haber, eğlence, kadınca, sağlık, din, müzik, eğitim, otomobil, spor, oyun, teknoloji ve webmaster şeklindedir. Tüm bu kategorilere dair birbirinden değerli içerikler DeliForum.Com ziyaretçilerine sunulmuştur. 

GevezeForum.Com webmaster kitlesinide unutmamış. Webmasterlar için sitelerini tanıtabilecekleri Toplist'e de sitelerini ücretsiz ekleyebilir ve dilerlerse forum üzerinde bulunan Site Tanıtımları alt kategorisinde de sitelerini tanıtabilirler.

Sitede yer alan faydalı içeriklerden bir tanesi de güncel proxy listesi sayfasıdır. Bu sayfa üzerinde, çok sayıda günlük aktif proxy ip adresi ziyaretçilere sunulmuştur.

İnternet üzerinde yer alan forum siteleri arasından GevezeForum.Com forum sitesini ön plana çıkaran, site üyeleri arasındaki samimi ilişki ve sitedeki son derece eğlenceli olan ortamdır. Bu güzel ortamda, son derece faydalı içerikler de bulunabilecektir.

Forum sitelerine ilgi duyuyorsanız, siz de bu siteye kayıt olarak yeni paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sitede son derece eğlenceli bir ortam mevcuttur. Tüm sıkıntınızı ve stresini gidermek, diğer site üyeleriyle sohbet ederek eğlenmek adına bu siteye kaydolmanızı tavsiye ediyoruz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tarihte bugün neler oldu, Tarihi Olaylar, Doğumlar, Ölümler, Tarihi ve özel günler ve Osmanlı Tarihinin tüm olayları, bilmedikleriniz, duymadıklarınız, Tarihe dair ne varsa hepsi Türkiye nin en büyük tarih sitesi Sessiz Tarih de. eklersen sevinirim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir çekilişler dünyası

Yanınızda bulunan fırsatlanan haberiniz var mı? Yoksa öylesine etrafınıza bakınıp gidiyor musunuz? Kaç kişinin hangi fırsatları kaçırdığı bilinmez ama siz onlardan olmayın. Ne mi anlatmak istiyorum, elbetteki çekilişler kampanyalar konusuna dikkat çekmeye çalışıyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Cerean Bayilik Veriyor web sitesi

Cerean Enerji, Hüsnü Özyeğin’in kurucusu olduğu Fiba Holding şirketler grubuna bağlıdır. 2009 yılında aldığı Elektrik Toptan Satış ve Tedarik Lisansı ile bugün tüm Türkiye’de elektrik enerjisi üretimi ve serbest tüketicilere* ilk elden satışı faaliyetini yürütmektedir. Cerean Enerji, abonelerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetin yanısıra müşteri memnuniyetini kâr etmeye tercih ederek Türkiye’yi “ZAMLANMAYAN ELEKTRİK” ile tanıştırmıştır.

 
Peki nedir bu Zamlanmayan Elektrik? Aboneliğini Cerean’a taşıyanların elektrik fiyatları sabitlenir ve zamlardan etkinlenmez. Yani elektriğini Cerean Enerji’ye taşıyan aboneler zammı unutur. Kafası da cebi de rahat eder.
 
Daha detaylı bilgi için 444 27 96 nolu Müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Ya da bize bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım.
 
*Serbest tüketici nedir? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından her sene belirlenen bir limit üzerinde elektrik kullanımı yapan aboneler, elektrik tedarikçilerini değiştirme hakkına sahiptir. Bu limit şu anda aylık 130 TL ve üzeri faturalar için geçerlidir. Bu limitin 2016 yılında sıfırlanması beklenmektedir.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir Etüd Bilişim

Site Adı: Etüd Bilişim – Teknoloji Kiralama Hizmetleri

Başlık: Etüd Bilişim – Teknoloji Kiralama Hizmetleri

Açıklama: İhtiyaçlarınıza göre kısa ve uzun dönem kiralama, proje hizmetleri

Email: [email protected]

Adres: Nurtepe Mah. Alibeyköy Cad. Çam Sok. No35/A Kağıthane İstanbul / Turkey

Telefon: +90 212 266 07 77 Faks: +90 212 347 99 65

Kuruluş Tarihi: 1988

Kiralama: Etkinlik Kiralama, Kurumsal Kiralama, Proje Servisleri, Çözüm Servisleri

Ürünlerimiz: Görüntü Sistemleri, Bilişim Ürünleri, Mobil Ürünler, Konferans Sistemleri, Ofis Ekipmanları, Ağ Ekipmanları, Kablosuz Görüntü

Çözümlerimiz: interaktif Çözümler, Sosyal Medya Çözümleri, Konferans Çözümleri, Kayıt Çözümleri

 

Etüd Bilişim;

Etkinlik ihtiyaçlarınıza yönelik özel IT servis ve görsel sunum çözümlerini sunmakta aynı zamanda yazılım servisleri vermektedir.

 

Birçok etkinlikte bilişim ve görsel sunum teknolojilerini, Özel yazılım ve donanım hizmetleri vermektedir.

 

Etkinliklerinizde hedef kitlelere daha etkili şekilde ulaşmanıza yardımcı olmayı ve benzeri birçok organizasyon düzenleyebilmenize yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ FAN SİTESİ 
Eylül ayında başlayacağı duyurulan ve başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi için oluşturduğumuz eskiyadunyaya.com isimli web sayfama nasıl buldunuz.Sitemde Eşkiya Dünyaya dizisi, dizi oyuncuları,dizi fragmanları,diziden haberler,oyuncu replikleri, eşkiya dizisi bölüm özetleri ve eski bölümler,bölüm tahminleri, izleyici yorumları, gibi bir çok kategoride bir çok haber resim ve video yer almaktadır.Sitem hakkında olumlu yada olumsuz görüş ve önerilerinizi bilhassa bu işlerde acemi olduğum için tavsiyeleriniz bekliyorum. www.eskiyadunyaya.com

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

Dekorasyon haberlerini veren bir sayfadır,Sayfada güncel dekorasyon Fikirleri ve Ev dekorasyonu resimleriyle tanıtım yapılır.

 

Web sayfası ; 

http://modadekorum.com/

Dekorasyon Fikirleri,Mutfak Dekorasyonu,Bahçe & Balkon Dekorasyonu, Mobilya Önerileri,Duvar Kağıtları,Pratik Bilgiler,Çocuk Genç Odaları ve Bir Çok Ev Dekorasyon Aksesuarlarının Paylaşıldığı Blog Sayfası.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
http://modadekorum.com/ 

Dekorasyon Fikirleri,Mutfak Dekorasyonu,Bahçe & Balkon Dekorasyonu, Mobilya Önerileri,Duvar Kağıtları,Pratik Bilgiler,Çocuk Genç Odaları ve Bir Çok Ev Dekorasyon Aksesuarlarının Paylaşıldığı Blog Sayfası.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...

SRN Reklam tüm reklam çözümlerini sizinle buluşturmaya hazır. Sizinde Reklam & Tanıtıma ihtiyacınız varsa uğramadan geçmeyin.

 

(Matbaa-Promosyon Baskı, Dijital Baskı, Grafik Tasarım, Prodüksiyon Hizmeti, Web Tasarım & Yazılım)

www.srnreklam.com
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

En güzel tatillerin geçirildiği unutulmaz anların yaşandığı kapadokya bölgesinde mutlaka balon turu yapmalısınız. Bu sayede bölgenin en iyi yerlerinden en güzel fotoğrafları çekebilirsiniz.

Hızlıca rezervasyon yaptırmak için girebilir , rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Hem de en uygun fiyat garantisiyle.

http://www.balonturufirsati.com
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
İMPLANT DİŞ  TANITIMIDIR.

 

Müşteri odaklı kaliteli, güvenilir, ve hasta ile fikir alış verişinde bulunarak implant diş sektöründe yıllardır kalite politikamız doğrultusunda hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimizin amacı hastayı daha sağlıklı bir implant dişe sahip olmasını sağlamaktır. 

 

Güvenilir bir diş hekimine ihtiyaç duyuyorsanız sadece bizlerin referanslarını kontrol ederek bakabilirsiniz. İmplant diş hizmetinde iddaa etmiyoruz kesin çözüm sunuyoruz.

 

Profesyonel Diş Hekimi Nihat ÖZÇETİN kontrolü altında yapılan implant dişlerin etkisini anlayacaksınız profesyoneller ile çalışmanın garantisini veriyoruz.

 

İmplant diş fiyatları nedir ? emek ve çaba gösteren bir sektör olduğundan dolayı fiyat aralıkları vidaların ve malzemelerin kalitelerine göre değişmektedir. Peki bu kaliteleri neye göre hesaplıyoruz. Örnek verecek olursak titanyum vidaların sınıfa ayrıldığı gibi yapay dişlerinde bir sınıfı mevcuttur ve bunlara göre fiyat aralığı belirlenmektedir. Piyasada bir den çok hekim olduğundan fiyat aralıkları genel anlamda sektörde aynı olup müşteriye odaklı çalışılarak yerli ve yabancı diş kalitesine göre fiyatlarda değişmektedir.

 

Ağız sağlığına önem veren kişiler ve/veya müşteriler tarafından ilk merak edilen tek şey fiyat olduğundan fiyatlarımız da hastayı üzmeyecek bir şekilde belirlenmektedir. Fiyatlarımıza KDV dahildir, aslında tek bir şeyide unutmamak gerek kaliteli ve uzman bir hekim ile çalışıyorsanız fiyat konusuna fazla takılmamanızı öneriyoruz.



web adresimiz : http://implantsdis.com

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir Beyler Soruyor

 BeylerSoruyor.com Soruları olan beylerin sorularını yazıp tavsiyelerde bulunarak birbirlerine yardımcı olmaları için kurulan platform Siteye üye olup soru sorabilir, cevap verebilir, yazılar yazarak görüşlerini paylabilirsiniz... flowers.gif

http://www.beylersoruyor.com/
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Yeni internet sitemiz burtakitap yayındadır.

Burtakitap.com

 internet sitesinde yeni çıkacak kitaplarin tanıtımlarını, tarih, siyaset, kültür, arkeoloji, dil ve edebiyat gibi güncel konular hakkinda detaylı ve edebi bir dille yazılmış makale yazılarını bulabileceksiniz.
Ayrica yazar Miraç Demirbaş'ın yazdığı ve çıkardığı kitaplar hakkinda bilgi ve yazarin yeni çıkaracağı kitaplar hakkinda ön tanıtım yazılarını bulabileceksiniz.
"Burtakitap.com" internet sitesinin , Blog sayfalarında güncel konular üzerine makaleler ve tartişma forumları üzerine yazılar bulabilecek, Türk tarihinin gizlenen ve bilinmeyenleri ile ilgili detayli ve akademik yazilar okuyabilecek ve gerçek Türk tarihi hakkinda derinlemesine bilgi edinebileceksiniz.Tarih,siyaset, siyaset bilim,arkeoloji,kültür, dil ve edebiyat üzerine en detayli kaynaklardan biri olmaya aday "burtakitap.com" internet sitesi , bu konulara heves duyan, veya akademik araştırma yapan, milli tarihimiz ve milli kültürümüz hakkında gerçek bilgi edinmek isteyen herkes için gerçek, doğru, güvenilir bir bilgi kaynağı olacaktır.

Sitemizi mutlaka takip ediniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Özel Tasarım Aksesuarlarla Tarzını Yansıtın

Günlük hayatta kullanmakta olduğunuz aksesuarlar sizi ifade eder ve her zaman tarzınızı yansıtır. Herkesin kendine göre bir zevki ve yansıması vardır kimi daha şık görünmek için aksesuar kullanırken kimisi de tesbih gibi kendini ağır gösterecek aksesuarlardan hoşlanır. Bu tarz ürünleri hem kullanırken hem de hediye edebilirsiniz. Hediye seçimi her zaman çok zordur sevdiğiniz birine ya da bir yakınınıza ne alsam diye çok fazla düşünmenize gerek yoktur güzel bir bileklik ya da tesbih çok uygun olacaktır.

Hem herkesin severek kullanabileceği bir ürün hem de çok fazla bir maliyeti yoktur. Günümüzde çok güzel ve kişiye özel aksesuarlar yapılmaktadır ancak bunları bildiğiniz ve güvenilir yerlerden alın. Bu konuda tecrübeli firmaları tercih ederseniz uygun fiyatlara kaliteli ürün almış olursunuz. Ayrıca bu tarz ürünlerde modayı da yakından takip etmelisiniz 2017 model ürünlerin hepsini sayfamızda çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. En güzel tesbihler en şık bilekler ile tarzını yansıtacaksınız. Türkiye’nin en kaliteli ürünleri sizlere sunmaya devam ediyoruz. Özel tasarım bileklik ve tesbihleri sitemiz üzerinden 7/24 sipariş verebilirsiniz.  Bu tarz ürünleri kesinlikle merdiven altı yerlerden temin etmeyin hem sağlığınıza zarar verir hem de çok kalitesiz oldukları için birkaç kullanım sonrasında elinizde kalabilir. Çok ucuz ürünlerde her zaman sorunlar yaşanmaktadır sitemiz üzerinden aldığınız tüm ürünler en iyi kalitededir ve uygun fiyatlara satılmaktadır. Her zevke ve gönle hitap eden ürünlerimiz vardır Osmanlı tuğrası doğal taş tesbihler, Retro deri bileklikler sizleri de çok etkileyecek.

Kehribar tesbihlerimizde sizlere ayrı bir hava katacak ve tarzınızı yansıtmaya yardımcı olacaktır. Özel siparişler ve sormak istediğiniz her şey için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.  Ücretiz kargo avantajlarımızı ve indirimli ürünlerimizi kaçırmayın yeni ürünler ve indirimler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız sayfamızı mutlaka yakından takip etmelisiniz. Türkiye’nin en iyi takı ve aksesuar firması olarak sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz. Sizlerde şıklığı, gösterişi ve tarzı bizimle yakalayın her zaman farkınızı belli edin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.