Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Burcunuz nasıl bir aşk kadını olduğunuzu anlatıyor...


Radya

Önerilen İletiler

Aşk ruhumuza değdi mi değişiyoruz. Burçlar tabii ki hormonlarımızı etkilemiyor belki! Ama beklentilerimize dair ip uçları veriyor. Biz kadınlar aşkı nasıl yaşıyoruz acaba?

Koç kadını

Cana yakın olduğunuz bir gerçek. Tabi mesafeli tavrınızı ortaya koymak istemediğiniz sürece. İkişkilerinizde sorunlar sizden kaynaklıysa bunun sebebi savaşmayı, üstelemeyi seven yapınızla alakalı. Altta kalmak sizin için mümkün gözükmüyor. Gururlusunuz. Affetmek yerine kapı çarpar gidersiniz. Ancak çok sevdiğiniz biri için sabırlı davranabilirsiniz ki bu durumda da ara ara hükmetme egonuz devreye girecektir. Çekici, enerjik ve kıskanç tavrınız bir erkek için ne kadar erişilmez ve tapılası bir kadın tarzı yaratıyorsa bir o kadar da 'Bu kadın beni çok zorlar.' imajı çiziyor. Biraz daha ılımlı ve uyumlu davranmanız ilişkilerinizde sizi birer adım ileriye taşıyacaktır. Bir erkek sizi neden tercih eder? Bitmek tükenmeyen enerjiniz, dişi tavrınız ve güçlü karakteriniz var. Her şeyden öte sevdiğiniz erkeğe her şeyi ile sahip çıkar, sever ve korursunuz. Bu yıl, 9 Haziran, 27 Eylül ve 7 Ekim aşkın büyüsüne kapılacağınız günler olacak. Evlilik hayatında Koç kadını ile en uyumlu burç Terazi erkeğidir. Bununla birlikte Koç kadınları, Aslan ve Yay erkeklerinde de tutkulu bir aşkı bulabilir.

Boğa kadını

Boğa kadınları genel anlamıyla aşk konusunda duyarlı olur ve hasas davranır. Erkeğini memnun etmek içim tüm sınırlarını zorlar. Siz Boğa kadını, eşinize saygı duyar ve sadık kalırsınız. Bunun yanında bakımlı ve iyi giyinmeyi seven bir kadınsınız. Peki ilişkinizde neden problemler yaşıyorsunuz? Çünkü hiddetiniz dağları bile deviriyor. Eşinize ya da beraber olduğunuz kişiye lüks isteklerde bulunuyor olabilirsiniz. Çok aşık olursanız erkeğinizin kölesi olabilecek kadar gözleriniz kapanabilir. Siz mantıklı ve seçkin bir kadınsınız, kim olduğunuzu asla unutmayın. Sizinle beraber olan erkek ne kadar şanslı olduğunun farkında olmalı. 25 Ağustos, 10 Eylül ve 26 Ekim aşkın kapınızı şiddetle çaldığı günler. Evlilik konusunda Akrep erkeği ile uyumlu ve tatmin edici bir hayat sürdürebilirsiniz. Başak ve Oğlak burçlarıyla da uyum yakalamanız mümkün.

İkizler kadını

Kendinize güvenen, neşeli, zevkli bir kadınsınız. Bir de erkekleri yıldırabilen o ukala tavrınız olmasa... Bir erkeği ilk adımda kendinize çeken özelliğiniz zekanız ve üstün iletişim yeteneğiniz. Ya diğer adımlar? Sizi eşinize bir sevgiliden çok arkadaş tavrı ile yaklaşan kadınlardansınız. Bunun sebebi kendinize olan güveninizden de kaynaklanıyor. İlişkilerinizde evlilikten kaçan tavrınız, bir gün sizi evlilik kapısından içeriye sokucak adamı beklemekten de alıkoymaz. Sizin istediğiniz evlilik, yaşayan ve sabit olmayan ilişki üzerine kurulu olmalı. Eşinizle gezmeyi ve alışveriş yapmayı istersiniz. Uyumlu bir aşkı yaşadığınız an hem kendinizi hem de karşı tarafı her daim mutlu kılarsınız. Yeniliklere açık tavrınız ilişkinizi her zaman taze tutar. Bir erkek sizi, ancak sizden olgun, zeki ve yetenekliyse mat edebilir. Bu yıl, 1 Temmuz, 17 Ekim, 23 Kasım ve 31 Aralık aşkın elinden tuttuğunuz günler. Evlilik konusunda Yay ve Kova burçları, İkizler kadını için tatminkar olabilir. İkizler kadının en uyumlu olduğu burç ise Terazi.

Yengeç kadını

Ne kadar anaç ve evinize bağlı olduğunuzu bilmeyen kalmadı. Aşk ve ilişkiler konusunda hayatın neresindesiniz? Romantik, yavaş yavaş sokulan, duyarlı ve gerçekten aşık bir kadınsınız. Sevgiliniz sizin kıymetlinizken, evlenip aile olduğunuz zaman kıymetliniz çocuklarınız ve aileniz oluyor. Bu durum ilgiye alışmış bir erkeği boşluğa bırakabilir. Erkeğinizi hâlâ eskisi gibi önemsediğinizi belli edecek şekilde davranmaya devam etmelisiniz. Sevginiz asla bitmez, her geçen gün artarak devam eder. Bazen sevginizi göstermek konusunda çekingen davranabiliyorsunuz. Sizi anlamak için en az sizin kadar duyarlı olmak gerekebiliyor. Yengeç kadınları, sezgileri ve üstün sevgi gücüyle erkeğinin ne istediğini daha o konuşmadan anlar ve yerine getirir. Sizden kaynaklı problemler kıskançlığınız ya da aşırı sahiplenici karakterinizden dolayı yaşanıyordur. Bu konularda kıskanç sevgili gibi değilde sırdaş bir arkadaş gibi sevdiğinize yaklaşmaya çalışmanız daha yararlı olur. 4 Temmuz, 13 Ekim ve 24 Aralık aşkın kapınızı çaldığı günler. Oğlak ve Boğa erkeği evlilik konusunda sizi mutlu eder. Balık ve Akrep burcu sizin gibi duyarlı olduğundan Yengeç kadınını iyi anlarlar.

Aslan kadını

Aslan kadını Aslan erkeğine göre daha baskın karakterli olur. Aslan kadının da öncülük özelliği değil de gurur daha yoğun barınır. Siz Aslan kadınları dikkat çekicisiniz. Parayı ve lüksü seversiniz. Aşka gelince cesur davranırsınız. Kendinize uygun gördüğünüz, paralı, mevki sahibi, size cömert davranan erkeklere yönelirsiniz. İkili ilişkilerde yaşadığınız sorunlar, sizi kısıtlamaya çalışan kıskanç davranışlar karşısında gösterdiğiniz tepkiler kadar karşınızdaki kişiye fazla dürüst ve açık tutumunuzdan da kaynaklanıyor olabilir. Yumuşak ve sokulgan görünüşünüzün altında hırçın bir tavır da yatar. Evlendiğiniz kişinin kariyerini destekler, eşinizin yükselmesi için çaba sarf edersiniz. Para sizin için önemli olduğundan hırs ve azimle hem kendi geleceğiniz için mücadele verir hem de eşinize de yol göstermeye çalışırsınız. Eşinizin güçlü ve güvenebileceği sağ kolu olursunuz. 31 Temmuz, 16 Ağustos ve 3 Aralık aşkta şanslı olduğunuz günler. Kasım ayında sürpriz romantik bir kaçamak yaşayabilirsiniz. Akrep burcu erkeği ile aranızda güçlü bir duygusal bağ kurulabilir. Evlilik konusunda Kova erkeği Aslan kadınını mutlu edebilir. Yay ve Koç burcu ile uyum sağlarsınız.

Başak kadını

Karşımızda zarafet ile dillere destan bir hanımefendi var. Tabii Başak kadını bir o kadar da zorlukları olan bir kadın. Evi derlemek toparlamak konusunda üstünüze yok. Aile konusunda ilk etaplarda çekingen ve kuşkucu davranıyorsunuz. Her şeyin mükemmel olamayacağını kabul etmeniz gerekiyor. Eşinizin sizi korumasını, çok sevmesini ve size özen göstermesini istersiniz. Karar vermekte yaşadığınız zorluk karşı tarafın düşüncesinde karşıklığa neden olabilir. Siz aşık olmaktan korkarsınız. Bilinmeyen sizi korkutur. Olaylara akılcı çözümler bularak yaklaşmayı seversiniz. Aşkın havai ve mantık dışı ruhu sizi ürkütür. Ürkersiniz çünkü belli etmediğiniz kırılgan yapıya sahipsiniz. Hayatınızı birleştireceğiniz adam kesinlikle güvenilir ve yumuşak başlı olmalı. Kısıtlamalarınıza karşın 30 Kasım ve 30 Aralık tarihleri aşkın ruhunuzu ele geçireceği günler. Balık erkeği ile çok mutlu bir evlilik yaşarsınız. Oğlak ve Boğa uyumlu olduğunuz burçlar. Yay erkeği size duygusal anlamda destek verici yaklaşır.

Terazi kadını

Görünüşünüze önem verdiğiniz kadar da zeki ve çarpıcı bir kadınsınız. Abartılardan uzak anlayışlı tutum sergiliyorusunuz. Üstelik adalet duygunuz çok gelişmiş olduğundan aldatmaz ve yalan söylemezsiniz. Sevdiğiniz erkek, büyük ihtimalle çevresi tarafından da sevilen ve saygı duyulan biri olmalı. Evinizi paylaştığınız kişi mutluluğunuz için uyumlu ve anlayışlı davranmalı. Ne kadar mütevazi gözükürseniz gözükün düşünceleriniz için savaşmayı bilirsiniz. Yapılan hata karşısında özür bekler ve hata sizin ise özür dilemeyi de bilirsiniz. İstikrar, dürüstlük ve saygı ilişkide ihtiyaç duyduğunuz kavramların başında gelir. Bu yıl aşkı 7 Ağustos ve 24 Kasım tarihlerinde dolu dolu yaşayabilirsiniz. Genelde en uyumlu olduğunuz burçlar İkizler ve Kova burcu iken evlilik hayatınızda seçiminizi Koç burcundan yana kullanabilirsiniz.

Akrep kadını

Gizemli ve seksi tavrınız her erkeğin aklını başından alabilir. Duyarlı ve duygusalsınız. Bir o kadar da kinci ve kıskanç tutum içindesiniz. İki ucu yayan bir ok gibi onikiden vuracağınız noktayı arıyorsunuz. Yüksek enerjinizi sadece istediğiniz zaman açığa çıkartıyorsunuz. Genel hatlarıyla mütevazi bir tutum sergilersiniz. Aşka gelirsek yakmak kadar bu uğurda yanmayı da göze alırsınız. Sezgileriniz güçlü olduğundan sevdiğiniz kişinin gözlerine bakmanız sizi en doğru kararı almanızı sağlar. Siz gerçek sevgi uğruna birçok şeyi göze alabilecek bir aşıksınız. Tutku sizin vazgeçilmeziniz. Bu yıl, 8 Haziran ve 16 Aralık günü aşka doyarken, 4 Temmuz günü de tutkulu unutamayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Evlilik ve ilişkilerde en uyumlu olduğunuz burç Yay burcu. Yengeç ve Balık erkeği ile de uyum sağlarsınız.

Yay kadını

Yay erkeğine göre yay kadını daha tutarlı ve dengeli olur. İlişkilerinizde dostluk kurabilmek sizin için önemlidir. Bilgi de sevgi de karşılıklı paylaşılmalı. Tek tarafın otoriter olduğu ilişki sizi sıkar. Hareketli ve enerjik yapınızın altında utangaç bir çocuk barınır. Sizi seven ve anlayan bir erkek en çok da bu yönünüze hayran kalır. Yalan söylemek sizin için gereksiz bir davranıştır. Yalanın karşısında sessiz kalabilirsiniz ama artık o kişinin karşınıza çıkmasını istemez ve onu hayatınızdan uzaklaştırırsınız. Bundan sonra söylenecek söz kalmamıştır. Siz Yay kadınları her şeyi açık yaşarsınız. Kısıtlanmak hiç hoşunuza gitmez. Siz verebileceğiniz dostluğu, sevgiyi, hoşgörüyü zaten karşı tarafa aktarırsınız. Sizinle olacak kişinin size güvenmesi kadar kendisine de güven duyması gerekir. 30 Temmuz ve 23 Kasım tarihlerinde aşk ummadık bir anda kalbinizi çalabilir. Evlilik konusunda hayatınızı sıkılmadan devam ettireceğiniz burç İkizler olabilir. Koç ve Aslan ile genel anlamda anlaşırsınız. Kovanın zeki ve bilge tavrı sizi kendisine hayran bırakır.

Oğlak kadını

Oğlak kadını kalıcı ilişkilerin peşinden koşar. Gel-gitler siz oğlak kadınlarına göre değildir. Böyle ilişkiler sizi hem yorar hem de yıpratır. Evlilik konusunda üstünüze düşen sorumluklaradan kaçmadan fazlasını üstlenirsiniz. Aile hayatı kadar kariyer hayatınızda sizin için büyük önem taşır. Partneriniz kariyeriniz konusunda size anlayışlı yaklaşmıyorsa evde küçük küçük tartışmalar yaşanabilir. Oğlak kadını, karşısındaki erkeğin güçsüz olmasına tahammül edemez. Siz Oğlak kadınları yaşam yolunda eşinizle beraber yan yana yürümeyi tercih edersiniz. İlişkinizin eksik yönlerini anında tespit eder ve gidermeye çabalarsınız. 23 Mayıs, 18 Haziran ve 22 Aralık aşka kucak açtığınız günler. 9 Temmuz tarihinde ateşli bir gün yaşayabilirsiniz. Koç ve yengeç burcu ile mutlu bir evlilik sürdürebilirsiniz. Başak ve Boğa genelde uyumlu olduğunuz burçlardan.

Kova kadını

Siz Kova kadınlarından kormak gerek. Her şeyi devirebilir veya yüceltebilirsiniz. Çevrenize olan yararınız kendinize olan yararınızdan daha fazla. Beğeni toplamak sizin için önemli. Gerçekçi iltifatlar hoşunuza gider ve duymak istersiniz. Partneriniz size önemli olduğunuzu hissettirmeli. Daha evlenmediyseniz çok genç yaşlarda evlilik kararı almak sizi sonradan üzebilir. Kova kadını 30'undan sonra evlenirse mutluluğu yakalar. Siz Kova kadınları aldığınız karar ile ilgili kafanızda soru işareti bırakmaya dayanamazsınız. Kesinlikle yaptığınız işten, sevdiğiniz adamdan emin olmak istersiniz. Şüphe size zarar veren bir olgudur. Kıskanç ve kuşkucu değilsinizdir. Karşı taraftan açıklık ve dürüstlük beklersiniz. Eşiniz sizinle gurur duyuyorsa sizden mutlusu şu kainatta bulunamaz. 3 Haziran, 29 Temmuz ve 13 Kasım aşkın kollarınıza atılacağı günler. Yay burcu ve kendiniz gibi Kova burcu ile mutlu ve uyumlu bir evlilik yürütebilirsiniz. Aslan, İkizler ve Terazi burcu uyumlu sağlayacağınız burçlar.

Balık kadını

Uyanma vaktiniz geldi de geçiyor bile. Kurduğunuz hayaller gerçekleşmeyince kırılıyorsunuz. Kendinizi bu kadar harap etmeyin. Siz zaten sizi anlayacak, koruyacak ve kırmayacak biri ile beraberlik yaşarsınız. Sevdiğiniz adam kişiliğinize çok ters biri olmamalı. Alımlı ve güzel bir kadınsınız. Romantik davranışlarda bulunur, romantik adımlar beklersiniz. Çabuk kırıldığınız için karşınızda ki kişi sizi anlamalı, kafanızdaki soru işaretlerinize cevap bulmalıdır. İlgiye ihtiyaç duyarsınız. Aşk ve sevgi sizin hayatınızda kalıcı olmalı. Yüreğiniz hep aynı tazelikte pır pır ötmeli. Yoksa depresyona bile girebilirsiniz. Küçük yanlış anlaşılmaları bile içinizde dert edersiniz. Kesinlikle çocuk değil dişi bir kadınsınız. Zaman zaman kadın olmanın duygusuyla sevdiğiniz kişiye yaklaşın. Böyle davranmanız ilişkinizi alevlendirecektir. 22 Haziran, 18 Ağustos ve 5 Kasım tarihleri size aşk dolu günler yaşatacak. Evlilik konusunda Başak burcu ile mükemmel bir uyum yakalarsınız. Akrep ve Yengeç erkeği sizi iyi anlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.