Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

LEVHA


Radya

Önerilen İletiler

Sokakta bir kadın gördüm. Pis kokulu bir alt geçidin girişinde mendil açmış dileniyordu. Boynunda ''KÖR'' yazılı bir levha asılıydı. Hemen altında farklı bir el yazısı küçük harfleriyle bir sır fısıldıyordu: ''Ben bir sahtekarım!''. İlk düşüncem merhametten nasibini almamış bir kendini bilmezin zavallı kör kadına adi bir eşek şakası yaptığıydı. Biraz sonra aslında kör numarası yapan kurnaz kadınınhem körlüğü hakkındaki olası şüpheleri gidermek hem de daha çok merhamet ve para toplamak için bu notu kendi elleriyle yazmış olabileceğini farkettim. Her iki durumda da parayı hakettiğine kannat getirerek yaşlı kadının mendiline bir milyon lira bıraktım.

 

Sokakta bir kadın gördüm kendisi gibi yaşlı olan kocasına sarılmış yürüyordu. Kadının boynundaki levhada ''KÖR'' , adamınkinde ise ''SAĞIR'' yazıyordu. Bu uyumlu çiftin ev yaşamlarını hayal ederek oyalandım.

 

Bişeyler atıştırmak için gittiğim büfedeki satıcının önünde ''PİS'' yazdığını görünce iştahım kaçtı. Sipariş vermek yerine uydurduğum bir adresi sordum. büfecinin tarifini dinledikten sonra oradan uzaklaştım. Yorgundum. Bir banka oturup etrafı seyrettim önündeki ''CEHENNEMLİK'' yazısını tespih çeken elleriyle kapatmaya çalışan takkeli bir adam, mini etekli, göğüs dekolteli ve ''FRİJİT'' tabelalı bir kadının kalçalarını dikizliyordu. Paydos saati olduğu için park ''PARAGÖZ'' patronlar, ''TEMBEL'' memurlar, ''KOCA DELİSİ'' sekreterler, ve ''İŞ-GÜÇ SAHİBİYMİŞ GİBİ YAPAN'' işsizlerele doluydu.

 

Bir ara göğüslerindeki harfler''ÜÇKAĞITÇI'' diye bağıran bir orjinal parfüm satıcısını ve ''YALANCI'' fısıldayan bir falcıyı başımdan defetmekle uğraştım. Yanıma ''GEVEZE'' bir yaşlı teyze oturunca aceleyle kalktım. İş olsun diye bir dükkandan içeri bakarken vitrinin camından kendi yansımamı gördüm. Boynumda asılı levhada '' AKIL HASTASI'' yazıyordu.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.