Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Pes 2011 Ps 2 ( Pro Evolution Soccer ) - 3 Alt. Link


slomx

Önerilen İletiler

pes-2011.jpg

 

 

Daha üst konsollarda ve platformlar da oyunu baştan aşağı değiştiren PES, PS2'ye dokunmamış. Zaten bunca senedir aynı oynanışa sahip harika bir oyunumuz bulunuyor. Artık PS2'nin son senelerin de ufak hatalarını da düzeltmez oldular. Bu seride de pek dokunmamışlar. Zaten bu ufak incelememiz de daha çok modlardan bahsedeceğiz..

 

Evet! Hayallerimiz ve Gerçekler!

 

Uzun bir zamandır hayalini kurduğumuz şey bir nevi oldu aslında: Türkçe oyun. Evet oyun Türkçe. Sonunda Konami oyunun Türkiye'de ki fan sayısını anlayınca böyle bir işe kalkışmış. Çok doğru ve çok güzel bir iş olmuş tebrikler Konami..

 

Yeni Gelen Modlar!

 

Oyuna girdiğiniz zaman sizi güzel bir müzik eşliğinde hoş bir menü ile karşılıyorlar. Menü'nün arka planında kapak da olduğu gibi Messi bulunuyor. Messi'nin bulunduğu 4-5 tane daha arkaplan bulunuyor. Onları göz zevkinize göre değiştirip, menüye koyabilirsiniz.

 

Oyun da Became a Legen'den sonra bir de World Player eklenmiş. Bu mod da istediğiniz herhangi bir oyuncuyu alıp, onun tek başına yönetebilirsiniz. Became a Legend'de kötü özelliklerle oynayan oyuncular, bu modda Messi'yi alıp şov yapabilirler. Tabi sizlere arada yapmanız gerkenleri söylüyor. Örneğin bugün 1 gol at vs vs..

 

Şampiyonlar Ligi'nden sonra bu sefer de Güney Amerikalı'ları sevindirecek güzel bir mod yapılmış: Copa Libertadores.. Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan bu mod da oynanabilen takımlardan birini alıp maceraya başlayabilirsiniz. Hem de lisanslı olarak.

 

Bercame a Legend ve Şampiyonlar Ligi de modlarımız arasında.

 

Hala aynı eksi(-)'ler

 

Yıllardan beri bezdiğimiz bu lisans işi bu seride de çözülmemiş. Ayrıca kadrolar yine tam anlamıyla güncel değil.

 

 

PES-2011-den-ilk-ekran-goruntuleri-100602011619.jpg

 

PES_2011_PC_PS2_PS3_PSP_Wii_Xbox_360_E3_2010_official_video_game_preview_trailer_HD.jpg

 

11265637968595649697.jpg

 

 

Tarih: Düzenleyen: Freyja
Telif hakkı nedeniyle linkler kaldırılmıştır.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.