Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FEAR 3 (2011/ENG/RUS/)


slomx

Önerilen İletiler

9-1.png

 

 

Alma bekliyor ve terör yeni bir düzeyi ve cehennemi kabus üzerinden yamyam kardeş savaşı olarak yetişir. Birlikte mücadele ya da bükülmüş anne yüzleşmek için ölümcül bir misyonu tek başına ölür. Oyuncular Point Man, insanüstü refleksleri ile genetik olarak geliştirilmiş asker ve zaman işlemek için yetenek, ya da kardeşi Paxton Fettel, inanılmaz psişik güçlere sahip bir doğaüstü varlığın undead ruhun rol alabilir.

 

Canlılar Alma meydan okumaya ve ağır silahlı asker kohort Poyntman, FEAR seçkin bir savaşçı ve onun kan kardeşi, yamyam Paxton Vettel cesaret edemedi. Onlarla birlikte, size hareket en modern ve yıkıcı silah seti gerçek bir katliam düzenlemek için harap şehir ve sayısız düşman sokaklarında gitmek zorunda. Olarak ortak akışı ve online savaş çeşitli modları için verilen ilk kişi efsanevi tuğla-avı eylem üçüncü bölümünde heyecan verici tek oyun ek olarak.

 

Temel Özellikler:

- Kan, F.E.A.R. Derin çalıştırır F.E.A.R.: Derin çalıştırır 3 FEAR tanımlayan tüm ayırt edici özelliklerini sunar Marka: korkunç paranormal deneyim, çılgın mücadele ve dramatik bir hikaye.

- Alone Korku Yüz Asla: F.E.A.R. | Veya karşı oyuncuların kendi oyun hem de onlar witha € oynayan oyuncuların deneyim etkileyen belirgin farklı yetenekleri verir derin, sosyal oyun: 3 Iraksak Co-op tanıtan marka geliştirir.

- Çılgın Combat: Aktif 360 derece kapak, asker ve paranormal düşman bir ordu karşı karşıya sınıf mekanizma mücadele yardım oyuncu evrimsel ağır çekim modları, puanlama sistemleri ve iyi.

- Almaverse Deneyimi: oyun dünyası Almaverse lekelenmiş olan, alternatif boyut nerede Almaâ € ™ s psişik özü beslenir. Yeni uğursuz ve fantastik düşman yaratıklar olarak dogmus Almaâ € ™ s çarpık zihin gerçeğe dökmek ve panik yoğunlaştırmak.

- Üreme sistemi: Tescilli teknoloji tek başına veya bir arkadaşı ile oynarken izolasyon ve öngörülemezliğine duygusunu artırmak için rastgele olaylar oluşturur ve her zaman oyuncular ile oynamak yeni deneyimler sunar.

- Masters of Horror: Efsanevi yönetmen John Carpenter ve yazar Steve Niles FEAR almak uzmanlık ve rehberlik 3 â € sonraki seviyeye ™ s yoğunluğu. Niles ana karakter motivasyonları ve aile dinamiklerinin ortaya bükülmüş hikayesi ortak yazar ve Carpenter maksimum anlatım ve korku faktörü sinematik zanaat oldu.

 

Sistem Gereksinimleri:

- İşletim sistemi: Windows XP (SP2) / Vista / 7;

- İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz ya da eşdeğeri Athlon X2;

- RAM: 2 GB;

- Sabit disk: boş alan 10 GB;

- Video: 512 MB video belleği, DirectX 9.0 (GeForce 8800GT veya Radeon HD3850) için destek;

- Ses kartı: DirectX 9.0 uyumlu;

- DirectX: DirectX 9.0c

 

Özellikler RePacks:

* Ses kalitesi% 100

* Video kalitesi% 100

* Özel yükleyici

Ek Softa ile * Kurulum (DirectX, Visual C + +)

* Bütün şekilde kayıt muhafaza

* Masaüstünde kısayol ya da Başlat menüsü üzerinden oyun başlatın

* Kurulum Kurulum 512 MB RAM gerektirir

8 min * kurulumu (a, s)

* Logo gelişme, tüm diller Rusça hariç -? Ve İngilizce arayüz - ses

* Yazar Repacka: Fenixx

 

 

 

 

 

 

Tarih: Düzenleyen: Freyja
Telif hakları nedeniyle linkler kaldırılmıştır.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Warner Bros, F.E.A.R. 3 için sıradışı bir reklam kampanyası yürütüyor. Daha önce film kalitesinde çekimlerle oyun için görüntülerin bu kadar iç içe geçtiği bir reklam kampanyası düzenlendiğini hatırlamıyorum. Warner Bros'un F.E.A.R. 3 için oyun haricinde birde F.E.A.R. film projesi mi var yoksa F.E.A.R. 3 sinematikleri gerçek görüntülerden mi oluşacak? Warner Bros'un, F.E.A.R. 3'ün tanıtımı için geniş bir bütçe ayırdığı kesin.

 

F.E.A.R. 3 te dikkatimi çeken özellikler...

 

Yenilenmiş Bir Yapay Zeka

 

F.E.A.R 3 'te ki düşmanlarımız genel olarak ucubelerden ve askerlerden oluşuyor. Oyun boyunca ağırlıklı olarak eli silahlı askerlerle çatışıyoruz diyebilirim. Karşımıza çıkan düşmanın yapay zekâ seviyesi, oyunun zorluk seviyesi en zor da iken bir hayli iyi. Tabi ki zorluk seviyesini düşürdüğünüzde, karşınıza çıkan düşmanın yapay zekası da o derecede azalıyor. O yüzden oyunu en kolay zorluk seviyesinde oynayıpta, " bu ne biçim yapay zeka gibisinden bir yargıda bulunmanız doğru olmayacaktır.

Karşımıza çıkan düşmanlarımız bizimle açıktan çatışmak yerine siper arkasına girerek çatışmayı tercih ediyorlar. Aynı bizim yaptığımız gibi siperler arası geçiş yapıp, siper arkasından sadece silahlarını göstererek karambole ateş açabiliyorlar. Uzun lafın kısası, Day 1 Studios'un yapay zeka konusunda da iyi bir iş çıkardığını söyleyebilirim.

 

Yenilenmiş Bir Siper Sistemi

 

F.E.A.R 3 , modern fps türünde bir yapım. Yani oyunu oynarken ekranınız da can göstergesi falan bulunmuyor. Eğer yoğun ateş altında kalırsanız ekranınız kızarıyor. Kendinize saklanacak bir yer bulamazsanız kısa süre sonra ölüyorsunuz. Eğer oyunu co-op modunda oynuyorsanız, arkadaşınızın sizi gelip kurtarması için belli bir süreniz oluyor. Bu süre içerisinde arkadaşınız sizi gelip kurtaramazsa ölüyorsunuz.

 

Ekranınız da silah, mermi ve nişangâhınızın yanında bulunan zamanı yavaşlatma barları bulunuyor. Bildiğiniz gibi, Pointman'in ilk oyundan beri zamanı yavaşlatma gibi bir huyu bulunuyor. Zaten bu özellik Pointman'i süper asker statüsüne sokan en önemli özellik. Bu özellik sayesinde kalabalık düşman gruplarının arasına dalıp bir kaç tanesini kısa süre içerisinde indirebiliyorsunuz. Ayrıca ölmek üzereyseniz bu özelliğiniz sayesinde ateş altından kısa süre içerisinde kaçabiliyor ve canınızı kurtarabiliyorsunuz.

F.E.A.R 3 'te karşımıza çıkan en büyük yenilik ise oyundaki siper sistemi. Aslında F.E.A.R 3, ilk iki oyuna kıyasla bir hayli farklı bir yapım. Ama gelin görün ki bu farklılıkların pek çoğu seriyi ileri götürmek yerine geriye götüren cinsten. O yüzden ben sizler için bu yeniliklerden olumlu olanlarını seçeceğim. Neyse, siper sistemi demiştik. Evet, F.E.A.R 3'te ki siper sistemi, fps oyunlarında eşine az rastlanan türden bir rahatlığı bizlere sağlıyor. Gears of War serisindekine benzer bir siper sistemini oyuna adapte etmeye çalışan Day 1 Studios ekibi bu uğraşlarında bir hayli başarılı olmuşlar. Oyunda hemen hemen her nesnenin arkasına siper alabiliyorsunuz. Bu kimi zaman bir kutu, kimi zaman bir masa, kimi zaman ise bir araba olabiliyor. Ayrıca siperler arasında geçişte yapabiliyorsunuz. Orjinal oyun piyasada 90 TL civarında satılıyor.

 

F.E.A.R 3 multiplayer deneyimi olarak, fps oyunlarında pekte rastlayamadığımız nitelikte modlara sahip. Özellikle arkanızdan gelen toz bulutuna yakalanmadan ilerlemeye çalıştığınız modda hem gerilimli dakikalar yaşıyor, hem de takım arkadaşlarınızı geride bırakmamaya çalışıyorsunuz. Fakat şunu da belirtmek isterim ki, modların farklı deneyimler sunuyor olması, bu modların uzun oynanış süreleri vaat ettiği anlamına gelmiyor. Yani oyun içerisinde bulunan online modların öyle sarıcı, uzun süre devam ettirici bir etkisi bulunmuyor.

Oyun hakkındaki genel yoruma gelecek olursak, F.E.A.R 3'ün serinin diğer oyunlarına nazaran çok daha farklı bir atmosfere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Day 1 Studios ne yazık ki bu oyunda klasik F.E.A.R havasını pek yakalayamamış. Oyunu oynarken hiç ürküp, gerilmiyorsunuz. Oysaki ilk 2 F.E.A.R oyunu öylemiydi? Neyse, oyuna fps açısından bakarsak olumlu bir gelişim içerisinde olduğu da bir gerçek.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.