Φ erguvena Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 Patates püresinin nesi tartışılacak diyebilirsiniz. Fakat patates püresinin macun gibi bir kıvamı ve ağızda eriyen bir tadı olması için püf noktası sütte haşlamak. Bir çok tarif lezzetli bir püre yapmak için tereyağı, süt ve kaşar eklemeyi öneriyor. Fakat suda haşlanmış patates çoktan içine suyu çekmiş oluyor ve ne eklerseniz ekleyin o lezzeti elde edemiyorsunuz. O nedenle patates püresi yapılırken mutlaka sütte haşlanması gerekiyor. Tarif Linki: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4531&ord=id&asc=DESC Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2011 Bende süt ve yağı sonradan ilave ediyorum, bir kere de sizin önerinizi deneyeyim bakalım. Teşekkürler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mutfaksefi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 çok leziz görünüyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.