Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Online Oyunlar Tek Başlık Altında


LaRsiE_

Önerilen İletiler

Allods % 100 Türkçe Seslendirme

Oyuna başlamak için Allods Online'da aktif bir hesabınızın olması gereklidir. Bunun için buraya tıklayarak kaydınızı yapın. Burada seçtiğiniz kullanıcı bilgileri forum için de geçerlidir. Hesabınız size 8 ayrı karakter yaratma imkanı verir. Kayıt işlemini başarıyla tamamladıktan sonra bir sonraki basamağa geçebilirsiniz.

 

Rusya’nın en başarılı oyun stüdyolarından olan Astrum Nival tarafından hazırlanan Allods Online yine aynı stüdyo tarafından 90’ların sonunda PC platormu için piyasaya sürülen Rage of Mages serisi taban alınarak geliştirilmiş fantastik bir MMORPG oyunudur. Fantastik öğelerin bilim kurgu unsurlarıyla harmanlandığı destansı bir evrende geçen Allods Online, Rusya’da aldığı ödüllerin yanı sıra birçok online oyun profesyoneli tarafından son zamanların en iyi online oyunlarından biri olarak gösterilmektedir.

 

allods.jpg

 

Allods Video Tanıtımı

http://youtu.be/52K1-vDync4

 

Oynamak İçin Tıklayınız

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Rappelz Online Oyun % 100 Türkçe

 

img_prologue.jpg

 

Başlangıçta sadece Yaradılış ve Yıkım vardı ve bu unsurları zapt etmek için iki tanrı. Sonrasında tanrılar takipçilerini insanlarla buluşmaya yolladılar ki onlara uygarlıklarını inşa etmeye yardımcı olsunlar diye. Bu takipçiler Devalardı, ışığın temsilcileri ve Asuralar, karanlığın temsilcileri.

 

Çalkantılı bir dönemden sonra Gaia halkı daha huzurlu günlerine kavuştu.

 

Bu genç halkın içinden bir Cadı doğdu, Gaialı kadın Işığın ve Karanlığın Tanrıları tarafından kuralan düzene karşı ayaklandı. Güçleri müthişti ve sarf ettiği kelimeler çok büyük çapta bir topluluğu etkisi altına aldı, öyle ki Devalar olsun Asuralar ve Gaialılar onu yakalayıp susturabilmek için birleşmek zorunda kaldılar. Cadı ve orduları sonunda mağlup oldular ama savaşın ruhlarda bıraktığı izler sonsuza dek ruhlarda kalacak.

 

Yıllar sonra...

 

Cadının kelimeleri hala Gaialıların hafızasında, "Ya cadı haklı idiyse?" sorusu halen cevap bulamadı.

 

http://youtu.be/JYrrTLtd7AA

 

Oyuna Ücretsiz Giriş İçin Tıklayınız

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DarkOrbit % 100 Türkçe

Yabancı galaksilerde üstleneceğin misyonlar için kendini hazırla! DarkOrbit uzay oyununda çekişmeli uzay savaşları, tehlikeli uzaylılar, tanımlanamayan olaylar ve zorlu görevlerle dolu bir dünya seni bekliyor.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

AssaultCube savaş oyunu

 

AssaultCube.jpg

AssaultCube savaş oyunu, biraz Counter Strike benzeri bir savaş oyunu olarak biliniyor. Tekli ve çoklu oyuncu desteiğinin yanında bot desteği ile rahatlıkla oynayabilmenizde hiç bir engel çıkmıyor.

http://youtu.be/PTOSDkRV_AM

 

Oyun Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gitar Tutkunları için Frets on Fire

 

çinizdeki müzik yeteneğinizi ve kabiliyetinizi ortaya çıkarmanız için hazırlanmış eğlenceli ve keyifli bir oyundur. Oyunda parmaklarınızı çok hızlı şekilde kullanarak ekrana gelen notaları basmalısınız ve bu şekilde sizde oyunda sanal bir rockstar olabilirsiniz. Oyunda topladığınız yüksek puanları oyunun sitesine yollayarak sıralamaya girebilir ve bu sayede internette adınızı da duyurabilirsiniz ve rockstar olabilirsiniz. İlk önce bu oyun geliştiricileri tarafından Playstation oyun konsolu için geliştirilmiş olup PS`de bir gitar aparatı ile oynanıyordu. Fakat oyun çok tutunca yapımcıları oyunun bilgisayar versiyonunu da yapma ihtiyacı duydular. Oyunun oynanışında önce klavyenizi elinize bir gitar tutar gibi alıp F1, F2, F3, F4, F5 ve “Enter” tuşlarını kullanıyorsunuz. Notalara F tuşları ile Enter tuşu ise “Pick” işlemine yarıyor.

 

Oyun oldukça eğlencelidir ve kesinlikle keyifli vakit geçireceksiniz. Guitar Hero I ve II şarkılarını da bu oyuna yükleyebilirsiniz.

 

Sistem Gereksinimleri :

 

- DirectX destekli ses kartlarında çalışır

 

- 128 mb ram gereksinimi vardır.

 

 

 

fretsonfire4.png

Oyun Video Tanıtım

 

http://youtu.be/LWowbQkuwwo

 

Oyun Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Scorched3d

Scorched3D'ye hoşgeldiniz , Kavrulmuş dünyanının yeniden 3 boyutlu yapılmış hali. Topçu tarzı oyunlara alışık olmayanlar için, oyun mantığı yok edilmeden cephede diğer tüm tankları yok etmek. çeşitli savaş başlıklarını hedeflerinize fırlatırken yer çekimi, rüzgar, arazi ve düşmanlarınızın savunmasını hesaba katıp bunu başarabilirsiniz. Görevin tankını gücünü belirleyerek eğimlendirmek ( atışın için kararlaştırılan momentum enerjisi, birincil olarak uzaklığı belirler), Kardırma (atışınızın eğimini belirler), ve 3B doğası gereği yeni bir Scorched3D ögesi açı (hareket halinde iken atışınızı sağa yada sola ayarlar). Hala tankınızı nasıl kullanacağınızı, kamerayı nasıl kullanacağınız bilmelisiniz, ve kullanıcı grafik arayüzünü okumalısınız. Bu rehber ana şeylerin nasıl olduğunu size anlamaya çalışacaktır.

 

Scorched40.1-1-large.jpg

City-38.jpg

 

http://youtu.be/I_A02O7LIxo

Oyun Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • Admin bunu başlık sabitlikten çıkardı
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.