Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ttnet'e yazılan şikayet formu.


safaks

Önerilen İletiler

Ben Ali Kaya İşleyen. Daha evvel başka bir firmaya yazdığım şikayet formu internete düşmüş. Orda İşliyen olarak geçmiş soyismim. Burda önemli olan bu mektubun ardından benim değil sizin isminizin artık ne hale geleceğidir. Mahkemeye verebilirsiniz. Ben sizin değilim ve her türlü eleştriye ve yediğim haltların tazminatını ödemeye hazırım. Diğer firmaya yazdığım şikayet formunu başkası nete yaymış o da beni şımarttı doğrusu oldukça beğenildi. Bunu ise ben kendi ellerimle yazıp kendi ellerimle internete yayıyorum. 6 aydır Evliya Çelebi gibi ordan oraya fırlattınız beni. Türkçe yazdım olmadı, Kürtçe yazayım dedim anlamamazlıktan gelirsiniz, İngilizce yazayım dedim o kadar gelişmemişsiniz. En güzeli sizi sizin silahınızla vurmak. Yani ttnet bağlantısı üzerinden ses getirmek. Fakat mermi yerine şarjöre mizah dolduruyorum. Sizin hizmet anlayışınızın eşdeğer olduğu yüzyıl dilinden yazmaya karar verdim. Evliya Çelebi edası, Nasreddin Hoca anlayışı ve derviş selamı ile; (Not: İnternete tercümeleriyle atılmıştır)

 

Huu!!!

Evvelaa namzetlimin(nişanlımın) İskenderiye’den Harput’a (İskenderun’dan Elazığ’a) hicret etmesi sonucu, akitli(sözleşmeli) ttnet bağlantısınıda hicrete uydurma gayreti bizi katletti. Güz mevsimi boyunca Alem-i Ulul Arz’ımız(internetimiz) sarılmadı(bağlanmadı). Bizde çağrı elçisi ile (müşteri temsilcisi ile) görüştük. Bizi telekom cemiyetinin sarayına yönlendirdi. Saray muhafızlarını aşıp mülkiyenize vardık görüştük. Bizi mülkiyede yüce makama terfi edilmiş beylerbeyine teşfik ettirdi. Beylerbeyi papirus üzerine bir ferman yazıp saray yönetimine iletti. Sonra Alem-i Ulul Arz’ımız bağlandı. Lakin hemen bir vakte kadar yine kesildi. Çağrı Elçisini arayınca Çeri’nin bize ilettiği hayret-ül ejjayıp cinsindendi. Sizin cemiyete 3 fatura borcunuz var dedi. İki tanesini ödeyin açılsın dedi. “Külli kafir cemiyet”. Biz 3 ay alem-i ulul arz kullanmadıkki dedik. Yinede ödeyin sonra biz açınca size geri veririz dedi. Bizde Keloğlanın merhameti ve saflığı ile iki faturayı ödedik. Alem-i ulul arz yine sarılmadı. Bidaha aradık. Çerinizde ferman padişahındır bişey yapılamaz dedi. Biraz acizane-i tacizde bulununca fermanı yazıp Kuvai Çözüm cemiyetine iletti. Çözüm atlıları bizi aradı ve dedi ki; “ey müşteri siz hicret ederken bizim İskenderiye’deki Telekom cemiyetindeki memur işlem yapmamıştır. Derhal tekrar Telekom cemiyetine başvurun”. Bizde gönlümüzdeki sitemleri ve içimizdeki küfr-i kültürümüzi belirten mağduriyetimiz ile slm verdik. “Ey kendini firma sanan cemiyet; siz ki bizim alem-i ulul arz’ımızın ödenmemiş faturadan dolayı kapandığını ilettiniz. Şimdide bu mu çıktı”. “Evet” diye yanıtladı çözüm-ül çeri. “Hele siz bi Telekom cemiyetine gidiniz” dendi. Bizde Telekomu yol eyledik bu sene şarkısı eşliği ile atımıza binip saray binasına ulaştık. Ordaki mülkiye elemanı bize “bende bi ferman yazam” diye başladı yazmaya. Bu nasıl bir firmadır ki yüreğimize bu ateşi düşürür. Ocağımıza kaktüs ağacı diker. Velaa yine sarmadılar. Bizde bu defa mazuriyetvar zerre kom (sikayetvar nokta com) adresinden bir sahifelik 778850 referans numaralı bir e-ferman ilettik. Bu defada sözde cebimizden aranmışız ama töbe bize dönen olmadı. Cebim ne çaldı ne de zangırdadı(titredi). 2 mevsim vaktidir sizinle uğraşırız. Lakin biçare gezeriz. Netimiz bağlansa bile iki aydan bu yana kapalı olan vakitler için size bir akçe ödemeyeceğim. Hele bi açılsında o faturalar için ben size tekrardan bi haber salarım.Ben Diyarbekir'de ikamet ederim. Namzetlim ise Harputta. Lakin numaramızda 4*********tür. Bu mektuptanda eğer bişey anlamazsanız size bi güvercin salacam. Oda olmazsa Telekom’u yakıp İmparator Neron’u gölgede bırakacam. Neronun giden namı için İtalya ile diplomatik ilişkilerdeki tüm zararları ödeyeceğimi burdan taahüt ediyorum. Bu sayede çıkan yangın vasıtası ile dumanla son bi haberleşme yaparız. Ya da Harput'taki Telekom sarayına erişmektense burdaki Telekom sarayına kılıcımı çekip girmek isterim ama toplar tüfekler çıktı yiğitlik kayboldu. Bundandırki sizi bombalamak isterim.Huuuu!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.