Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Popüler web sitelerinin burçları


Önerilen İletiler

Facebook , Twitter , Google gibi bilinen popüler web sitelerinin burçlarını yazmışlar

 

 

En çok popüler olan web girişimlerine astrolojik bir bakışla yaklaşacağız.Büyükten küçüğe yaş sıralamasını baz alarak hazırladığımız yazımız , listemizdeki en eski girişim Yahoo ile başlıyor:

 

 

 

1. Yahoo

 

1 Mart 1995 tarihinde doğan Yahoo ,herkesle iyi geçinen bir burç olarak ön plana çıkan balık burcunda olan Yahoo hakkında hafızamızı yokladığımızda Microsoft ve Google ile arama ortaklığı kurduğu haberler gözümüzün önüne geliyor.

 

2. Google

 

27 Eylül 1998 doğumlu olan Google , Terazi burcunda. Terazi burcu genel olarak “denge”ye önem veren bir burçtur. Kararlarını ölçüp, biçen ve denge kurarak karar veren Google , arama motorunda tamda bu özelliğini yansıtmasıyla başarıyı yakaladı. Denge’yle birlikte gelen adalet duygusu Google’ın kullanıcı ile ilişkilerinde titizlikle uygulamaya çalıştığı bir özellik.

 

3. LiveJournal

 

Listemize bir blogging servisi olan LiveJournal ile devam ediyoruz. Yeni girişimleri ve doğumu temsil eden burç olan Koç burcunda doğan LiveJournal 15 Nisan 1999 tarihinde yayın hayatına girerek İlk blogging servislerinden biri olmuştu.

 

4. Deviantart

 

Dünyanın en büyük Dijital Sanat Komünitesi sayılan ve 7 Ağustos 2000 tarihinde yayınlanmaya başlanan Deviantart , “yaratıcılık” , “iyi organizasyon” , “liderlik” “güçlülük” özellikleriyle tanımlanan Aslan burcunda.

 

5. Wikipedia

 

Oğlak burcunda olan Wikipedia , 15 Ocak 2001 doğumlu. Oğlak burçları “Kararlılık” , “Sabır” , “Disiplin” özellikleriyle tanımlanıyor. Wikipedia’nın bugünlere ulaşmasında önemli rol oynayan kararlılık ve disiplinine baktığımızda ve dünyanın her tarafından katılan gönüllüleriyle birlikte sabırla geliştirilip büyütüldüğünü düşündüğümüzde Oğlak burcu özelliklerini taşıdığı görülüyor. Titizliğe önem veren Wikipedia , bugünkü başarısını çoğunlukla bu özelliğine borçludur.

 

6. LinkedIn

 

Facebook’tan 1 yaş büyük olan LinkedIn 5 Mayıs 2003 tarihinde doğdu. Profesyonellere hitap eden bir sosyal ağ sitesi olan LinkedIn , boğa burcunda.

 

7. Facebook

 

Kova burcunda olan Facebook 4 Şubat 2004 tarihinde doğdu. “Arkadaş canlısı” bir burç olarak tanımlanan Kova burcu aynı zamanda Yaratıcılık konusunda da dikkat çekmektedirler. Ancak Kovalar bu “yaratıcılık” özelliğini daha çok grup içi faaliyetlerinde göstermektedirler.

 

8. Digg

 

Sosyal Bookmarking sitesi olan Digg , 5 Aralık 2004 doğumlu ve yay burcunda. Yay burcunda olanlar , çok gezmeyi ve çok şeye kavuşmayı amaçlarlar genelde. Araştırmacı yanıyla ortaya çıkan yay burcu , “yeni düşüncelerin keşfedilebileceği özgür bir ortam”‘a ihtiyaç duyarlar her zaman. Digg’in tam olarakta amacı bu değil mi? Yeni şeyler keşfetmek.

 

9. Youtube

 

15 Şubat 2005 tarihinde doğan Youtube’da tıpkı Facebook gibi kova burcunda. Değişim ve devrimleri temsil eden burç olan Kova burcu , fikirleriyle insanları heyecanlandıran bir burçtur.

 

10. DailyMotion

 

Balık burcunda olan DailyMotion 15 Mart 2005 doğumlu. Balık burcunun bir başka özelliği de bu burçtan Sinema ve televizyon dünyasında çok fazla insan çıkmış olması.

 

11. Twitter

 

Son zamanlarda giderek popüler olmaya başlayan ve listemizin en genç olanı Twitter ile yazımıza devam ediyoruz. 15 Temmuz 2006 tarihinde ilk tweet ile başlayan Twitter macerası bugün milyonlarca kullanıcıya ulaşmış durumda. Yengeç burcu olan Twitter , “Arkadaş canlısı” ve “Sempatik” olarak bilinen bir burçtur.

 

 

 

 

:)

 

alinti: -http://www.kliknete.com/web-girisimleri-astrolojisi.html-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.