Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İKİZLER BURCU


Misafir ErdalAktaş

Önerilen İletiler

  • Cevaplar 84
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

hakkaten elinde akrep erkelerini öven bi döküman varmı elif. paylaşırsan çok mutlu olurum. bugün atatürk orman çiftliğinin önünden geçtim yolumun üzeriydi. hakkaten kendimi kötü hissettim. hadi varsa yayınla bi ömür seni savunurum bu forumda :D

 

Elif yayınlamadı ama ben yayınlayayım;

Buyrun işte gerçek akrep erkeği ben bunu okuduktan sonra bir balık burcu olarak kesin burcu akrep olan biriyle evlenmeye karar verdim.

 

 

 

 

Sevgili Balık, Akrep sevgilinize sıkı sarılın, o sizin öteki yarınızdır! Akrep burcu da Balık burcu gibi derin duygulara sahiptir. İki burçta sezgileri ile hareket ederler. Akrep sizin 9. evinizi yani derin düşünceler evinizi yönetir. Birlikte hayatta ilgili ciddi soruların cevaplarını ararsınız: "Neden dünyaya geldik?", "Dinin görevi nedir?", "İnsan bir kere mi aşık olur?" gibi. Özellikle Akrep burcu çok spiritüeldir ve Balık bundan çok hoşlanır.

 

Akrep burcu sadık ve tedbirlidir. Bunlar Balık için iyi özellikleridir. Duyguları bir arada çok derin ve yoğun olacaktır. Seks ise çok heyecanlı olacaktır. Balık insanı için seks gerçek aşkın kutsal bir ifadesidir. Bu Akrep burcunun çok hoşuna gider. Akrep sahiplenici ve kıskançtır. Onun tek aşkınız olmasını istediğinizden emin olduktan sonra onunla fiziksel ilişkiye girmelisiniz. Bir kez birlikte olduktan sonra kesin sadakat bekleyecektir.

 

Gizemli Akrep mahremiyetine önem verir. Siz bunu iyi anlarsınız. Birlikte sakin yerlere gitmek iyi bir fikir olacaktır. Akrep burcuda sizin gibi su elementidir. Sizler su kenarlarında yenilenir ve dünyaya hazırlanırsınız.

 

Akrep burcu yoğun duygulara sahiptir, bazen paranoyak bile olabilir. Kendi içine kapandığı zaman onu yumuşaklıkla konuşturmaya çalışın. Bazı zamanlar kendi bile onu neyin üzdüğünü bilmemektedir. Duygularını ifade etmesine yardımcı olursanız kendi problemini bulabilir. Onu konuşturmak kolay olmayacaktır. Balık hassas yapısı ve sezgileri ile ne zaman ileri gitmesi ne zaman geri çekilmesi gerektiğini iyi bilecektir.

 

Kendinden emin Akrep sizin de kendinize güvenmeniz ve haklarınızı aramanız için sizi destekleyecektir. Başkalarının Balık burcunu kullanması onu sinirlendirir. Para konularında da oldukça akıllıdır. Balık insanı ondan bir şeyler öğrenebilir. Akrep ile olan beraberliğiniz zayıf yönlerinizi güçlendirecektir.

 

Akrep burcunun yoğun duygularına dayanabilirseniz güçlü bir beraberliğiniz olacaktır. Akrep duygu yelpazenizi genişletecektir. İkiniz de bu ilişkiden çok zevk alacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

ikizler burcuyum hem de tipikkk ikizler... herşeyi uyuyor en büyük hayali bileee... Cok seviyorum burcumu ve ilerde bir gun kızım olursa ikizler burcu olacak inşallah :lol:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ikizler burcuyum hem de tipikkk ikizler... herşeyi uyuyor en büyük hayali bileee... Cok seviyorum burcumu ve ilerde bir gun kızım olursa ikizler burcu olacak inşallah :lol:

 

 

dua ediyorum...........inşaallah kabul olur dileklerin........... :clover:

 

sevgiyle kalın........ne güzel ikiz<ler burcumuzla övünmek....ne güzel..... :lol:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İKİZLER ERKEĞİ

 

ARANAN TİP

 

İkizler Burcudan doğmuş bir erkeği seviyorsanız durumunuzun epey nazik olduğunu söylemeliyiz. Çünkü bu burcun erkeği kolay kolay ele geçen, bağlanan bir tip değildir. Neşeli, zeki, konuşkan, nazik, cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. İnce zekası ve insanları hemencecik anlayıvermesi sayesinde de herkese nasıl davranacağını bilir. İkizler Burcu erkeği tam bir toplum erkeğidir. Öyle eve kapanıp sizinle baş başa kalmaktan kısa süre sonra bıkacaktır. Etrafında inceleyebileceği, etkileyeceği tipleri görmeyi arzulayacaktır. Onun için herşeyden önce bu erkeği başkalarıyla paylaşacağınızı bilin. Kısacası, kıskanç bir tipseniz o size hiçde uygun değildir.

 

AŞK

 

İkizler burcundan doğan kimselerin aşık olması zordur. Bu burcun erkeğini, oyalamak, tutabilmek için kadının çok yönlü olması şarttır. İkizler Burcu'ndan olan biriyle evlilik gerçekten zordur. Ama siz yineden ümidinizi kesmeyin.

 

GELECEK

 

Herşeyden önce İkizler burcunda doğmuş olan erkeğin maddi durumunu ve işini incelemelisiniz. Eğer o işini seviyorsa buna tam anlamıyla bağlıysa mesele yok demektir. Çünkü bu tipler sevdikleri konulardan kolaylıkla para kazanabilirler. Fakat sevdiğiniz erkek işinden hoşlanmıyor veya sık sık iş değiştiriyorsa o vakit bu sevgiden vazgeçmenizi söyleyeceğiz. İkizler burcunun, bu tip çok zeki ve huzursuz erkekleri kolay kolay bir baltaya sap olamazlar.

 

DEĞİŞİKLİKLER

 

İikizlerin hisleri sık sık değişecektir. Bugün neşeli, ümitli, sevinçli olabilir, ama yarın aynı halde kalacağını kimse garanti edemez. Bu gözünüzü korkutmasın. Çünkü kısa bir zaman sonra onun tekrar değiştiğini göreceksiniz.

 

TATLI SÖZLER

 

İkizler burcundan doğmuş erkek sahiden sizi seviyorsa bunu tatlı sözlerle açıklayacaktır. Sevgisini onun gibi dile getirebilecek pek az kimse bulunur. Ayrıca güzelliğinizi övecek, cazibenizden dem vuracak, her özelliğinizin üstünde ayrı ayrı duracaktır. Zaman zaman kafasını kucalayan başka meseleler olduğunda bir süre sizi ihmal edecektir. Sizi ihmal etmekle işin biteceğini de sanmayın. O size türlü vaatlerde bulunacak ve sonra bunları da unutacaktır. Verdiği randevulara bile vaktinde geleceğini de pek sanmayın. İkizler Burcundan doğan erkek hayatı sever ve tam anlamıyla yaşamak ister. Eğer size aşıksa bu sevgiye güvenerek ona fazla yaklaşmayın. Daima kendisini görmek için ısrara kalkışmayın. Bu erkek biraz da esrarlı olan şeylerden zevk alır. O bencil değildir ama kendisinden bahsetmeyi, başından geçenleri anlatmayı sever. Aynı hikayeleri daha önce duymuş olsanız bile büyük bir ilgiyle dinleyin. Yoksa onu gücendirirsiniz.

 

İkizler burcundan olan bir erkek için en önemlisi kafa bağıdır. Onun kafalı, bilgili, tecrübeli, kişilik sahibi, daima ilerleyen kimselere büyük bir hayranlık beslediğini bilin. Çok hareketli ve birazda huzursuz olan ikizler erkeği ani karar vermeye alışıktır.

 

KISKANÇLIK

 

İkizler burcundan doğan erkek eğer sert bir yıldız etkisi almamışsa asla kıskanç değildir. Bencillikde kıskançlıkda ona yabancı gelir. Eşine ve sevdiklerine büyük bir saygı besleyen erkek karşılığında da aynı şekilde sayılmayı bekler. Eğer siz onu kıskanıyorsanız kıskançlığınızı gizlemeniz yerinde olur.

 

ÇOCUKLARLA İLİŞKİLER

 

Çocuklarla çocuk olmasını bilen bir tiptir. Hiçbir zaman sert bir baba olmaz. Çocuklarıyla dost olan erkek onların kafalarını geliştirmek için elinden geleni yapar.

İKİZLER KADINI

 

Bu burcun kadınlarıda çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.

 

Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu içinde kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.

 

BİLGİ

 

İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işden çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka insan olur. O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.

 

SEVGİ

 

İkizler burcu kadını, çok genç yaşlarda aşık olur. Daha doğrusu aşık olduğuna inanır. Bu ilişki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat ilişkinin başında evlenmesi de kabildir. İster mutlu bir evlilik geçirmiş olsun, ister hiç evlenmemiş olsun bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaşırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. İkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoşlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaşır. Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar. Kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelim.

 

İNANILMAZ BİR CAZİBE

 

İkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir.

 

PARA

 

İkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir. İşlerinde kazandıkları para yeterli olmasada cazibelerinden yararlanarak zenginbir eş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur. İkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluşturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birşey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aşık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirşey düşünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eşine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım eder.

 

TOPLUM

 

İkizler Burcundan ola kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler şık ve kibar kadınların toplandıkalrı klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuşkan, neşeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.

 

İkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duynmakdan ve iltifattan zevk alırlar. İkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eşine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.

 

YUVA

 

Yuvalarını severler ancak onlara tam anlamıyla "Ev Kadını" denemez. Zira bu tipler ev işinden nefret ederler. Bu tip, monotonlukdan sıkılır, onun için eve kapanıp kalmak hiçde ona göre değildir. Kadın evde kalmak zorundaysa kendisini oyalayacak birşeyler aramaya başlar.

 

YOLCULUK

 

Değişikliği ve dolayısıyla yolculuğu çok sever. Kara ve deniz yolundan çok uçmayı tercih eder. Çok hareketli olduğundan kısa zamanda birçok yeri gezmelidir. Burcun erkekleri gibi çift fikirlidirler. Ama onlar daha mantıklı ve ölçülü davrandıkları için heran karar değiştirmezler.

 

ÇOCUKLAR

 

Çocuklarına düşkündür, fakat doğum anında Venüs veya Ay parlamamışsa çocuklarını pek de anlayamaz. Tatlı dilli ve güler yüzlü olmakla beraber çocuklarınn arzuları, kaprisleri onu şaşırtabilir. Birkaç tatlı sözle küçükler üzerinde otorite kurabilir. Ama yinede bu tipin Boğa veya Yengeç burcu tipi kadar şefkatli olamayacaklarını da belirtelim.

 

 

 

Ben de özelliklerini birebir taşıyan ikizler kadınıyım.....

Bu forumda yazılanları anlayabilmek için yeterliyim yani.

 

Siz de beni anlayıp cevaplayabilirsiniz umarım.

Sorunum şu:Çok kolay arkadaşlık kurup samimi olabiliyorum,ama bir süre sonra bana öyle keyifsiz ve yavan geliyorlar ki! Sanki ben sürekli yenileniyorum da yanımdaki kişiler hep aynı yerde duruyorlar gibi..Yani beraber 2 basamak çıkıyoruz sonra ben devam ediyorum onlar 2. basamakta kalıyorlar.Böööyyyyleee renkleri gri oluyor bir anda,hiç sevmem griyi..Ve tabii ki uzaklaşıyorum.Sonra insanlar benim gibileri yüzünden ikizlerden nefret ediyorlar.Siz bunları aşabiliyor musunuz merak ediyorum doğrusu. :

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben de özelliklerini birebir taşıyan ikizler kadınıyım.....

Bu forumda yazılanları anlayabilmek için yeterliyim yani.

 

Siz de beni anlayıp cevaplayabilirsiniz umarım.

Sorunum şu:Çok kolay arkadaşlık kurup samimi olabiliyorum,ama bir süre sonra bana öyle keyifsiz ve yavan geliyorlar ki! Sanki ben sürekli yenileniyorum da yanımdaki kişiler hep aynı yerde duruyorlar gibi..Yani beraber 2 basamak çıkıyoruz sonra ben devam ediyorum onlar 2. basamakta kalıyorlar.Böööyyyyleee renkleri gri oluyor bir anda,hiç sevmem griyi..Ve tabii ki uzaklaşıyorum.Sonra insanlar benim gibileri yüzünden ikizlerden nefret ediyorlar.Siz bunları aşabiliyor musunuz merak ediyorum doğrusu. :

 

merhaba ...... :clover:

 

sibel1 seni anlayabiliyorum..gerçekten banada oluyor bende yaşıyorum bu olayları..........bize ayak uyduramıyor diğer insanlar......hep ileri hep değişik olaylar yaşamak......aynı yerde olmak beni sıkıyor......farklı olmak zorunda hissediyorum kendimi......düşündükçe bunları aşmaya başlıyorsun..diğer insanları geride bırakıyorsun buda bizim farklılığımızı ortaya çıkarıyor......bizden uzaklaşmaları kendi düşüncelerinden kaynaklanıyor...bizi farklı görüyorlar......uyum sorunu yaşıyorlar.......kabullenme sorunu yaşıyorlar......kendilerini tanımıyor insanların çoğu........düşünmek ve kendini tanımak......asıl mesele burada ......

sevgiyle kal........paylaşımın için teşekkür edrim.......

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

ikizler kızıyım ve çoğu özelliğini taşıdığım sölenir çift karakterli olduğum doğru şimdi neşeliysem iki dak. sonra ağlayabilirim. çok duygusalımdır ama belli etmem. spor yapmayı severim hareketli faliyetler hoşuma gider. sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılırım yeni şeyler keşfet meliyim...

e bu kdar yeter sanırım :thumbsup:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

ikizler burcu

 

kıskançlıkta üstelerine yoktur......

 

 

zekidirler........sorunlulardır...........

 

 

bazen çok zaf olabiliyorlar...............

 

 

ama çok temiz kalplaeri oldugu söyleniyor............... :unsure:B):w00t::w00t::w00t:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

Arkadaşlar,ben de bir ikizler burcuyum ama özelliklerinin hepsini taşımıyorum,acaba yükselen burcumun akrep olmasından mı kaynaklanıyor?

 

Zeki

Birden çok karakter taşıyan

Bir dediği bir dediğine uymayan

İnsanları şaşırtmayı seven

Çok titiz ve düzenli

Duygusal

 

Bunlar uyuyor bana.

Ama sosyal bir insan değilim,sessiz ve sakin bir yapım var.İnsanları kırmamak için yüzlerine karşı iğneleyici ve kırıcı laflar söylemeyi sevmiyorum.Aynı hassasiyeti ve inceliği karşımdaki insanlardan da beklerim.Alınganımmm.Herhalde tahminimce bu yönlerimi akrepten almış olmalıyımmm.sizce de öyle mi??

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bende ikizler burcuyum bir dakikam bir dakikamı tutmuyor gerçekten. bazen çok neşeli cıvıl cıvıl olurken birden suskunlaşıyorum. neden bende bilmiyorum. her şeyden çabuk sıkılıyorum. zeki miyim değilmiyim onu ben bilmem benim söylememde doğru olmaz zaten. insanlarla uyumluyum alttan alırım genelde, genelde diyorum çünkü bazen almıyorum neden bende bilmiyorum. aslında ben bile kendimi tam olarak tanımış değilim. telefonla uzun uzun konuşmay sevmem. ve bir şeye taktım mı tam takarım. bir aralar bilgisayara takmıştım o kadar takmıştım ki bilgisayarı a dan z ye öğrendim sonra bir bilgisayar şirketi açtım kardeşimi koydum başına çünkü dediğim gibi sıkılıyorum. nedense öğretmenlikten sıkılmıyorum çünkü sınıfta 50 tane öğrenci var kavga dövüş zaman geçiyor :grin: şimdide arabalara kafayı takmış durumdayım ve bir motor ustası seviyesine ulaştım sayılır :original: ama sadeliği severim her zaman. mesela okulun web sitesini ben yaptım ve çok sade yaptım o kadar sade yaptım ki sitede bişey yok yapım aşamasında :P gelde bunu müdüre anlat. arabada da öyle. hiç modifiye ettirmedim ettirmemde hızlı, atik, sağlam ve geniş olsun yeter düşüncesindeyim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Aaaaa hiç de bile Ruaaaa... Ben ikizler burcuyummm ve bizim burcumuz bi kere mukemmeldir :) Tıpkı benim gibi :)

 

 

O senin mükemmelliğin, burcun değil. ayrıca sana kötü bir haberim var:

 

Burç hesabı karıştı!

6.7 milyar insanın burcu değişti! Aslanlar yengeç oldu, koçlar balık! İşte yeni burç takvimi!

 

Antik çağdaki gökbilimciler, burç hesabı yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba almadılar. Alman bilim adamlarının hesabına göre 6.7 milyar insanın burcu değişti.

 

Gökbilimciler, yüzyıllardır kullanılan burç sisteminin hatalı olabileceğini ve her gün gazetede okuduğunuz burcunuzun aslında size ait olmayabileceğini ortaya koydu. Bugün kullanılan burçlar kuşağı, yaklaşık 2200 yıl önce dünyadan bakıldığında dünyadan görünen güneşin 12 takımyıldızına göre yer aldığı konuma göre hesaplanıyordu. Doğum gününde güneş hangi yıldız kümesiyle (boğa, aslan ve terazi gibi) aynı çizgide yer alıyorsa burç da buna göre belirleniyordu. Ancak antik astrologlara göre güneş dünyanın çevresinde dönüyordu. Yani teorileri daha baştan hatalıydı. Dünyanın yörüngesinde her yıl meydana gelen değişiklikleri de hesaba katmaları o günkü bilgileriyle mümkün değildi. Alman bilim adamlarına göre işte bu bilgi eksikliği, burç sisteminin baştan hatalı olduğu anlamına geliyor.

 

Vatan'daki habere göre Dusseldorf Üniversitesi’ne göre Güneş’in burçlar için “sıfır” noktası sayılan 21 Mart’taki ilkbahar noktası, yörüngedeki değişiklik nedeniyle her yıl hafif hafif batıya doğru kayıyor. Bu da yeni bir burç haritasının varlığını ortaya çıkarıyor. Yörüngedeki bu hareketle yüzyıllar içerisinde dünyanın dönüşünde 36 derecelik bir sapma gerçekleşti. Burçlar da 2200 yıl öncesine göre 10’da bir oranında yani yaklaşık bir burç kaydı. Bu hemen hemen herkesin burcunun kaydığı anlamına geliyor. Yani 220 yıl önce 27 Kasım’da doğan biriyle 1960 yılında 27 Kasım’ında doğan birinin burcu aynı değil. 29 Kasım ve 17 Aralık arasında doğanlar da sıralamaya sonradan giren 13’üncü takımyıldız Ophiuchus (Yılan) burcuna giriyor.

 

 

yanlış burca bakıyosunuz yani :cokkomik:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:D abi sende çok büyük değişim var. :D

 

 

 

İşte yeni burç takvimi:

 

Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat

 

Kova: 16 Şubat-11 Mart

 

Balık: 11 Mart-18 Nisan

 

Koç: 18 Nisan-13 Mayıs

 

Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran

 

İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz

 

Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos

 

Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül

 

Başak: 16 Eylül-30 Ekim

 

Terazi: 30 Ekim-23 Kasım

 

*Akrep: 23 Kasım-29 Kasım

 

Yay: 17 Aralık-20 Ocak

 

*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.