Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İKİZLER BURCU


Misafir ErdalAktaş

Önerilen İletiler

ikizler burcu olanlar ..kendilerini tanıtacaklar..özelliklerini anlatacaklar..yaşadıklarını...düşüncelerini...hayata bakış açılarını....

 

çünkü ikizler burcu gibi bir burç yok....çift karekterli......duygusal...ve aynı zaman da çok duygusuz olabiliyor..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 84
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

ikizler burcu olanlar ..kendilerini tanıtacaklar..özelliklerini anlatacaklar..yaşadıklarını...düşüncelerini...hayata bakış açılarını....

 

çünkü ikizler burcu gibi bir burç yok....çift karekterli......duygusal...ve aynı zaman da çok duygusuz olabiliyor..

 

 

Ben ikizler burcu kızıyım tamamen taşıyorum

sürekli gülerim güldürürüm espiriler yaparım

harika görünüyorum

sıkıntımı derdimi içime atıyorum

bazen çok sinirlenince keskin ucu sivri laflar atıyorum

herşeyi önceden kestiriyorum planlar da yapıyorum

çok ayrıntılı planlar olabiliyor

kendimi hayata salıp bırakabiliyorum

bi anım bi anma uymuyor

bir dediğim bir dedğimi tutmayabiliyor

hepsini güzel savunabiliyorum

bazı tutucu hareketlerim düşüncelerim var karşı gelindiğinde

ya da karşıdaki buna uymadıgında kesin baglarımı koparıyorum

kestim mi kesiyorum

düz bir hayatım yok yani

 

mesela geçende kankim kız arkadasım bana bir erkek tanıstırmıstı

sonra ben eniştemle gezıyorum dedı ben işteyken

bi baktyım bunlar geziyor

benim en sinir oldugum davranıs cıkmıyorsa bir erkegın bı kızla gezmesıdır

ayrıca eniştemle gezıyorum dedı

cocuk da sen yoksun ya ben onla gezıyorum dedi

flört edıyorlarmıs gıbı geldı

benim işim oldugundan evlıyken de mi böyle yapacaksınız dedım

ve cooook uzun yılllardır olan kankimi de sildim

cocuk onemsizdi onu da salladım böylece..

 

yani abest hareketlerımız de mevcuttur.

ayrıca birini korumaya kalkmayın karsımızda ona düşman oluruz biilginize..

:D

 

daha sorcagın varmı

 

babam da eski 5 yıllık erk arkim de ikizler ben de...

 

burcun nedır senın Buzlu RAKI

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kesinlikle haklısın Buzlu Rakı...

 

Burçlara o kadar çok inanmam ama tam bir ikizler burcuyum...Sanki iki kişiyi birden barındırıyorum ruhumda..Biri deli,melankolik ve masum bir çocuk..Diğeri haddinden fazla olgun ve duygusuz...

 

Zaman zaman ikisinede ayak uydurmak o kadar zor oluyorki..Çünkü saatim saatime uymuyor..Ve kime ne zaman nasıl davranacağımı bilememek bazen zor durumda bırakıyor...Herşey çok güzel giderken bir anda tam tersine dönebiliyor..

 

Çok renkli bir kişilik aslında... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İKİZLER ERKEĞİ

 

ARANAN TİP

 

İkizler Burcudan doğmuş bir erkeği seviyorsanız durumunuzun epey nazik olduğunu söylemeliyiz. Çünkü bu burcun erkeği kolay kolay ele geçen, bağlanan bir tip değildir. Neşeli, zeki, konuşkan, nazik, cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. İnce zekası ve insanları hemencecik anlayıvermesi sayesinde de herkese nasıl davranacağını bilir. İkizler Burcu erkeği tam bir toplum erkeğidir. Öyle eve kapanıp sizinle baş başa kalmaktan kısa süre sonra bıkacaktır. Etrafında inceleyebileceği, etkileyeceği tipleri görmeyi arzulayacaktır. Onun için herşeyden önce bu erkeği başkalarıyla paylaşacağınızı bilin. Kısacası, kıskanç bir tipseniz o size hiçde uygun değildir.

 

AŞK

 

İkizler burcundan doğan kimselerin aşık olması zordur. Bu burcun erkeğini, oyalamak, tutabilmek için kadının çok yönlü olması şarttır. İkizler Burcu'ndan olan biriyle evlilik gerçekten zordur. Ama siz yineden ümidinizi kesmeyin.

 

GELECEK

 

Herşeyden önce İkizler burcunda doğmuş olan erkeğin maddi durumunu ve işini incelemelisiniz. Eğer o işini seviyorsa buna tam anlamıyla bağlıysa mesele yok demektir. Çünkü bu tipler sevdikleri konulardan kolaylıkla para kazanabilirler. Fakat sevdiğiniz erkek işinden hoşlanmıyor veya sık sık iş değiştiriyorsa o vakit bu sevgiden vazgeçmenizi söyleyeceğiz. İkizler burcunun, bu tip çok zeki ve huzursuz erkekleri kolay kolay bir baltaya sap olamazlar.

 

DEĞİŞİKLİKLER

 

İikizlerin hisleri sık sık değişecektir. Bugün neşeli, ümitli, sevinçli olabilir, ama yarın aynı halde kalacağını kimse garanti edemez. Bu gözünüzü korkutmasın. Çünkü kısa bir zaman sonra onun tekrar değiştiğini göreceksiniz.

 

TATLI SÖZLER

 

İkizler burcundan doğmuş erkek sahiden sizi seviyorsa bunu tatlı sözlerle açıklayacaktır. Sevgisini onun gibi dile getirebilecek pek az kimse bulunur. Ayrıca güzelliğinizi övecek, cazibenizden dem vuracak, her özelliğinizin üstünde ayrı ayrı duracaktır. Zaman zaman kafasını kucalayan başka meseleler olduğunda bir süre sizi ihmal edecektir. Sizi ihmal etmekle işin biteceğini de sanmayın. O size türlü vaatlerde bulunacak ve sonra bunları da unutacaktır. Verdiği randevulara bile vaktinde geleceğini de pek sanmayın. İkizler Burcundan doğan erkek hayatı sever ve tam anlamıyla yaşamak ister. Eğer size aşıksa bu sevgiye güvenerek ona fazla yaklaşmayın. Daima kendisini görmek için ısrara kalkışmayın. Bu erkek biraz da esrarlı olan şeylerden zevk alır. O bencil değildir ama kendisinden bahsetmeyi, başından geçenleri anlatmayı sever. Aynı hikayeleri daha önce duymuş olsanız bile büyük bir ilgiyle dinleyin. Yoksa onu gücendirirsiniz.

 

İkizler burcundan olan bir erkek için en önemlisi kafa bağıdır. Onun kafalı, bilgili, tecrübeli, kişilik sahibi, daima ilerleyen kimselere büyük bir hayranlık beslediğini bilin. Çok hareketli ve birazda huzursuz olan ikizler erkeği ani karar vermeye alışıktır.

 

KISKANÇLIK

 

İkizler burcundan doğan erkek eğer sert bir yıldız etkisi almamışsa asla kıskanç değildir. Bencillikde kıskançlıkda ona yabancı gelir. Eşine ve sevdiklerine büyük bir saygı besleyen erkek karşılığında da aynı şekilde sayılmayı bekler. Eğer siz onu kıskanıyorsanız kıskançlığınızı gizlemeniz yerinde olur.

 

ÇOCUKLARLA İLİŞKİLER

 

Çocuklarla çocuk olmasını bilen bir tiptir. Hiçbir zaman sert bir baba olmaz. Çocuklarıyla dost olan erkek onların kafalarını geliştirmek için elinden geleni yapar.

 

 

İKİZLER KADINI

 

Bu burcun kadınlarıda çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.

 

Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu içinde kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.

 

BİLGİ

 

İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işden çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka insan olur. O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.

 

SEVGİ

 

İkizler burcu kadını, çok genç yaşlarda aşık olur. Daha doğrusu aşık olduğuna inanır. Bu ilişki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat ilişkinin başında evlenmesi de kabildir. İster mutlu bir evlilik geçirmiş olsun, ister hiç evlenmemiş olsun bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaşırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. İkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoşlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaşır. Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar. Kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelim.

 

İNANILMAZ BİR CAZİBE

 

İkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir.

 

PARA

 

İkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir. İşlerinde kazandıkları para yeterli olmasada cazibelerinden yararlanarak zenginbir eş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur. İkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluşturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birşey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aşık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirşey düşünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eşine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım eder.

 

TOPLUM

 

İkizler Burcundan ola kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler şık ve kibar kadınların toplandıkalrı klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuşkan, neşeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.

 

İkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duynmakdan ve iltifattan zevk alırlar. İkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eşine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.

 

YUVA

 

Yuvalarını severler ancak onlara tam anlamıyla "Ev Kadını" denemez. Zira bu tipler ev işinden nefret ederler. Bu tip, monotonlukdan sıkılır, onun için eve kapanıp kalmak hiçde ona göre değildir. Kadın evde kalmak zorundaysa kendisini oyalayacak birşeyler aramaya başlar.

 

YOLCULUK

 

Değişikliği ve dolayısıyla yolculuğu çok sever. Kara ve deniz yolundan çok uçmayı tercih eder. Çok hareketli olduğundan kısa zamanda birçok yeri gezmelidir. Burcun erkekleri gibi çift fikirlidirler. Ama onlar daha mantıklı ve ölçülü davrandıkları için heran karar değiştirmezler.

 

ÇOCUKLAR

 

Çocuklarına düşkündür, fakat doğum anında Venüs veya Ay parlamamışsa çocuklarını pek de anlayamaz. Tatlı dilli ve güler yüzlü olmakla beraber çocuklarınn arzuları, kaprisleri onu şaşırtabilir. Birkaç tatlı sözle küçükler üzerinde otorite kurabilir. Ama yinede bu tipin Boğa veya Yengeç burcu tipi kadar şefkatli olamayacaklarını da belirtelim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben ikizler burcu kızıyım tamamen taşıyorum

sürekli gülerim güldürürüm espiriler yaparım

harika görünüyorum

sıkıntımı derdimi içime atıyorum

bazen çok sinirlenince keskin ucu sivri laflar atıyorum

herşeyi önceden kestiriyorum planlar da yapıyorum

çok ayrıntılı planlar olabiliyor

kendimi hayata salıp bırakabiliyorum

bi anım bi anma uymuyor

bir dediğim bir dedğimi tutmayabiliyor

hepsini güzel savunabiliyorum

bazı tutucu hareketlerim düşüncelerim var karşı gelindiğinde

ya da karşıdaki buna uymadıgında kesin baglarımı koparıyorum

kestim mi kesiyorum

düz bir hayatım yok yani

 

mesela geçende kankim kız arkadasım bana bir erkek tanıstırmıstı

sonra ben eniştemle gezıyorum dedı ben işteyken

bi baktyım bunlar geziyor

benim en sinir oldugum davranıs cıkmıyorsa bir erkegın bı kızla gezmesıdır

ayrıca eniştemle gezıyorum dedı

cocuk da sen yoksun ya ben onla gezıyorum dedi

flört edıyorlarmıs gıbı geldı

benim işim oldugundan evlıyken de mi böyle yapacaksınız dedım

ve cooook uzun yılllardır olan kankimi de sildim

cocuk onemsizdi onu da salladım böylece..

 

yani abest hareketlerımız de mevcuttur.

ayrıca birini korumaya kalkmayın karsımızda ona düşman oluruz biilginize..

:D

 

daha sorcagın varmı

 

babam da eski 5 yıllık erk arkim de ikizler ben de...

 

burcun nedır senın Buzlu RAKI

 

meliskoo :unsure: ben sorumu sordum :( ne güzel bi topic açtım diye seviniyodum... -_- ben de ikizler burcuyum da.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İşte biz ikizler burcu :lol::P

 

 

EVET toplanalım burada...

bizi bizden başka kimse anlayamaz...

anlaşılmaz insanlarız...

 

bizim düşüncelerimeze yetişemezler.....

 

çok seri karar veririz.anında karar değiştiririz....

 

iğneleyici sözleri çok severim.........bayılırım.

 

direk söylerim dolaştırmam lafları....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:) hepimiz ikizler burcuyuz süper!

 

var ya gönderdiğin burc özelliklerini okudum tamamen aynıyım

bide benim de yükseklik korkum var bide denizde de öle cok kalamam sıkılmak bı yana midem fena olur :)

 

ben de sevgilin ikizler de caresızsın sandım hemenyardım edeyım dedım

e insan kendini tanımaz mı buzlu Rakı güzelim ya :P

 

bakın bu süper :lol:

Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar

 

tamamennn dogru ... bakıom cocuk kötu hemen sallamak ıcın bu tarz bahaneler buluyorum

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

slm.anıdıgım en kötü burç.çift degil beşiz karekterli.kimi tanıdıysam onlardan kazık yedim.benden tavsiye onlardan uzak durun.erkegide aynı kızıda.erkegi hele tam yalancı.aman,aman uzak.

Ne yaptın Sirvana yerden yere vurdun bizi beee :unsure::lol:

Burçlara göre kişiler hakkında ön yargılı olmamalısın bence..Her memleketin iyisi ve kötüsü olduğu gibi burçlara görede iyisi ve kötüsü var..Bir ikişiden böyle bir tepki gördün diye genelleme yapmak çok yanlış olur ;) İkizler burcu olduğum için değil tamamen genel olarak yorum yapıyorum ok ...

 

:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

slm.anıdıgım en kötü burç.çift degil beşiz karekterli.kimi tanıdıysam onlardan kazık yedim.benden tavsiye onlardan uzak durun.erkegide aynı kızıda.erkegi hele tam yalancı.aman,aman uzak.

 

 

sirvana.............bizi anlamak çok güçtür....bizi olduğumuz gibi kabul etmelisiniz...anlamaya çalışırsanız..bizleri tanırsanız ne kadar neşeli..hayata bakışımızın ne kadar farklı olduğunu görürsün...bizi hür bırakacaksınız istediğimizi yapabilmeliyiz..sıkıntıya gelemeyiz...aşkı sevgiyi doyasına yaşarız...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu ikizler burçlarını asmalı hatta çarmığa germeli üç kağıtçılar sizi :D

 

 

ne yaptık biz sana...Taş Yürekli... biz üçkağıt açmayız..gerçekçi oluruz işimize gelmesse hemen yan çizeriz.doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten.....bizim duygususz zamanımıza denk gelmeyeceksin çok kırılırsın....dönüp arkamıza bile bakmayız........

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Aman bosverın arkadaslar

biz biraz da umursamaz degıl mıyız..

sallayın bunları...

-_-

 

 

 

 

 

ikizler

 

Gurubunuz : Hava

 

Uğurlu gününüz : Çarşamba

 

Uğurlu sayınız : 5

 

Uğurlu taşınız : Akik ve İnci

 

Uğurlu renkleriniz : Sarı, grimavi, açık mavi

 

Uğurlu çiçekleriniz : Mimoza, çiğdem, zerren

 

Uğurlu kokunlarınız : Gardenya, yasemin, sümbül

 

Uğurlu müzik : Modern batı müziği ve çok hareketli parçalar

 

En bilirgin özelliğiniz : Seziş

 

En büyük emeliniz : Yazarlık

 

En büyük hatanız : Gevezelik

 

En büyük arzunuz : Edebiyat alanında isim yapmak

 

 

İkizler burcu insanları her işe yatkınlıkları ve çift karakterleri ile tanınırlar. Entelektüel bir burç olan ikizleri Merküri yönettiği için bu burçta doğan kişiler çabuk düşünür, çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Neşeli ve mutlu oldukları bir anda suratsız yada huysuz olabilirler. Dışarıdan izleyen birkaç kişi onları anlamakta güçlük çekebilir.

 

 

Hep haklı olduklarını ileri sürerek görüşlerini değiştirmezler. Bazen tümüyle başka bir tutuma bürünüp bu değişkenlik tavırları ile karşısındaki insanı çileden çıkarılabilecek duruma getirebilirler. Bir konuda bilgisi az olsa bile bu bilgileri ustaca sıralayarak çok iyi biliyormuş gibi gösterebilir. Blöf yapmakta şaşılacak derecede ustadırlar.

 

 

Bu burcun insanları her şeyi nitelendirip sınıflandırmak, konuşmaları daha anlamlı kılabilmek için sözcük üretmek isterler. Konuşmak çalışmalarının temel taşı olduğu için özel bir önem verirler. Zihinleri sürekli olarak bir konudan diğerine atladığından sözcükleri bir bağlayıcı öğe olarak kullanmaya önem gösterirler. Rahat konuşma yeteneklerinin gevezeliğe dönüşmemesine çalışmamalıdırlar. Zeki, akıllı ve çekicidirler. Bu burcu tanımlayan cümle "DÜŞÜNÜYORUMDUR" dır. Öğrenmeyi sever entelektüel konuların tümüyle ilgilenirler. En büyük kusurları kararsızlıkları ve yüzeysel tartışmalarıdır. Çalışmalarında fazla ciddi olmaz, kitaplara şöyle bir göz gezdirirler. Sürekli oturup çalışmak onlara zor gelir. Yeni bir şeyler arayıp düşünen bir kafaları olmasına karşın katı konular üzerinde çalışmayı yeğ tutarlar.

 

 

Merküri haberleşmeyi yönettiğinden konuşmaya olan düşkünlükleri onların telefonda saatlerce dedikodu yapmasına neden olur. Gazete , radyo ve televizyonda en sevilen konuşmacılar herhalde ikizler burcundandır. İkizler insanları için eğitim doğdukları andan itibaren gereklidir. İyi eğitilmiş ikizler ne kadar hoş ve zarif ise, zayıf eğitim görmüş olanlar da yaşamı başkaları için çekilmez hale getirirler.

 

 

Bu burcun insanlarının anı anına uymaz. Değişkenlikten büyük zevk alır ama bu yüzden huzursuz olurlar. Gerginliklerinden ötürü zihinsel ve bedensel rahata kavuşamazlar. Aynı anda ilgilenebilecekleri birden fazla konu varsa mutlu olurlar. Zor zamanda kontrollerini kaybetmez , beklenmeyen çözümleri sağlayabilirler.

 

 

İkizler burcu sinirleri olduğu gibi el ve ayakları da yönettiği için düşüncelerini elleri ile biçimlendirmeyi severler. Bedenlerini de kafaları kadar eğitmeli; işe el ayaklarını hareketsiz tutmaya, yavaş yemek yemeye alışmakla başlamalıdırlar.

 

 

İkizler eğlenceli konuşmaları, terbiyeli davranışları ile kendilerini hemen sevdirir ama bir yere yada bir şeye bağlı kalmayı sevmezler. Bu yüzden aşk ve aile yaşamlarını pek iyi olduğu söylenemez. Değişikliğe meraklı olduklarından devamlı arayış içindedirler; bu yüzden de ortam değişikliğinden ve gezmeden çok hoşlanırlar.

 

 

Paraya özel bir düşkünlükleri yoktur ama güç ve özgürlük için isterler. Kendi paralarına karşı tutumlu olmalarına karşın başkalarının paralarını kolayca harcaya bilirler. Çoğu ikizler fazla maddeci olup kazançları konusunda kurnazca davranırlar.

 

 

Bazı ikizler yalana yatkın olurlar. Sevdiklerini, arkadaşlarını çok eleştirirler. Yasal olmayan işlere kolayca bulaşabilirler. Kavgacı değildirler ama tartışmayı severlere. Bu insanlar burçlar kuşağının anarşistleridirler. Ayrıcalıklarını vurgular, kurulu düzene baş kaldırır, kuralları çiğner, kişilere karşı koyarlar. Olgunlaştıkları zaman başkaları ile iyi geçinmek gerektiğini öğreneceklerdir.

 

 

Yeteneklerini tam olarak kullana bilmek için hiçbir bağlamaları olmadığını düşünürler. Flörtçü kişilerdir. Aşk mektupları birer edebiyat yapıtı sayılabilir. Evlendikten sonra canlılık istediklerinden ikil duyguları metres ya da sevgilileri olmasına yol açar.

 

 

İyi bir gazeteci , radyocu, öğretmen, yazar, sekreter, gezgin satıcı, postacı ya da zanaatkar olabilirler.

 

 

Gazetecilik konuşma, yazma ve değişiklik iç güdülerini doğuracağından onlar için biçilmiş kaftandır.

 

 

Çocukların ilgisini uyandırabilir, onlara okumaları için birçok kitap verebilir.

 

 

İkizler bucunda doğan çocuklar, arkadaşları elma şekeri yerken kitaplar devirirler. Bu çocukların yüzeysel olmalarına ve başladığı işi bitirmeye alışmalarına özen gösterilmelidir. Disiplinden hoşlanmaz , okulda arkadaşlarının konuştuklarını konuşturdukları için sık sık öğretmenden azar işitebilirler. Disiplini ile ünlü okullarda okutulmaları öğütlenir. Bir defter ve bir kutu kalem onları günlerce oyalayabilir tabi başka bir konu bulana dek...

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Varya ikizler burcu sakinleri ben ikizler burcunu hiç sevmiyorum..ikitane ikizler burcu olan insan tanıyorum ikiside birbirine çok benziyor.bu kadar mı olur be diyorum.bana hayatı zehir eden adamda ikizler burcu mensubu...o yüzden en sevmediğim burç bu -_- ama sizleri tanımıyorum sadece tanıdıklarım adına konuşuyorum alınmayın emi :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Varya ikizler burcu sakinleri ben ikizler burcunu hiç sevmiyorum..ikitane ikizler burcu olan insan tanıyorum ikiside birbirine çok benziyor.bu kadar mı olur be diyorum.bana hayatı zehir eden adamda ikizler burcu mensubu...o yüzden en sevmediğim burç bu -_- ama sizleri tanımıyorum sadece tanıdıklarım adına konuşuyorum alınmayın emi :D

 

hiç alınmadık :unsure:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Varya ikizler burcu sakinleri ben ikizler burcunu hiç sevmiyorum..ikitane ikizler burcu olan insan tanıyorum ikiside birbirine çok benziyor.bu kadar mı olur be diyorum.bana hayatı zehir eden adamda ikizler burcu mensubu...o yüzden en sevmediğim burç bu -_- ama sizleri tanımıyorum sadece tanıdıklarım adına konuşuyorum alınmayın emi :D

Şahsen Bizzat kendim Alındım -_-:unsure:

 

:D:P

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu ikizler burçlarını asmalı hatta çarmığa germeli üç kağıtçılar sizi :D

 

 

Varya ikizler burcu sakinleri ben ikizler burcunu hiç sevmiyorum..ikitane ikizler burcu olan insan tanıyorum ikiside birbirine çok benziyor.bu kadar mı olur be diyorum.bana hayatı zehir eden adamda ikizler burcu mensubu...o yüzden en sevmediğim burç bu -_- ama sizleri tanımıyorum sadece tanıdıklarım adına konuşuyorum alınmayın emi :D

 

benim nie bu başlıktan haberim aşk olsun buzlu rakı insan haber verir.

ben de ikizler burcu olarak bir iki satır karalardım

 

ben tipipk bir ikizler burcuyum

hatta yükselen burcum da ikizler tüm özellikleirni olmasa da çoğunu taşıyorum sanırım

bi kere çok hareketliyim

konuşkanım

sabırsızım

kararsızım

ellerimle her işi yaparım

ellerim beceriklidir

konuşurken ellerimi çok kullanırım

sonracığıma sevilirim biraz gevezeyim

hareketli olduğumdan yavaş olan şeyleri sevmem

sonra pratik zekalıyım

çabuk sıkılırım vs vs

daha bir sürü özelliğim var da hepsini söylemeyeyim reklama girer sonra yayınlamazlar :)

 

ikizler burcu

 

Elementi : Hava

 

Özelligi : Zeki

 

Yönetici Gezegeni : Merkür

 

Metali : Civa

 

Ugurlu Günü : Çarsamba

 

Ugurlu Sayisi : 5

 

Ugurlu Tasi : Akik ve Inci

 

Ugurlu Renkleri : Sari, gri, açik mavi

 

Ugurlu Çiçekleri : Mimoza, çigdem

 

Ugurlu Kokulari : Gardenya, yasemin, sümbül

 

Ugurlu Müzik : Modern bati müzigi

 

En Belirli Özelligi : Sezgi gücü

 

En Büyük Ideali : Yazarlik

 

En Büyük Hatasi : Gevezelik

 

En Büyük Arzusu : Edebiyatta isim yapmak

 

En Büyük Yetenegi : Duygularini yaziya dökebilme

 

 

 

 

 

Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.

 

Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.

 

Karisik bir yildiz etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.

 

Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.

 

Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisina kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.

 

Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi hissetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.

 

Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle sizi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.

 

Bütün Haziran dogumlularda çok güçlü bir, gerçek niyetini saklama ihtiyaci vardir. Ikizler arzularinin tam aksi seklinde davranma zorunlulugunu hissederler. Ama bu burcun insani doganlar hayret edilecek konusma kabiliyetleri sayesinde harika politikaci olurlar; insanlarla iliskiler konusunda uzman olduklarini söylemeye ise hiç gerek yok...

 

Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.

 

Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.

 

Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.

 

Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.

 

Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.

 

O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.