Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İzlanda Yosunu Cetraria İslandica


Önerilen İletiler

İzlanda yosunu, dağların üzerindeki ormanları oluşturan ağaç ve kayaların üzerinde yetişir. Zeytuni yeşil rengi olan bu bitki dantel gibi tırtıklı parçalardan oluşur ve %15 nem ihtiva eder. Bu yosun çeşitinin en önemli özelliği, akciğer ve karaciğer organlarını kuvvetlendirerek metobolizmanın çalışmasına katkı sağlamaktır. İzlanda yosunu, bağırsakları düzgün bir şekilde çalıştırarak tembelliği ortadan kaldırır ve detoksifikasyon sürecini hızlandırır.

 

Narenciye Citrus

 

Narenciyenin bitki özlerinden elde edilen C vitamini, vücudun su kaybı olmadan sadece enerjiyi arttırarak yağ yakımını fasilize eder. Ayrıca A ve B vitaminlerine de sahip olan bu bitki özleri vücudun yorgun düşmesini engeller. Sporcular, yoğun idman programlarıyla baş edebilmek için vücut direncini arttıran Citrus kullanırlar. Ayrıca besinlerin hazmını kolaylaştıran Citrus, zayıflama sürecinde cildin yenilenmesine ve sıkılaşmasına yardımcı olur.

 

Acacia Ağacı Sakızı Gumarabic

 

Gumarabic, Acacia Senegal ağacının doğal bir ürünüdür. İnflamatuvar sindirim, solunum veya boşaltım sistemi problemlerini ve bağırsakları düzenleyici özelliği bulunur. Gumarabic bir çok ilaç, karışım ve gıdanın içeriğinde bulunabilir. Besin değeri oldukça yüksektir, 6 oz. Gumarabic tüketiminin bir yetişkini 24 saat tok tutmaya yettiği ıspatlanmıştır. Böylece Iceland Moss'un geri kalan içeriğiyle bir bütünlük göstererek bu yüksek oranda lifli doğal ürün gün boyunca tok kalmanıza yardımcı olur.

 

L-Carnitine

 

L-Carnitine vücutta harcanan enerjinin maksimize edilmesini sağlamaya yarayan doğal bir enzimdir. Vücuttaki yağ asitlerini parçalar ve enerji santralleri olan mitokondrilere gönderir, böylece bu yağları enerjiye dönüştürerek yok eder. Direnç arttıran bu aminoasitler, sporcuların rahatlıkla yorulmadan spor yapmalarını, normal bireylerin gün içindeki aktivitelerinden maksimum kilo kaybını sağlar. Böylece vücutta istenmeyen yağların enerjiye dönüşmesine yardımcı olur.

 

alıntı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.