Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Silkroad Online - Legend 7


hml

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaslar,

 

Silkroad in resmi facebook sayfasinda su diyordu Turkiyede 20 tane cafede Legend 7 nin client DVD sini cumartesi den itibaren dagitilacakmis.

 

Ayrica Legend 7 ile ilgili de sunu yazdilar :

 

Legend VII: Rise of the Thief-Hunter'daki içerik güncellemesinden bir tanesi de mesleklere verilen önem. Meslekler artık oyuncular için çok daha önemli bir yere sahip olacak. Oynanış daha dinamik olacak ve yeni seviye yetenekler bulunacak. Karakterinizin seviyesine ve mesleğinize baplı olarak yeni yetenek setlerinde ustalaşabileceksiniz. Oyuncular meslek görevlerinde ilerledikçe mesleki unvanları da değişecek. Meslek aktivitelerine göre itibar kazanarak önemli rütbeler atlayacaksınız.

Diğer bir özellik ise takas ve çıkar çatışması sistemi. Yenilenen sistemde oyuncular takas yapabilecek ve kaçakçılık görevlerini tamamlayabilecekler. Thief'ler ve Hunter'lar arasındaki çatışmadan doğan görevleri alarak eşsiz meslek eşyaları kazanabilecekler. Hunter'lar tüccar NPC'lerin karavanlarını koruyarak ve kaçakçılık operasyonlarını ortadan kaldırarak, Thief'ler ise karavanları yağmayalıp, kaçakçılık yaparak kar elde edecekler.

Diğer güncellemeler ise yeni avatar, Saint Knight ve yeni tasarlanmış Craft Sistemi. Bu sistemde oyuncular değişik çeşitlerde elde oluşturulan eşyalar üretebilecekler.

 

Yani zevkli olacak gibi, craft ı pek anlamadim, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.