Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Shin Megami Tensei


beddy

Önerilen İletiler

Shin Megami Tensei: Imagine, also known as Megaten, is a 3D Sci-Fi MMORPG based in the popular Shin Megami Tensei anime universe. Play as a Demon Buster in the apocalyptic future of Neo Tokyo. MegaTen offers unique skill-based progression, and an expansive pet system in which players summon demons they have subdued.

 

Pros: +Skill-based progression. +Fun & Unique demon catching. +Much more story and lore than most MMORPGs. +Alignment system.

 

Cons: -Drawn out tutorial and intro scenes. -Limited graphic settings. -Confusing map, large world, plenty of walking back and forth.

 

 

Megaten olarak da bilinen Shin Megami Tensei: Imagine, Shin Megami Tensei anime dünyası üzerine kurulmuş bir 3 boyutlu bilim kurgu MMORPG'sidir. Apokaliptik Neo Tokyo'da Şeytan Avcısı olarak oynayın. Megaten eşsiz beceri tabanlı ilerleme ve daha önce alttettiğiniz şeytanları kullanabileceğiniz geniş bir pet sistemine sahiptir.

 

Artıları: +Beceri tabanlı ilerleme +Eğlence ve benzersiz şeytan yakalama +Çok fazla hikaye var +Hedefleme sistemi

 

Eksileri: +Tutorial ve Intro'lar kötü +Limitli grafik ayarları +Karışık harita, çok büyük dünya ve çok fazla ileri geri yürüme.

 

 

ss06.jpg

ss08.jpg

ss09.jpg

ss12.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.