Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

“ODAMIZDAN ÇIK TAYYİP”


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

“ODAMIZDAN ÇIK TAYYİP”

odamizdan-cik-tayyip--2102111200_l.jpg

ikikanka.jpg

Akşam’dan Mete Yılmaz’ın “Yalçın'ın tutuklanmasına oyunla protesto” başlıklı haberi şöyle:

Egenekon soruşturması kapsamında Odatv imtiyaz sahibi Soner Yalçın'ın tutuklanması CHP'li ve ADD'li gençlerce tiyatro oyunuyla protesto edildi.

Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanan 50 kişilik grup, 'Gerekirse kalemle kağıtla gerekirse taşla sopayla devrimlerini savunacağız', 'ODA'mızdan çık Tayyip' ve 'Balbay-Yalçın-Özkan Aramızda' yazılı pankart ve döviz açtı ve gazetecilerin gözaltına alınmalarını tiyatro oyunuyla protesto etti. Oyunda 'F Tipi Polis' yazılı yelek giymiş bir genç masa üstünde bulunan ve hepsi bir gazetecinin adının yazılı olduğu kalemlere yaklaşıyor. Önce Tuncay Özkan yazılı kalemi alıp 'Sen çok konuştun' dedikten sonra çöpe atıyor. Sonra Mustafa Balbay yazan kalemi alıp ' Sen çok yazdın' diyerek, son olarak ise Soner Yalçın yazılı kalemi alıp 'Sen de çok yayın yaptın' dedikten sonra çöpe atıyor. Masa üzerinde kalan 'Ve sıradaki' yazılı kaleme bakan genç 'Sen biraz daha bekle' deyip oyunu bitiriyor.

Odatv.com

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

IKINCI ODA

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dikta iddialarına yönelik “partim seçimlerde ikinci olursa ben ceketimi alır, Anadolu yollarına düşerim. Bu işi bırakırım. Muhalefet de bu taahhütte bulunabilir mi?” şeklindeki sözlerine yönelik soruya Kılıçdaroğlu, “Dikta olup olmadığını Sayın Başbakan öğrenmek istiyorsa en yakın esnafa uğrasın. Desin ki 'sen rahatlıkla telefonla konuşuyor musun, konuşamıyor musun? Senin rahatlıkla telefonla konuşamama ortamını sağlayan uygulama nedir' bunu sorsun, aldığı yanıta göre, Sayın Başbakan'la konuşuruz” karşılığını verdi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kaddafi ve Erdogan,Mubarek ve Erdogan,Besir Esad ve Erdogan,adini bilmiyorum ama SUDAN KATILI ve Erdogan,Ahmedinejat ve Erdogan,Berlusconi ve Erdogan,ABD ve Erdogan bunlar bize ne anlatiyor?

 

Gazetecileri iktidar tarafindan tehdit edilen,kendinden yana olmayan medya sahiplerine iktidar tarafindan dükkanina sahip ol uyarisi gelen,savcilarina cemaatlere dokunma diye iktidardan uyari gelen,sahte belgelerin sahtece üretildigini kamuoyuna aciklayan internet medya sitesi iktidar polisi tarafindan basilan,topragin altina silah saklayip sahte belgelerle subaylari tutuklanan,vatandasina "ananida al git"denen,protesto edenlere karsi polis ordusunu gönderip masum insanlari hak aradilar diye dayaktan gecirilen bir ülkede dikta vardir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

IKINCI ODA

 

“Dikta olup olmadığını Sayın Başbakan öğrenmek istiyorsa

 

Bunun için öyle uzun uzadıya araştırma yapmaya gerek yok, şurada muhalif yazı yazıp da aklında soru işareti olmayan babayiğit var mı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bunun için öyle uzun uzadıya araştırma yapmaya gerek yok, şurada muhalif yazı yazıp da aklında soru işareti olmayan babayiğit var mı?

Soru işareti birak sorgusuz götürüyorlar Hitlerin yahudileri götürdügü gibi ne de olsa gürcü soguklugu var..

 

Gezen'den iktidara 'faşist' benzetmesi!

 

Gezen'den iktidara 'faşist' benzetmesi! Aziz Nesin'den alıntı yaparak AK Parti seçmeni için 'aptal' imasında bulunan

 

tiyatrocu Müjdat Gezen çarpıcı bir iddia daha ortaya attı. Sözcü'ye konuşan Gezen, AK Parti'nin kendisini susturmak istediğini ileri sürdü.

 

AK Parti'nin verdiği sözleri tutmadığını da söyleyen Gezen, "Ben sadece hatirladıklarırnı söyleyebilirim. İlk seçimlerden önce, barajın düşürülmesi, dokunulmazlıkların kaldırılması işçilere grev hakkının verilmesi gibi vaatleri kulağımızla duyduk. Sonuç?" dedi

 

 

12 Haziran'a kadar beni susturmayı planlıyorlarmış. Politikacıların mizahçılarla uğraşması hayra alamet değildir... Tek notayla şarkı olmaz. Özgürlükten söz edip kendi özgürlüğü dışındakilere bunu taramamak faşistliktir. Çok sesli olacağız.

 

AKP seçimle gelen bir parti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

 

Hitler de seçimle gelmişti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gezen'den iktidara 'faşist' benzetmesi!

 

 

Her zaman söylüyorum, 2007 ye kadar Levent Kırca dışında muhalefet yapan sanatçı hatırlamıyorum. Eskiden Zeki-Metin çıkar yasaklar vs. çatır çatır eleştirirdi, şimdi malesef yok. Sanatçı nedir, toplumu aydınlatması gereken insanlar değil mi, tiyatro niye yapılır, bunlar bizde hep halkı gerçeklerden uzak tutumak için yapıldı. İş işten geçtikten sonra da feryat ediyorlar, Uğur Dündar benim için bu durumu göstermek adına simge; Başbakanla yaptığı programlar ortada. O zaman yapacağına inandık, destekledik diyebilirler; tamam destekledin fakat ekonomi berbat bir durumdayken allayıp, pullamanın ne alemi vardı, gerçekleri niye sakladınız?

Velhasılı, o gün susan ve şimdi feryat eden bu sanatçı, gazeteci, tv ların büyük sorumlulukları var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.