Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler ve Kedilerin Arasındaki Benzerlikler...


delifırtına

Önerilen İletiler

kedi-smile-300x216.jpg

 

Kadınlar mı erkekler mi daha çok kedilere benzer? Genelde kedilerin kadınlara benzediğini söylerler fakat biz sizin için kedilerin belli başlı özellikleri ile erkeklerin en belirgin özelliklerini bir araya getirdik. Tüyoları okuyun ve siz karar verin…

 

Kedilerin tüyleri tüm eve ve giysilerinize bulaşır. Erkeklerin de öyle, başta banyo olmak üzere evin hemen her yerinde saçlarını bulabilirsiniz.

 

İkisi de aşırı derecede keyfine düşkündür, rahatsız edilmekten hoşlanmaz. Evin baş köşesi onlara bu keyfi sağlayan tek yerdir.

 

İkisi de uykuya düşkündür, boş buldukları her anı uyuyarak geçirmek ister

 

Kediler de erkekler gibi uzun süren oyunları sevmez sıkılırlar…

 

İkisi de gerçek huzuru evde bulur

 

Erkeklerin de kedilerin de önüne sevdiği yemeği koyarsanız sizi eğlendirir, sizinle eğlenir.

 

İkisi de evde uzun süre kalan misafir sevmez.

 

İkisi de sizi bir başkasından kıskanır, direkt söylemese de belli belirsiz trip atar

 

İkisi de şımartılmayı sever ama zorlamamakta fayda var, sıkılırlar…

 

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kadınlar mı erkekler mi daha çok kedilere benzer? Genelde kedilerin kadınlara benzediğini söylerler fakat biz sizin için kedilerin belli başlı özellikleri ile erkeklerin en belirgin özelliklerini bir araya getirdik. Tüyoları okuyun ve siz karar verin…

.

.

.

İkisi de şımartılmayı sever ama zorlamamakta fayda var, sıkılırlar…

Bu özelliklerin cogunu kadinlarda da bulmaniz mümkün. Mesela sac konusu. Evin her kösesinde ve hatta yemeklerin icinde dahi bulursunuz. Banyo ve lavobolarin tikanmasina genelde kadinsaclari neden olur.

Erkekler gercek huzuru evde bulurlar derken acaba kadinlarin gercek huzuru disarida buldugunumu söylemek istiyorsunuz? Eger böyle demiyorsaniz, kadinlar gercek huzuru nerede bulurlar sizce?

Yemegi kimin önüne korsaniz koyun sevinir, sizi eglendirir, kadin veya erkek fark etmez. Aksi taktirde gene bunun tersi anlasilirki, kadinlarin önüne yemek konulursa sevinmezler anlamina gelir. YAni mantiksiz bir yaklasim.

Erkekler genelde ise gittikleri icin erken kalkarlar, ama hafta sonlarinda dinlenmek icin fazla yatabilirler. Kadinlarda firsat buldukca uzun yatarlar.

Kiskanma konusu cok komik olmus. Genelde kadinlar eslerini is hayatindaki arkadaslarindan dahi kiskanirlar, kadin is arkadaslarindan telefon geldigi zaman neredeyse bosanmak isterler.

Erkekte kadinda esini baskalarindan kiskanir ve gayette normaldir. Sani kadinlar asla kiskanmaz gibi bir mantik otaya atimiski gerceklerin yakindan uzaktan yanindan gecmiyor.

Misafir konusu gene yanlis. Genelde erkekler misafirleri sever cünki, nasilolsa bayanlar hizmet edecek. Yani kendileri rahat olacak. Neden sevmesinlerki? Uzun kalmalari erkekleri asla rahatsiz etmez, ne kadar uzn kalirlarsa o kadar fazla hizmet göreceklerdir Hanimlardan.

 

Bu arastirma bastan itibaren yalan, yanlis ve cuvallama olmus.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

daha ilk maddeden itibaren çuvallamışsınız. kadınların bitmek tükenmek bilmeyen kafa kıllarını evin hiç akla gelmeyecek yerlerinde bile bulabilirsiniz. :stuart:

 

Evet ama kendi kafa kılımızı kendimiz topluyoruz en azından...kim kimi idare ediyor bilemiyorum artık :devil:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:D Ev kedileri ile ev erkeklerini benzetmişsiniz... Doğru bu bakımdan benzerler.

 

Kedilerin açmazları vardır. Bir kedi özgürlüğüne aşırı düşkündür. Eve kapatıldı mı strese girer. Fakat sokak bir kedinin yaşaması için uygun bir ortam değildir. Kedi dediğin başta bir saaat iyice temizlenecek, tüylerini pırıl pırıl yapacak. Halbuki sokakta bunu yapamıyor. Kirli gezmek bir kedi için kabusken sokakta buna ömrü boyunca alışmak zorunda kalıyor.

 

Zordur kedilerin açmazları. Sevilmek ister, nazik, anlayışlı, sevecen ve yumuşaktır. Bu bakımdan kadınlara benzer. Fakat asidir, bağımsızdır, minnetsizdir, minnet edeceğine gider ölür. Sevmeyene hiç katlanmaz, çıkar için yaltaklanmaz.

 

Dünyada tanıdığım en asil yaratıklara, kedilere sonsuuuz saygı ve sevgiler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.